תיאוריה על הכפר-
אולי זה כבר עלה בפורום אבל התיאוריה שלי היא- כאשר אדי החל לחסל את כל הטיימרים, קבוצת טיימרים החליטה לנסות ולהציל את עצמה. הם נסעו לעבר, למקום בו אדי והציידים לא יעלו בדעתם לחפש אותם במידה והם אכן יודעים על קיומם, והקימו את הכפר. בין הטיימרים האלה היו גם הוריהם או הגיוני יותר אבות אבותיהם של ג'יני, צ'יף וכל מי שפגשנו עד עכשיו בכפר... הם פיקחו על הטיימריות ווידאו שאיש לא יורשה לנסוע לעתיד, כדי שלא לסכן אותם. הם השתלבו בסביבה ולא סיפרו לצאציהם דבר על העתיד, משום שחשבו שמוטב להם חשוב שהם שייכים לעבר, ולהישאר בכפר, בעבר, במקום לנסות ולתקן את העתיד. X שנים מאוחר יותר הכפר כבר כמו שהוא היום, ג'יני, צ'יף, דילן, נלי, אמה, ריק וכל השאר חיים בכפר ואינם יודעים דבר על עבר אבותיהם. הם בעצמם נולדו בעבר והם משערים שכך גם אבותיהם ואינם רואים בטיימריות דבר חריג. למרות שאינני יודעת את הסיבה שבגללה דילן הגיע לשם אני משערת שלפחות אחד מהוריו יודע משהו על העבר-עתיד ולכן הוא או הוא מהעבר-עתיד שלח אותו אל מקום בטוח, בינתיים. דילן נסע לעתיד אל ליבי ובכך סיכן את עצמו ואת הכפר שלו, אפשר להגיד שפעולה זו אף מנעה מהוריו להתאהב משום שהיא הגבירה את המתחים ביניהם. מאוחר יותר הציידים ככול הנראה החליטו להשמיד את הכפר ביחד עם כול הטיימרים, היחידים שניצלו הם ריק, ג'יני ואמה שככול הנראה ידעו מה הולך לקרות. גילינו גם שצ'יף עצמו נרצח\נהרג ככול הנראה על ידי ריק אך מוקדם מידי לדעת אם מדובר ברצח או בטעות תמימה. אני משערת שכבר באותו הרגע דילן נעלם, במקביל לדילן מהעתיד שנעלם אף הוא. אז.. אומנם יש פה חורים אבל מה דעתכם?