McWeekend!

ריהותם

New member
../images/Emo133.gif../images/Emo106.gifMcWeekend!../images/Emo106.gif../images/Emo133.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע:
הלהקה המגניבה של השבוע:
קליפ שעשה לכן את זה:
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
שבת שלום לכולן
היום יש יום הולדת לג'ון פרושיאנטה!הוא בן 40!שיהיה לו הרבה מזל טוב!

ריהותם

New member
../images/Emo102.gif../images/Emo23.gifMcWeekend!../images/Emo23.gif../images/Emo102.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
Surfer Babe
מוקי-לא רואה ממטר תן לפה ת'מיקרופון כולם מדברים על שלום שבק ס'-שום דבר לא כבד מידי תתקעו בחצוצרה יהיה פיצוץ לבקש ת'קש החברים של נטאשה-מעליות נרקומנים עכשיו אני הדג נחש-גבי ודבי לזוז לא פראיירים עידן רייכל-מי נהר רוב השעות חלומות של אחרים שאריות של החיים עברי לידר-האנשים החדשים Red Hot Chuili Peppers-Cabron Tear On Mercury Midnight Venice Queen Warm Tape Universally Speaking This Is The Place Don't Forget Me I Could Die For You Under The Bridge Incubus-Anna Molly Coldplay-Strawberry Swing
הלהקה המגניבה של השבוע:
שבק ס' מוקי הדג נחש החברים של נטאשה Red Hot Chili Peppers
קליפ שעשה לכן את זה:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
המדריך החופר בטיול שנתי,אידיוט
משהו ששימח:
חופש פורים! טיול שנתי!היה ממש כיף,ובלילה היה הכי מצחיק בעולם! היום יום הולדת לג'ון פרושיאנטה!
העדלאידע של היום!
משהו שהעציב:
...
ציטוטיה:
כל מיני דברים מהלילה בטיול,היה ממש מצחיק!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
המלצת השבוע:
התמונה הכי חמה:
ילד היום הולדת! שיהיה לו במזל טוב,עד מאה כמו 20(בגיל 20 הוא הוציא את אחד האלבומים הכי טובים בעולם),הרבה מוזיקה טובה,אושר ושנראה אותו כבר בארץ,עם שלושת המופלאים האחרים! שימשיך להיות הגיטריסט הכי טוב בעולם וכזה וירטואוזי.

RockinKeren

New member
../images/Emo226.gifמקוויקנד D:

מצעד הלהיטים של מקפליי:
השיר חסר השם הזה של מקפליי. :) או שיש לו שם ואני פשוט בלונדינית ולא שמתי לב?XD
האמ. :)
הלהקה המגניבה של השבוע:
מקפליי, באסטד, SOD. :)
קליפ שעשה לכן את זה:
אחים ואחיות.XD
CSI :) האח הגדול#@$ אלירז
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
סתם דברים.
משהו ששימח:
-91 במבחן במתמטיקה :) -אלירז ניצח
מה היה השבוע בכלל?! XD לא שמתי לב אליו בכלל. O: הוא עבר ממש מהר.XD -חופש? נראלי.XD - ת"א :) -*זה קרה שבוע שעבר אבל לא פתחו וויקנד אז.XD* הארי ענה להצעת נישואים המאוד הזויה של 3 בלילה שלי.XD
*הוא אמר כן
* איזה חמוד הוא
לא ירד לי מזה עכשיו שנה.XDDD
משהו שהעציב:
ציטוטיה:
אני לא משהו בלזכור ציטוטים. O_O"
מתנגן בראש / בפלייליסט:
השיר החדש-ישן-לאדעת מה של מקפליי XD
המלצת השבוע:
תגידו את האמת, אל תשמרו דברים בבטן, כי בסוף אפשר רק להיפגע מזה. \:
התמונה הכי חמה:
מושלם

גיל3333

New member
מקוויקנדD:

תפוזבל מחק לי את המקוויקנד:X
מצעד הלהיטים של מקפליי: הכל!*-*
כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: יותר מדיי><
הלהקה המגניבה של השבוע:בלי שום ספק we sunk atlantis וארקטיק מאנקיז
קליפ שעשה לכן את זה: http://www.youtube.com/watch?v=ImSbcUYLEZc אני צילמתיD:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:רבתי עם ילדה מפגרת אחת שדיברה מגעיל לידיד טוב שלי:S נעקצתי ברגל נכוותי בלשון ונראה לי עכשיו שנכוותי שוב כי אני מרגישה כאב בעוד מקום בלשון
משהו ששימח:שנסעתי ביום שני לתל אביב קניתי את הדיסק של הגרייט היטס של מקפליי *הדיסק* שדרך אגב בכלל לא ידעתי שיש אותו בארץ לא הלכתי היום לבצפר כי היה יום הרצאות משעמם ושמעתי שמלא לא הלכו קיבלתי מאה בבוחן פתע בלשון
משהו שהעציב:חשבתי שרבתי עם ידיד שלי כי היינו מדברים כל יום ופתאום לא דיברנו יומיים או שלושה אבל היום שוב דיברנו אז נראה לי שלא רבנוXD אז זה כבר לא עצוב
ושאנשים יכולים להיות כל כך צבועים ומגעילים
נראה לי שהארי שונא אותי הוא לא עונה לי בטוויטר:S
ציטוטיה: המורה:אור תפסיק להתנדנד פעם רביעית אור:איזה רביעית פעם שנייה המורה:לפחות אתה סופרXD ~באותו רגע זה היה ממש מצחיק~ אני:דאגי ופרנקי נפרדוD: נועה:דאגי ואח של הג'ונאסים? ~דביליתXDDDD~ ראינו סרט בהיסטוריה וזה היה משהו מצוייר על המהפכה התעשייתית ואז ילדה אחת אמרה:הנה חבר של גילי ~אחר כך~ ילד1:הנה חבר של גילי ~אחר כך~ ילד2:הנה חבר של גילי ~אחרי כמה שניות מראים את ה"חבר שלי" עם אישה וילדים~ ילד2:גילי הוא בוגד בךXDD ~גם זה היה באותו רגע קורע~ ועוד מלא שאני לא זוכרת:S אין לי מושג איפה לכתוב את זה אז אני אדחוף את זה לכאן ישנתי אצל חברה שלי ובן דוד שלה היה אצלה פעם ממש שנאנו אחד את השנייה ובאותו יום "התחתנו"XDD גיליתי שהוא דווקא ממש חמוד ~ופרט שולי קטין כיתה ה'~ שדרך אגב הוא בסירטון של מה שעשה לי את זה השבוע צילמתי אותו מנגן את POV
מתנגן בראש/בפלייליסט:לי בירן לא מתקשרת*~*
המלצת השבוע:המשחק הזה של הסנייק בפייסבוקXD הוא ממכר! ואל תסיקו מסקנות מהר מדיי יכול להיות שהן יהיו לא נכונות וסתם תתאכזבו..
התמונה הכי חמה:יש כמהD: ~כישרון~

גרבע

New member
|צפפרדע|מ ק ו ו י ק נ ד ../images/Emo105.gif

מצעד הלהיטים של מקפליי:
נו
כלמיני של KESHA :)
הלהקה המגניבה של השבוע:
נא..
קליפ שעשה לכן את זה:
דלג
האח הגדווווווווווווווווווווווווול P:
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
טיול שלח. :|
משהו ששימח:
חוווווופשD: היה מעולה
משהו שהעציב:
הו הכול,במיוחד המשלחת הפלצנית לבוסטון
ציטוטיה:
ואי חחחחחחחחחחחחחחחחח לא עשיתי את זה שנייים
מתנגן בראש / בפלייליסט:
יסמייין P:
המלצת השבוע:
אל תנשכו תלשון היא מדממת מלא זמן =.= "
התמונה הכי חמה:

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

כבר שכחתי כמה תפוז יכול לעצבן :) האא היינו בים [כל החופש !D:] והיה שם תפוז כזה ענקי אז נכנסנו בפנים O.O

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif../images/Emo105.gif

"The pieces of my heart are missing you..."

Shaniix3

New member
../images/Emo191.gif McWeekend :)

מצעד הלהיטים של מקפליי: ): כל שיר אחר שעשה לכן את זה השבוע: Hinder - Lips Of An Angel heaven-של בריאן אדאמס :) beyonce-crazy in love beyonce - halo single ladies -beyonce הלהקה המגניבה של השבוע: - קליפ שעשה לכן את זה: חחח אין :) תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע: אמריקן אידול, האח הגדול,כ"מ,המנטליסט,על טבעי... משהו שהכעיס אתכם השבוע:עבודת שורשים מטופשת >< ,הםםם! משהו ששימח: אני עוד מעט מסיימת עם העבודת שורשים,הוא,חופש... משהו שהעציב: שקיבלתי את ההזמנה >< , שפפיספסתי את הבר מצווה,הםםםם!!! ציטוטיה: היה מלא אני לא זוכרתתת חח מתנגן בראש / בפלייליסט: נה המלצת השבוע: תראו אמריקן אידול D: התמונה הכי חמה: חח וואי יש מלא נופים שצילמתי מהפלא :)

Ruth Fletcher

New member
../images/Emo210.gif אומגאדדדד, היה מדהיםםםם!

אני לא אתחיל לעשות קמוויקנד שלם רק ריתי לספר קצת
כמו שאתם יודעים אני במשלחת לבוסטון וביום שלישי הבוסטונים הגיעו לפה, ומאז אנחנו איתם ושישי שבת היינו ביחד בצימר-מלון כזה ועכשיו הם ממשיכים עוד שבוע אבל להסתובב בכל הארץ... והיה כל כך כל כך כיףףףףףף, וקיצר היה לי סופשבוע מדהיייים
^-^ שבוע טוב

../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifDDD:

ואווו מגניייב לכן ^.^ היו חתיכים ? XDDDDDD בכל זאת . בוסטון..O:

למעלה