שרשור פרק 75 - הימים הטובים

Yarinv

New member
../images/Emo133.gif שרשור פרק 75 - הימים הטובים ../images/Emo133.gif

בינתיים ב-1910 ריק לוקח אוכל מהמסבאה, מחביא בתיק שלו ויוצא באופן מסתורי אל עבר מערה על האי. אחרי שהוא בודק שאיש לא עוקב אחריו הוא נכנס למערה, שם מחכה לו אסיר כבול בטיימרי אזיקים - מיהו אותו אסיר? האם זה דילן או שזה מישהו אחר? צפייה נעימה, במיוחד לתושבי הדרום שחווים גם בימים האחרונים מציאות קשה מאוד.4U|

coullette

New member
טוב אדי הזה הוא פסיכי

מה הוא בן 3?? מה הוא צורח על סילביה שתהיה חברה שלו? זה כמו ילד קטן שצורח על אמא שלו באמצע הקניון שתקנה לו ארטיק. והבחור הזה ששולט בו ממש מפחיד.וזה די ברור שעכשיו זואי תתאהב בעצמה בבן.

מישהו 2

New member
פרק טוב

מעניין איך האיש הזה שמציק לאדי קשור אליו, קצת ריחמתי עליו היום, הוא מאוד רצה שסילביה תחזור אליו.... וברור שזואי תצליח לגרום לקרמיט לבגוד בחברה שלו ולבטל את החתונה אבל היא בסוף תתאהב בו באמת ולא "תדרוך" עליו.

Shmal

New member
הפרק של היום מסביר כמה דברים..

1. אדי וסילביה הכירו גם בהיסטוריה אחרת והיו זוג ובגלל זה היא התעצבנה כשהילדים הזכירו אותו בפרק הראשון 2. אדי וסילביה גידלו את הילדים בבית המחסה ובהיסטוריה אחרת אדי החליט "להשתלט על העולם" ולקח תחת חסותו את הילדים להיות ציידים וסילביה לא אהבה את זה ונפרדה ממנו 3. החלום של בן עם האיש הדמיוני של אדי .. ככה הכל מסתדר שהם אותם אנשים מהיסטוריה אחרת ובהיסטוריה האחרת כל הטיימרים נהרגים חוץ מ4 הילדים שהופכים לציידים.

מישהו 2

New member
מה שמוזר זה

שבפרק הראשון סילביה נראתה מטורפת לגמרי, היא לא דיברה דברים הגיוניים ונראתה כמו איזה הומלסית עם בעיה שכלית כלשהי ובפרק היום הראו סילביה אחרת שמדברת בהיגיון והכול...

zivnew

New member
אולי היא חשבה שהילדים הם המחסלים של אדי

או שוטרים של אדי או משהו

ANGELUSPIKE

New member
טוב היה פרק טוב היום

למרות שלא קיבלנו הרבה מידע, למדנו שרק אדי יכול לראות את הבחור המפחיד מהחלום, יכול להיות שלאדי יש חבר דימיוני
?

Shlomit586

New member
../images/Emo15.gifחחחחחח הרגת אותי עם החבר דמיוני../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif

כי אדי כולו קשוח כזה ופתאום יש לו חבר דמיוניXDDDD

zivnew

New member
חבר דמיוני זה משהו שמראה ההפך מקשיחות?

זה מראה על בעיה נפשית. לדעתי האיש הזה יכול להיות או בראש של אדי, יעני הוא משוגע. או שהוא איזה פיקסר כמו השען ובוק שיכולים להיות בלתי נראים לרוב האנשים. בכל מקרה לא נראה לי שהוא הבוס כי זה לא נראה כמוהו בחלום. הבוס בחלום עדיין נראה לי כמו מקס.

barak97

New member
בעיה נפשית? תלוי בגיל.. בגיל שלו בהחלט כן..

ילד בן 5 לא..

Yarinv

New member
שמתי לב בחלום העורבים

או שאני הוזה, שזה נראה כאילו אדי משתחווה או נמצא על הברכיים שלו מול הדמות שרודפת אותו, כאילו הוא נכנע או סוגד לו. סילביה בעצמה אמרה שהשינוי באופי של אדי בקיצוניות קרה מהר. יכול להיות שהאדי הרשע נהיה כזה בעל כורחו וזה הפיצול אישיות הזה שהשתלט עליו? שמתם לב שאדי וסילביה התחילו לצאת ב-1990 ונפרדו לאחר ארבע שנים, כלומר ב-1994 שזו השנה בה הם קיבלו את טומי בהיסטוריה הקודמת? הציידים מעצבנים אותי לאללה

TNTal6

New member
בטח שזה דילן ! כנסו

לפני שאנה ואלה יצאו למשימה ג'יני סיפרה להם שמצאו את הגופות של כל מי שהיה בכפר חוץ מאת הגופה של דילן !! לדעתי זה ההסבר הכי הגיוני ..

Double U

New member
אבל אפשר להסביר את זה בדרך אחרת

ג'ינ וצ'יף לא התאהבו ולכן דילן לא נולד.

זה אומר

שזה צ'יף!! יואואואוא זה צ'יף כאילו הוא לא הרג אותו הוא רק פצע אותוט ואז החביא אותו ובגלל זה דילן נעלם!

למעלה