עובד וז'ניה

רננה11111

New member
על עובד- חשוב!!!!ואנא עזרה ממי שיכו

האם קיימת אפשרות להתכתב עם עובד ? הוא קורא את ההודעות בפורום? וכמה שאלות בתנ"ך ,מי שבא לו לענות. מי היתה אישתו של עובד בתנ"ך? מי היתה אימו? כמה ילדים היו לו, ושמם?

רננה11111

New member
לעובד

ראשית מקווה שהוא קורא את ההודעות ואם מישהו או מישהי ממכריו רואים הודעה זו אשמח אם תעבירו לו אותה. אז ככה, אני לא כל כך צעירה והודעה זו לא תהיה בה מילות חיבה ותיאורים לגבי חיצוניותו(ועל זה נאמר" הבל החן ושקר היופי") הרי מה שחשוב זה האישיות המידות,ובהחלט נראה שעובד כמו קודמיו מהחבר'ה הדתיים : חיים ואריאל מסוף הדרך 1, וגם ישאל ואריאל והבנות הדתיות פשוט אנשים נפלאים ומקסימים ,כולם.ולא רק עובד .אני מאחלת לכל הזוגות שנותרו בהצלחה, אני חושבת שלא פשוט לא לעובד וכנראה לא לשאר המשתתפים להתמודד עם כל הערצה, וההתעסקות בחיהם האישיים ובמיוחד עובד והעניין עם אביו,שכמובן לא אביע את דעתי לגבי עניין זה,כי זה אינו רלוונטי,רק מציינת שלפעמים הפירסום יכול להיות לרועץ. לכן הדבר לא פשוט. שיהיה לעובד ולכולם בהצלחה.אשמח לדעת שגם הוא קרא הודעה זו.עובד-אתה באמת נראה כבחור אמיץ, סבלני ישר, ופשוט ילד טוב. (דרך אגב משום מה כאשר אני רואה את עובד הוא מזכיר לי את השחקן שמשחק את בן ב"פליסיטי",משודר בערוץ 3 בכבלים.לא לצחוק.משום מה הוא מזכיר לי אותו.שבת שלום לכולם.

arty7

New member
לעובד שלום!

אני מאחלת לך בהצלחה בתחרות של סוף הדרך והלוואי שתזכה במקום ראשון בתחרות ותזכה במיליון שקל. ודרך אגב האם אתה פנוי? כי אני מעוניינת בקשר רציני. בתודה מראש ענבל

Summer moved on

New member
כפרה על ג'ניה היא מלכהההההה

ראיתם אותה עם החיות? אח, איזו חמודההה!

ahron 100

New member
../images/Emo13.gif ושוב עובד וג'ניה ראשונים!!!!!!!

אין מה לומר מדובר בזוג פשוט מושלםםםםםםםםםםםםםםםםם!!! חחחחח ראיתם איך אמילי בכתה חחחח אחרי שצחקה כל הזמן על ג'ניה! המסקנה שלי ש- "כל כלב בא יומו" "וכל הפוסל במומו פוסל"! לתשומת ליבה של אמילי שירדה על כולם!!!

kfirwol

New member
../images/Emo50.gifסוף הדרך 2

שלום שמנו שיר שמעוני ולירז וולפסון. אנחנו מעריצות אתכם את ז'ניה ועובד

עובד וז'ניה הכוכבים

מה זה השטויות האלה אני לא מבין איך לא העיפו את הבנות המעצבנות האלה??הן הפסידו הן צריכות לעוף...אז למה היה חצי הגמר בכלל אם לא העיפו אותן ??? עובד אחי אתה אחד האנשים הכי תותחים שראיתי ז'ניה שיחקת אותץה בניצחון היו הוא שלך...

moran2004

New member
ז'ניה התותחית

מגיע לז'ניה ועובד לזכות בגמר, ז'ניה היא קטנה אבל "תןתחית גדולה" כ ל ה כ ב ו ד.

ב ר א ץ

New member
כל הכבוד לז'ניה

בואנה, ז'ניה הזאת פשוט פצצה. אין עליה. כל הכבוד לה איך היא הצליחה במשימה, חבל על הזמן. התעלתה על עצמה. מגיע לה להיות בגמר. ועובד, גם הוא.

תשובות...

להתכתב עם עובד????? ממש לא נראה לי ישנה אפשרות כזו.. יכול להיות אבל שהוא מסתכל פה בהודעות בפורום.. ועכשיו לגבי שאלותיך הקשורות לתנ"ך. אשתו של עובד:אין לי שמץ אימו: רות רק ילד טחד היה לו ושמו ישי. זהו זה מה שאני יודעת.. שמחתי לעזור..
המשך יום טוב ושבת שלום!!

arty7

New member
לעובד שלום!

בהמשך להודעה הקודמת נ.ב. אני נדלקתי עליך משום שאתה ילד טוב וגיבור וחמוד ובעל מידות טובות . דרך אגב אני גם דתייה לאומית וגם בת 25 ואני לומדת יעוץ מס במכללה למנהל. אם אתה מעוניין ורציני תיצור איתי קשר באימייל : [email protected] בתודה מראש ענבל

למעלה