שרשור פרק 75 - הימים הטובים

zivnew

New member
לא נראה לי שזה דילן כי הגיוני שדילן יעלם

כשאבא שלו מת.

zivnew

New member
אבל זה עדיין מאוד הגיוני שדילן נעלם

כשההורים שלו מתו... והידיים של האסיר לא שעירות אז זה מקטין את הסיכויים שזה דילן האסיר

Double U

New member
דווקא פרק פחות טוב של שנת 2009

לא ממש נתן יותר מדי פרטים על העבר של אדי וסילביה...ועל הפיצול של אדי. אבל בהחלט שמחתי שהיה את הפרק הזה אחרי הרבה זמן שהראו בעיקר את הכפר ב1909

Double U

New member
וקצת ניגוד באופי של סילביה בין פרק 51 לזה

בפרק 51 נוצר רושם שהיא טיפה משוגעת אבל בפרק הזה דווקא נראה שהיא בריאה בנפשה.

שאלה בקשר לפרק

זוכרים את הקטע שבו קרמיט נכנס למחשב של הציידים בשביל לראות אם האיש מהתמונה שיש לו נמצא ברשימת המבוקשים הטיימרים, ואז הוא אמר משהו כמו :"זה לא יכול להיות..." השאלה שלי היא: למה הוא אמר את זה ? האם זה בגלל שהוא לא מצא ברשימת המבוקשים אף אחד שדומה לזה שבתמונה, או שזה בגלל שהוא מצא מישהו שדומה לו אבל זה נראה לו היה הגיוני? מקווה שהבנתם..

זה בגלל שהוא לא נמצא שם..

וזה לא הגיוני שגם במחשב של האנשים הרגילים וגם של הטיימרים הוא לא נמצא.. כנראה הוא באמת פיצול של אדי או שהוא פשוט דימיוני..

zivnew

New member
אם הוא באמת לא נמצא במאגר

אז זה אומר שאולי הוא באמת לא קיים והוא רק בראש של אדי. זה כמו איזה וירוס שמי שרואה אותו בחלום משתגע ומת.

שירטע

New member
או שזה פשוט מישהו מהיסטוריה אחרת

למה נראה לי שזה האסיר של ריק? והוא לא יכול לזוז משם אז הוא משתלט על מישהו מהיסטוריה אחרת?

שירטע

New member
ויכול להיות שככה בגללו גם ריק נהיה רע

כי בהתחלה ב1909 הוא לא היה רע.

אבל

קרמיט לא חיפש בכל המאגר של האנשים הרגילים, הרי יש במאגר הזה למעלה משני מליון חשודים. הוא הפסיק את החיפוש שלו שם בגלל שמישל הציע לו לחפש במאגר של הטיימרים וכנראה נראה לו יותר הגיוני שמי ששולט באדי הוא טיימר. למרות שבתכלס נראה לי שמה שאמרת נכון כי כשה'מחתרת' הזו שלחה לו הודעה ושאלה אותו אם יש התקדמות בקשר ל-X אז הוא אמר להם בטלפון "לא".

BeatlesRulz

New member
השערה די הגיונית

אין לי כח לקרוא הכל אז בטח מישהו כבר כתב את זה.. למה אי אפשר לראות את מר מכוערי (רק אדי יכול)? הוא פיקסר, כמו בוק, שבא לעזור לאדי לתקן גליץ', אבל הוא החליט להרוס עוד יותר וכל ההיסטוריה הזאת זה בגללו.

8דושנקה8

New member
תיאוריה על הכפר-

אולי זה כבר עלה בפורום אבל התיאוריה שלי היא- כאשר אדי החל לחסל את כל הטיימרים, קבוצת טיימרים החליטה לנסות ולהציל את עצמה. הם נסעו לעבר, למקום בו אדי והציידים לא יעלו בדעתם לחפש אותם במידה והם אכן יודעים על קיומם, והקימו את הכפר. בין הטיימרים האלה היו גם הוריהם או הגיוני יותר אבות אבותיהם של ג'יני, צ'יף וכל מי שפגשנו עד עכשיו בכפר... הם פיקחו על הטיימריות ווידאו שאיש לא יורשה לנסוע לעתיד, כדי שלא לסכן אותם. הם השתלבו בסביבה ולא סיפרו לצאציהם דבר על העתיד, משום שחשבו שמוטב להם חשוב שהם שייכים לעבר, ולהישאר בכפר, בעבר, במקום לנסות ולתקן את העתיד. X שנים מאוחר יותר הכפר כבר כמו שהוא היום, ג'יני, צ'יף, דילן, נלי, אמה, ריק וכל השאר חיים בכפר ואינם יודעים דבר על עבר אבותיהם. הם בעצמם נולדו בעבר והם משערים שכך גם אבותיהם ואינם רואים בטיימריות דבר חריג. למרות שאינני יודעת את הסיבה שבגללה דילן הגיע לשם אני משערת שלפחות אחד מהוריו יודע משהו על העבר-עתיד ולכן הוא או הוא מהעבר-עתיד שלח אותו אל מקום בטוח, בינתיים. דילן נסע לעתיד אל ליבי ובכך סיכן את עצמו ואת הכפר שלו, אפשר להגיד שפעולה זו אף מנעה מהוריו להתאהב משום שהיא הגבירה את המתחים ביניהם. מאוחר יותר הציידים ככול הנראה החליטו להשמיד את הכפר ביחד עם כול הטיימרים, היחידים שניצלו הם ריק, ג'יני ואמה שככול הנראה ידעו מה הולך לקרות. גילינו גם שצ'יף עצמו נרצח\נהרג ככול הנראה על ידי ריק אך מוקדם מידי לדעת אם מדובר ברצח או בטעות תמימה. אני משערת שכבר באותו הרגע דילן נעלם, במקביל לדילן מהעתיד שנעלם אף הוא. אז.. אומנם יש פה חורים אבל מה דעתכם?

מישהו 2

New member
הגיוני מאוד

(עד כמה שזה כבר יכול להיות הגיוני באופן יחסי לזה שזאת סדרה בדיונית)

פרק נחמד!

דיי מעצבן כל הדיבורים והבולשיטים למינהם. אבל ללא ספק! היה מותח, ודיי מפחיד בגלל הבוס המסתורי (דיי קפצתי בכמה סצינות)! סילבה נראת כ"כ שונה, עשתה משו לאף?, וכמה טוב לראות אותה מטופחת ואיכותית. אדי משוגעגעגעג, והבוס שלו ממש מפחיד!!! מוזר שאדי מדמיין אותו בתור טיימרXD וזהוD:

לירון לבו

הוא שחקן כל כך משובח-מטובי ארצנו, והפרק הזה הייתה ההוכחה, העלייה ברגש ובאמוציות תוך שניות, ה"השתגעות" שבוצעה כל כך אמין שגרמה לי לחשוב שבאמת משהו נדפק אצלי בטלויזיה ואולי האיש ההוא לא היה צריך להיות שם... וה "אל תגרמי לי לצעוק עלייך!!!!!!!!!!!!!!!!!!" "את יודעת שאני שונא לצעוק..."

למעלה