אכן -גבותגבות- אבל יובלון שלי הכי חתייייך
ר ריהותם New member 7/3/10 #22 ../images/Emo97.gifהוא די דומה לאסף אבידן רק שאני מעדיפה את אסף אבידן(לא אישי או משהו...זה פשוט אסף אבידן! )
../images/Emo97.gifהוא די דומה לאסף אבידן רק שאני מעדיפה את אסף אבידן(לא אישי או משהו...זה פשוט אסף אבידן! )
מ מאי יהודאי New member 8/3/10 #27 ../images/Emo146.gifאהעאהאע את שומעת אסף אבידן ?!!?../images/Emo99.gif
ר ריהותם New member 8/3/10 #28 ../images/Emo97.gifאיך אפשר שלא?../images/Emo99.gif הבנאדם כזה מלך שאין מילים לתאר!רציני אני מאוהבת בו! הלוואי הלוואי הלוואי שהוא יבוא ברוקע"צ!אני מתפללת שהוא יבוא,זה יהיה כ"כ מושלם אם הוא ושבק יהיו! -סגידה-!
../images/Emo97.gifאיך אפשר שלא?../images/Emo99.gif הבנאדם כזה מלך שאין מילים לתאר!רציני אני מאוהבת בו! הלוואי הלוואי הלוואי שהוא יבוא ברוקע"צ!אני מתפללת שהוא יבוא,זה יהיה כ"כ מושלם אם הוא ושבק יהיו! -סגידה-!
מ מאי יהודאי New member 9/3/10 #34 ../images/Emo146.gifיאוווווווו איזה מגניבבבב !! אין .. אין דברים כאלה אני באמת לא יכולה להבין את זה .. הבנאדם מוכשררר והשירים שלו מושלמיים באמת הם מהממים והוא חתיך ואני מתה עליו !! ויואו כל יום אני וחברות שלי פשוט מתפללות שהוא יבוא לרוקעצ יאווווו זה יהיה כזה חלום#%!#% *כיף באויר* ! D: ♥
../images/Emo146.gifיאוווווווו איזה מגניבבבב !! אין .. אין דברים כאלה אני באמת לא יכולה להבין את זה .. הבנאדם מוכשררר והשירים שלו מושלמיים באמת הם מהממים והוא חתיך ואני מתה עליו !! ויואו כל יום אני וחברות שלי פשוט מתפללות שהוא יבוא לרוקעצ יאווווו זה יהיה כזה חלום#%!#% *כיף באויר* ! D: ♥
ר ריהותם New member 10/3/10 #35 ../images/Emo97.gifהוא כזה מלך!../images/Emo47.gif אני ממש מאוהבת בו,הוא כותב מדהים,והוא מלחין מהמם והוא מוכשר ברמות מעוררות קנאה,וכמובן,הוא חתיך שיבוא לרוקע"צ,מה הוא צריך להופיע בחו"ל? זה יהיה הדבר היכ מושלם בעולם אם הם יבוא,נראה לי אני אתעלף! *כיף חזרה*!
../images/Emo97.gifהוא כזה מלך!../images/Emo47.gif אני ממש מאוהבת בו,הוא כותב מדהים,והוא מלחין מהמם והוא מוכשר ברמות מעוררות קנאה,וכמובן,הוא חתיך שיבוא לרוקע"צ,מה הוא צריך להופיע בחו"ל? זה יהיה הדבר היכ מושלם בעולם אם הם יבוא,נראה לי אני אתעלף! *כיף חזרה*!
מ מאי יהודאי New member 11/3/10 #36 ../images/Emo146.gifכןןןן ועוד מעט יש הופעה שלהם בהיכל התרבות בתל אביב יאוו אני מתה כבר שיודיעו שהוא בא לשם .. הכוונה לרוקע"צD:
../images/Emo146.gifכןןןן ועוד מעט יש הופעה שלהם בהיכל התרבות בתל אביב יאוו אני מתה כבר שיודיעו שהוא בא לשם .. הכוונה לרוקע"צD:
S stavik love mcfly New member 7/3/10 #23 ../images/Emo73.gif ואיי איזה מגניב לך !! D: בוסטון- בנים חתיכים - מבטא מדהים ! איזה כיף לך *____________*
../images/Emo73.gif ואיי איזה מגניב לך !! D: בוסטון- בנים חתיכים - מבטא מדהים ! איזה כיף לך *____________*
R Ruth Fletcher New member 8/3/10 #25 ../images/Emo210.gif חח לגמריי הם ניסו לדבר עברית והם כזה אמרו ב-ב-ק-שה כזה כל הברה בנפרד וזה היה הדבר הכי חמוד שמעתי בחיייייייים שליייייייי ואחר כך שנפרדנו כולנו בכינו ווואי היה מזה עצוב ואנחנו עוד נראה אותם עוד חודשיים וחצי בבוסטון... אז איך נבכה שם אחרי שלא נראה אותם יותר אפעם? וואי זה עצוב. חח
../images/Emo210.gif חח לגמריי הם ניסו לדבר עברית והם כזה אמרו ב-ב-ק-שה כזה כל הברה בנפרד וזה היה הדבר הכי חמוד שמעתי בחיייייייים שליייייייי ואחר כך שנפרדנו כולנו בכינו ווואי היה מזה עצוב ואנחנו עוד נראה אותם עוד חודשיים וחצי בבוסטון... אז איך נבכה שם אחרי שלא נראה אותם יותר אפעם? וואי זה עצוב. חח
S stavik love mcfly New member 8/3/10 #30 ../images/Emo73.gif ואיי אשכרה ../images/Emo201.gif יואוו אבל אני מזה מקנאה בך !!! באלי גםם !! #$^@$%^
../images/Emo73.gif ואיי אשכרה ../images/Emo201.gif יואוו אבל אני מזה מקנאה בך !!! באלי גםם !! #$^@$%^
M MadBerry New member 8/3/10 #29 ~מקנאה~ וכמובן שמחה שנהנית ^^ רק שאלה: מאיפה המשלחת? בי"ס? תנועת נוער? העובדה שנולדת בארה"ב?
R Ruth Fletcher New member 8/3/10 #31 ../images/Emo210.gif בצפר חח ../images/Emo3.gif אבל העבודה שיש לי דרכון אמריקאי תועיל לי מאוד ^-^
M MadBerry New member 8/3/10 #33 מה זה הבי"ס השווה הזה? ../images/Emo12.gif../images/Emo6.gif אז כבר טסתם לשם?