מממ סלט אנטריקוט של ניו דלי אחד מהדברים היותר שווים שאכלתי
L limors2 Active member 29/11/06 #323 מממ סלט אנטריקוט של ניו דלי../images/Emo99.gif אחד מהדברים היותר שווים שאכלתי
M meshugait New member 29/11/06 #330 וואי בא לי כזה!! אכלתי שם בפעם האחרונה לפני חישים שנה בערך! וזה כלכך קרוב לבצפר!!
L limors2 Active member 29/11/06 #332 לי יש ממש קרוב לעבודה! ביחד עם בלוקסאסטר תו שמיני בורגרז באר טאוור אל גאוצ'ו וכאלה איזה כיף זה לעבוד במרכז העיר
לי יש ממש קרוב לעבודה! ביחד עם בלוקסאסטר תו שמיני בורגרז באר טאוור אל גאוצ'ו וכאלה איזה כיף זה לעבוד במרכז העיר
M meshugait New member 30/11/06 #342 טעמון? מוקד? החנות הזאת של המתנות? או הסנדלר?סתם את לא חייבת לענות פשוט מעניין לדעת
L limors2 Active member 29/11/06 #310 G ROCK!(?) היה לי את זה בהתחלה של הקלירז בגרסת טרום דיסק שלי, וכל פעם שאני שומעת תשיר אני צועקת את זה בזמן המתאים ומוזר לי לשמוע בלי
G ROCK!(?) היה לי את זה בהתחלה של הקלירז בגרסת טרום דיסק שלי, וכל פעם שאני שומעת תשיר אני צועקת את זה בזמן המתאים ומוזר לי לשמוע בלי
L limors2 Active member 29/11/06 #321 שנים! עוד לא הורדתי. אם הייתי מורידה בטח היה נמאס לי, כי אני לא ככ אוהבת אותם. יש שירים שטוב שנשארים בגלגלצ בלבד
שנים! עוד לא הורדתי. אם הייתי מורידה בטח היה נמאס לי, כי אני לא ככ אוהבת אותם. יש שירים שטוב שנשארים בגלגלצ בלבד
L limors2 Active member 29/11/06 #329 היו לה פרומואים יותר טובים../images/Emo6.gif לאן מובילים עקבות הנעליים?????????????????????????????????????
היו לה פרומואים יותר טובים../images/Emo6.gif לאן מובילים עקבות הנעליים?????????????????????????????????????