התפקדות חודש יולי

MelindaW

New member
../images/Emo135.gifהתפקדות חודש יולי../images/Emo135.gif

שם:
סצינה אהובה מהחודש האחרון:
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):
דמות אהובה:
סדרות אהובות:
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):

MelindaW

New member
שלי../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

שם:
מירה
1x12 אמונה-Faith
סצינה אהובה מהחודש האחרון:
בפרק 1.13 כביש 666 השיחה בין דין לסם אחרי שהם חיסלו את המשאית
סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):
אין כזאת
דמות אהובה:
דין
סדרות אהובות:
מכושפות, אבודים, 24, מגרש ביתי, הרקיע השביעי, בנות גילמור, הבית הלבן וכד'
שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):
שאנן, הולי מרי, ניקול, אורלנו, ג'וליאן וכו'

MelindaW

New member
ומי אמר שאני חייבת לציין אותה../images/Emo35.gif../images/Emo70.gif

(+)

MelindaW

New member
אז...../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

מה הקשר
זה עדין לא אומר שאני הייתי חייבת לציין אותה

MelindaW

New member
לא היה רצוי../images/Emo70.gif../images/Emo54.gif../images/Emo63.gif../images/Emo115.gif

וזהו. נקודה לסיפור.

Charmed Or

New member
ME!../images/Emo112.gif

שם: אור. גיל: 15. פרק אהוב מהחודש האחרון: לא רואה בארץ P: סצינה אהובה מהחודש האחרון: לא רואה בארץ P: סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): ^ דמות אהובה: שניהם. סדרות אהובות:מכושפות, חברים, 4400 וזיווגים. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): הולי מארי קומבס.

dark warrior

New member
ME!../images/Emo112.gif

שם: איתן. גיל: 18- פרק אהוב מהחודש האחרון: לא רואה בארץ P: סצינה אהובה מהחודש האחרון: לא רואה בארץ P: סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): ^ דמות אהובה: שניהם. סדרות אהובות:מכושפות, 4400, תשוקות (לא בלילה), מגרש ביתי
, זינה: הנסיכה הלוחמת. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):
מכושפות:
Billy The Facatza Holly Marie Combs Shannen Doherty Alyssa Milano
מגרש ביתי:
Hilarie Burton (פייטון או בשמה השני
_ י _ ק _) Bethany Joy Lenz (היילי) Sofia Bush (ברוק)
תשוקות:
Juliet Mills (טאבי) הקיובה פנסי
זינה:
לוסי לולס (זינה) רנה אוקונור (גבריאל) אפרודייטי
אע ואתנה ההיא;]
4400
אף אחד.

dance13

New member
שלי

שם:גל גיל:12 פרק אהוב מהחודש האחרון:כולם!אין לי פייבורית סצינה אהובה מהחודש האחרון:הכל סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):אין דמות אהובה:סם+דין! סדרות אהובות:אבודים נמלטים,איך פגשתי את אימא,וכל הסדרות ביס סטאר שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):אין לי

מיטל101

New member
שלייי...

שם:מיטל גיל:16 פרק אהוב מהחודש האחרון: אמממ...אני כבר לא זוכרת מה היה..חחח סצינה אהובה מהחודש האחרון:בפרק האחרון בסוף הפרק כשדין וסאם הלכו ביחד סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):אין כמובן
דמות אהובה:סאם ודין כמובן
סדרות אהובות:פששש...יש ממש ממש מלא...רוב יס סטארס ועוד מלא אחרות שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):גם מלא מלא מלא

G Baby

New member
מתפקדת! ../images/Emo13.gif

שם: איריס גיל: 18 פרק אהוב מהחודש האחרון: 1x12-Faith פרק מעולה!! סצינה אהובה מהחודש האחרון: בפרק 12, כשרוי "מרפא" את דין סצינה שנואה מהחודש האחרון: לא נראה לי היתה כזאת.. דמות אהובה: דין!
סדרות אהובות: חברים, נמלטים, מגרש ביתי, 24, מכושפות, שנות ה-70, האנטומיה של גריי, הישרדות והרשימה ארוכה.. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'נסן אקלס, מת'יו פרי, ג'ייק ג'ילנהול, ג'ניפר אניסטון, סופיה בוש, ריס ווית'רספון ועוד ועוד..

Batelg

New member
אני!! ../images/Emo26.gif

שם: בת אל גיל: 17 (עוד חודשיים 18!!) פרק אהוב מהחודש האחרון: הבית משוגעים סצינה אהובה מהחודש האחרון: בפרק אמונה שהבחורה הזאת (לא זוכרת את השם) באה להיפרד מדין. סצינה שנואה: אממממ אין! דמות אהובה דין... סדרות אהובות : עזבו אין לי כוח יש יותר מידי... שחקנים אהובים: ג'נסן אקלס, סופיה בוש, אורלנדו בלום,אושרי כהן, ועוד מ-ל-א!

matan115

New member
מתפקד

שם:מתן גיל: 17.5 פרק אהוב (בכל הסדרה): הפרק שרואים את אמא שלהם מצילה את סאם מהרוח בבית הישן שלהם. סצינה אהובה/שנואה: כל הסצנות טובות ואין כאלו שאני שונא. דמות אהובה: שניהם וגם האבא נחמד. סדרות אהובות: על טבעי, נמלטים, אבודים, 24, הפלישה, סמולוויל, מכושפות וSNL!(אמנם תוכנית אבל תוכנית טובה) שחקנים/ות אהובים/ות: אליסה מילאנו,קירסטין קרוק, מייקל רוזנבאום (לקס לותר מסמולוויל).

dance13

New member
אתה אוהב אבודים+נמלטים?

אז אני ממליצה לך אישית על הקומונה הזאת: http://communa.tapuz.co.il/prisonlost זאת קומונה מדהימה!

שלי

שם:גילי גיל:14 עוד מאט 15 פרק אהוב מהחודש האחרון:וואי לא זוכרת ממש ת'פרקים... סצינה אהובה מהחודש האחרון:חחחחח.... דונט מרי יור סיסטר....חחחח.... סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):אין דמות אהובה:דין. סדרות אהובות:אבודים,עקרות בית נואשות,על טבעי,מגרש טבעי, או סי, וזהו... שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):אממ.. מלא אין לי כוח לרשימה.

Scratched Blond

New member
אני:]

זו i n b a r 2 4 , החלפתי כינוי :p. שם: ענבר. גיל: 13 פרק אהוב מהחודש האחרון: אמונה. סצינה אהובה מהחודש האחרון: כשמלאך המוות רודף אחרי האישה ביער. סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת): אין. דמות אהובה: סאם. סדרות אהובות: על טבעי, אבודים, מגרש ביתי, האנטומיה של גריי. שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): ג'ארד וג'נסן, צ'אד מייקל מורי, טום וולינג, איאן סומרהלדר, אוונג'לין לילי.

למעלה