אתה יכול להתקרב לאן שבא לך... תכוון במפה לאיזה אי אתה רוצה ללכת ותתקרב אליו / תתרחק ממנו
ט טל המוזרה New member 9/4/07 #121 אתה יכול להתקרב לאן שבא לך... תכוון במפה לאיזה אי אתה רוצה ללכת ותתקרב אליו / תתרחק ממנו
T THE ILLEGAL ONE New member 9/4/07 #116 אוף די נימאס לי שוב נתקע המחשב../images/Emo10.gif גם לכם זה קורה?
T THE ILLEGAL ONE New member 9/4/07 #136 טוב חברה אני נוטשת את המשחק נימאס לי להדליק את המחשב כל כמה דקות מחדש.. אחלה משחק.. תודה רבה על עזרה עם מתי שהוא(שבנתיים לא נראה באופק) יקנו מחשב חדש אני אחזור לשחק ביי ביי
טוב חברה אני נוטשת את המשחק נימאס לי להדליק את המחשב כל כמה דקות מחדש.. אחלה משחק.. תודה רבה על עזרה עם מתי שהוא(שבנתיים לא נראה באופק) יקנו מחשב חדש אני אחזור לשחק ביי ביי
Y YoYo1995 New member 9/4/07 #122 ../images/Emo133.gif../images/Emo62.gifהצלחתי להרשם, אבל... עוד לפני שחיפשתי בכלל איך מחפשים עבודה וכו' וכו' וכו'. הופיעו לי עוד אנשים חוץ ממני וכולם היו אפורים.... תמונה- נ.ב איך משנים להם את המראה?
../images/Emo133.gif../images/Emo62.gifהצלחתי להרשם, אבל... עוד לפני שחיפשתי בכלל איך מחפשים עבודה וכו' וכו' וכו'. הופיעו לי עוד אנשים חוץ ממני וכולם היו אפורים.... תמונה- נ.ב איך משנים להם את המראה?
Y You have one life New member 9/4/07 #126 אוקיי, אני חושב שזה באג.. גם לי לפעמים זה קורה^^, חכי כמה זמן ואולי תראי את האנשים בצורה נורמלית:]..