תקלה קלה. ציפיתי למשהו יותר דומה
H HiPpiE Boy New member 9/5/07 #41 חחח זה הרגע הידוע? שיפית הייתה בקריוקי והגשימה את חלומה שרה את שיר התקווה של אביב גפן רק בשביל לצעוק:''וגם שלכם!''(בקטע של-''לחופשצ הניצחי,לילדים שלי'') ?
חחח זה הרגע הידוע? שיפית הייתה בקריוקי והגשימה את חלומה שרה את שיר התקווה של אביב גפן רק בשביל לצעוק:''וגם שלכם!''(בקטע של-''לחופשצ הניצחי,לילדים שלי'') ?
י יפית פית פית New member 10/5/07 #44 ../images/Emo6.gif לא אבל זה היה משהו כזה אני לא מאמינה שנתתם לי לשיר מה עבר עליכם באמת?
ה הילדה עם הפעמון New member 9/5/07 #31 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif רצחת אותי עם עידו!!
Z Z A M i New member 9/5/07 #39 ../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שתיכם פשוט קרעתם אותי!!!! וואי, תום ואש...זה פשוט גאוני!!!!... וה"של מי היד הזאת?"..גם! וואי. הכל פה ענק..
../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif שתיכם פשוט קרעתם אותי!!!! וואי, תום ואש...זה פשוט גאוני!!!!... וה"של מי היד הזאת?"..גם! וואי. הכל פה ענק..