התפקדות חודש יולי

Adi Levy

New member
אני:)

שם: עדי גיל:20 פרק אהוב מהחודש האחרון: לפני שבועיים היה פרק שממש ממש אהבתי סצינה אהובה מהחודש האחרון: אממ לא היה סצינה אחת שלא אהבתי סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):אין כזו! דמות אהובה: סאם סדרות אהובות: אבודים, על טבעי, סמולוויל שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural): בון מאבודים

AVriL AddiCt

New member
שלי../images/Emo214.gif

שם:שרונה גיל:19 פרק אהוב מהחודש האחרון: של שבוע שעבר..עם האנשים האלה המשוגעים שצדים בני אדם סצינה אהובה מהחודש האחרון: בפרק עם המשאית כל הקטע שדין מושך אליו את המשאית והשיחה אחרי עם סאם סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):אין דמות אהובה:דין
סדרות אהובות:מכושפות,מגרש ביתי,סמולוויל,נמלטים,השיר שלנו,פלישה שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):אנג'לינה ג'ולי,ג'יסקה אלבה,רוז מקגוואן,אליסה מילאנו,הולי מארי קומבס

AVriL AddiCt

New member
איך שכחתי את..

טום ווילינג,צ'אד מייקל מוריי,הילרי בורטון,וספיה בוש וטוב יש עוד הרבה אבל אין לי כוח..חחחחח יותר נכון אין לי זמן כי אני בשירות לאומי

אני

שם:לירון גיל:15 פרק אהוב מהחודש האחרון:הפרק עם הטלפטיה סצינה אהובה מהחודש האחרון:--------- סצינה שנואה מהחודש האחרון (אם יש כזאת):-------- דמות אהובה:דין סדרות אהובות:כל מה שיש ביס סטארס שחקן/ית אהוב/ה (לא חובה מ-SuperNatural):מממ...שאלה קשה... אני חושבת ש....וויטי ממגרש ביתי

למעלה