סקר מי נראה לכם ינצח בגמר? על מי אתם מהמרים?
M mayan174 New member 8/8/05 #43 ../images/Emo106.gifסקר מי ינצח בגמר הגדול? ז'ניה ועובז? אוהד ויש-אל? אמילי ורותי? אשמח לקבל את כל העולה על רוחכם...
../images/Emo106.gifסקר מי ינצח בגמר הגדול? ז'ניה ועובז? אוהד ויש-אל? אמילי ורותי? אשמח לקבל את כל העולה על רוחכם...
T The Mad Hatter New member 8/8/05 #50 מישהו יכול לעזור אני לא ראיתי את התוכנית של הגלגל הצלה אז מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה היה שם תודה למי שיעשה לי תקציר
מישהו יכול לעזור אני לא ראיתי את התוכנית של הגלגל הצלה אז מישהו יכול בבקשה להגיד לי מה היה שם תודה למי שיעשה לי תקציר
ד דובדבנית 2000 New member 8/8/05 #45 כנסו בבקשה זה חשוב מאוד!!! > ../images/Emo70.gif שלום - תגידו איםה אני יכולה להשיג את השיר/המילים לשיר "סוף הדרך"? (השיר שתמיד משמיעים בסוף כל תוכנית של סוף הדרך) איפה אני יכולה להשיג את השיר? או את המילים לשיר??? בתודה זה ממש חשוב!!! תודה
כנסו בבקשה זה חשוב מאוד!!! > ../images/Emo70.gif שלום - תגידו איםה אני יכולה להשיג את השיר/המילים לשיר "סוף הדרך"? (השיר שתמיד משמיעים בסוף כל תוכנית של סוף הדרך) איפה אני יכולה להשיג את השיר? או את המילים לשיר??? בתודה זה ממש חשוב!!! תודה