היום הופעה בראשל"צ

רוני!! ../images/Emo23.gif../images/Emo42.gif

היה ממש כיף לשבת לידך! ולצחוק איתך!! ולעלות זכרונות מפעם חחח את מותק אמיתית ואני פשוט מתה עלייך

Rony 05

New member
גם לי היה ממש כיף

שידרג את ההופעה
את מוזמנת להופעה במודיעין!

veredmp

New member
היתה הופעה מהממת, כמובן

כל כך נהניתי! מרגישה כאילו נצח לא הייתי בהופעה. היתה שמלה סגולה חדשה, היו כמה עיבודים שלדעתי השתנו טיפה. נרשם לחץ רגעי כשחשבתי שהיא מוותרת על "טיפה טיפה" לטובת "Cry Me a River" אבל לשמחתי הרבה התבדיתי. ב"מה עשית" מירי לא הפסיקה לרקוד לרגע, וכשהיתה אמורה לשיר את השורה האחרונה בשיר היא היתה כמעט בלי אוויר, אז אמרה לנו שהיא כבר לא בכושר. מתישהו, נראה לי שכשהיא "התבכיינה" על זה שהיא לא מרזה, היא ניסתה לנחם את עצמה ואמרה, כאילו שהיא הקהל, "ווי לאב יו מירי" וישר ענתה לעצמה "מירי לאבס יו טו". זה היה משעשע ביותר (נראה לי שבכתב זה לא ממש עובר
) תמונות מחר

דרך מושלמת לסגור שבוע יותר ממושלם!!../images/Emo42.gif

וואו וואו וואו וואו!! פשוט אין לי מילים!! אני אתחיל בתודה למירי, לענבל, לורד, ולכל מי שהיה אחראי על זה שקיבלתי כרטיס!! ראיתי את ההודעה של ורד בחמש בבוקר באוהל בגדנ"ע ואתם יכולים להיות בטוחים שהבנות לא נשארו ישנות אחרי זה
הייתה הופעה פשוט מדהימה!! לא הייתי בהופעה כבר יותר מחצי שנה ואתמול מירי הזכירה לי כמה אני אוהבת אותה וכמה אני נהנית לבוא להופעות!! למזלנו אני ורוני קיבלנו כרטיסים ממש טובים בשורה ה-6 ואחת ליד השנייה שזה כבר היה נהדר! ואז התחילה ההופעה, מירי נכנסה לבמה בשמלה סגולה מהממת ונעליים שטוחות שממש הפתיעו את רוני ואותי והיא הייתה פשוט מדהימה! אני בשוק כל פעם מחדש איזה קול עצום יש לה! כל ההופעה הייתי בהיי מטורף, לא הפסקתי לרקוד, לא הפסקתי לשיר (גם בקול שלא היה לי חח) ונראה לי שגם לא הפסקתי לבכות חחח זאת הפעם הראשונה ששמעתי את מירי שרה את "הצל ואני" בלייב וזה היה פשוט מדהים! אני מתה על הביצוע של מירי! ב"שער הרחמים" אני השתתקתי, לא יכולתי לזוז בכיסא! זה היה פשוט מהמם!! והיא הייתה ממש בתוך השיר - מצויינת מתמיד! cry me a river - התגעגעתי כל כך לשיר הזה!! פשוט קסום! פשוט מהמם! פשוט אין לי מילים!! ב"אל תשליכני" בכיתי שוב... אני לא יודעת מה קורה, כל פעם שאני באה להופעה ואני שומעת את השיר הזה אני בוכה... כשמירי שרה את "מה עשית" אני ורוני היינו באטרף משמחה! חחח
"טיפה טיפה" כרגיל יוצא מן הכלל! האישה הזאת פשוט מטורפת לאיזה טונים היא מגיעה! ,אינתא עומרי ואהובי היו ממש מרטיטים! ב"לשם" קמתי לרקוד! ושמחתי על ההחלטה הזאת היה ממש כיף!! ההופעה הייתה ממש מיוחדת בשבילי!! היה ממש כיף ומצחיק! מירי היתה מדהימה! שמחתי כל כך שבאתי בסוף! למרות שהייתי סחוטה מעייפות והגעתי עם כאב ראש, בסוף ההופעה יצאתי מלאת אדרנלין ועבר לי הכאב ראש והייתי בהייי מטורף מההופעה ומכל השבוע! בקיצור, היתה הופעה כל כך טובהה רוני, עדי, עפרי, קסם, ורד, טל ליהיא - שמחתי מאוד לראות אתכן, התגעגעתי המון והיה ממש כיף!! מקווה שנוכל להיפגש שוב בקרוב
בא לי עוד הופעהה!! מירי, בבקשה תבואי שוב לאיזור!!
צילמתי תמונות, עוד מעט אני אעלה אותן =]

pRimaVeriTaVIV

New member
שמח נהניתם אנשים יקרים ../images/Emo13.gif

נדמה לי שלא הייתי בהופעה כבר המון זמן, אני מתגעגע

Music4Life

New member
../images/Emo23.gif חבר'ה! וואוו...איזה חוויות הבאתם!!!

פשששש אני ממש שמחה לקרא את כל החויות המצמררות שלכם...נראה שהיה שם אושר גדול, ואני מאד שמחה שנהנתם כל כך!
אני יודעת איזה אושר זה בהופעות של מירי ואיזה היי מטורף מקבלים מהם. תודה על הסיפורים, התמונות והחויות, השארתם לי חיוך על הפנים ועוד על הבוקר...
אני גם מרגישה שלא הייתי בהופעה הרבה זמן ואני אהיה ב4/12....ביום שאני חוזרת מחו"ל
, תאריך מצוין לראות את מירי,ממש חגיגה מתמשכת ...... סופ"ש מעולה לכולם!

למעלה