אחלה רעיונות... אבל זה לא זה.... תחשבו עוד.... רמז קטן: זה קשור לירח בטלויזיה (וגם בקולנוע)
O omerdo New member 12/6/04 #150 ../images/Emo77.gifאחלה רעיונות... אבל זה לא זה.... תחשבו עוד.... רמז קטן: זה קשור לירח בטלויזיה (וגם בקולנוע)
../images/Emo77.gifאחלה רעיונות... אבל זה לא זה.... תחשבו עוד.... רמז קטן: זה קשור לירח בטלויזיה (וגם בקולנוע)
B BravE NeW BoY New member 12/6/04 #154 טוב..אני חושב שאני יודע.. what u see is what u get ההסבר מייגע
O omerdo New member 12/6/04 #159 ../images/Emo77.gifגם לא.......................... אבל תגיד את ההסבר.... אולי זה יוביל אותך לפתרון.....
../images/Emo77.gifגם לא.......................... אבל תגיד את ההסבר.... אולי זה יוביל אותך לפתרון.....
B BravE NeW BoY New member 12/6/04 #161 אני מושפע מהארי פוטר.. אמרת לחשוב על טלוויזיה ועל מצבים שיש בהם ירח.. אז ישר חשבתי על ערפדים ואנשי זאב ומשום מה קפץ השיר הזה אולי תתן רמז יותר נורמלי
אני מושפע מהארי פוטר.. אמרת לחשוב על טלוויזיה ועל מצבים שיש בהם ירח.. אז ישר חשבתי על ערפדים ואנשי זאב ומשום מה קפץ השיר הזה אולי תתן רמז יותר נורמלי
O omerdo New member 12/6/04 #163 ../images/Emo77.gifזה הרמז הכי נורמלי שיש..... זה בכל זאת אני... תחשוב על עוד מצבים שבהם רואים ירח בטלויזיה.....
../images/Emo77.gifזה הרמז הכי נורמלי שיש..... זה בכל זאת אני... תחשוב על עוד מצבים שבהם רואים ירח בטלויזיה.....
B BravE NeW BoY New member 12/6/04 #166 טוב...הניחוש האחרון שלי להיום../images/Emo4.gif touch of my hand...
O omerdo New member 12/6/04 #170 ../images/Emo77.gifלא....... למה ברוס אולמייטי זה לא, אבל תמשיך לנסות
R razM19 New member 12/6/04 #171 לא יש ניחוש... the hook up בגלל שהיא אומרת My whole world has changed ... Tonight I'm in the mood (גם לילה וגם mood שנשמע כמו moon ) ...למרות שלא נראה לי
לא יש ניחוש... the hook up בגלל שהיא אומרת My whole world has changed ... Tonight I'm in the mood (גם לילה וגם mood שנשמע כמו moon ) ...למרות שלא נראה לי
O omerdo New member 12/6/04 #173 ../images/Emo77.gifזה גם לא..... תחשבו על סיטואציות שיש בהם ירח בטלויזיה
O omerdo New member 12/6/04 #175 ../images/Emo77.gifלא, אבל זה יותר מתקרב...... איך הגעת לזה כאילו, מה ההסבר
ב בובה16 היחידה New member 12/6/04 #176 טוב ההסבר: חשבתי בכיוון של ירח במשמעות יותר רומנטית :-| ואז גם נזכרתי שבליריקס של השיר יש משו בסגנון..(היה שם משו על ירח בליריקס) ההסבר קרוב?..לחשוב בכיוון?
טוב ההסבר: חשבתי בכיוון של ירח במשמעות יותר רומנטית :-| ואז גם נזכרתי שבליריקס של השיר יש משו בסגנון..(היה שם משו על ירח בליריקס) ההסבר קרוב?..לחשוב בכיוון?
O omerdo New member 12/6/04 #177 ../images/Emo77.gifדי בכיוון... לגבי הרומנטי, אבל תחשבי על סיטואציות של ירח בטלויזיה/קולנוע......
O omerdo New member 12/6/04 #182 ../images/Emo77.gifזאת התשובה הנכונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נכון תמיד בסרטים שמישהו חושב על מישהו, אז הוא יושב בחלון, מסתכל על הירח, ואז מראים שגם המישו/הי מסתכל על הירח.... אז הם חושבים על איפה השני נמצא......
../images/Emo77.gifזאת התשובה הנכונה../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif נכון תמיד בסרטים שמישהו חושב על מישהו, אז הוא יושב בחלון, מסתכל על הירח, ואז מראים שגם המישו/הי מסתכל על הירח.... אז הם חושבים על איפה השני נמצא......