עובד וז'ניה

SALOMI

New member
../images/Emo13.gifג'ינה המלכה

אחרי הפרק של היום אני חוזר בי ג'ינה מצטער על שישבתי שאת סתם עוד סתומה שלא יודעת כלום מהחיים שלה הוכחת לי היום שטעיתי ובגדול היית ענקית ואני מסיר בפנייך את הכובע כל הכבוד ואני מחזיק לך ובן זוגך אצבעות אתם עכשיו הפייבוריטים שלי עלו והצליחו חברה

קוראים לה ג'ניה ולא ג'ינה ובקשר

לשאר אתה צודק! ג'ניה פשוט מעולה, תותחית, מלכה!

utsso16

New member
איזה חמודים זניה ועובד!!

איזה חמודים זניה ועובד! הם מסתדרים מצויין , ועובד כל כך מפרגן לה ועוזר לה וכל כך סבלני!! הוא חמוד מאוד!! אני מקווה שהם יזכו!!!!

yoavshapira1

New member
ז'ניה ועובד התותחים!!!!

בהתחלה כולם חשבו שז'ניה היא סתם בכיינית (זה אולי קצת נכון), פחדנית, וגרועה. אבל בפרק עם התיבת הפתעות של החיות (הפרק שלפני הגמר) היא פשוט הייתה תותחית!!!!!!!!!!! ואמילי, שצחקה, והעליבה את האחרים, איך היא בכתה..... עונש... ועובד-תותח!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! (הכי טוב הוא עשה את המגדל זכוכית בסבב הצלה... בשניות הוא ירד אותו! ואחר כך עלה כמעט הכל!!

yoavshapira1

New member
הם הגיעו ראשונים - כנסו

הם הגיעו ראשונים כל פרק שהם היו חוץ מהפרק ההוא שהיו צריכים לעשות סצנה. הם תותחים!!!!!!!!

כולם להירגע...

אהלן לכולם... נראה לי שכולם צריכים להיגרע זה בסה"כ תוכנית טלויזיה... כולם ממש מתחרפנים מזה.... עובד וז'ניה באמת מעולים, ואני גם גרה בישוב של עובד והוא באמת אחלה בן אדם, אבל (בעיקר לבנות) נראה לי קצת מגוחך כל התגובות שרושמים בפורום... זה נראה לי גם קצת מביך... אז תחשבו על זה...

dl5248

New member
ז'ניה היא הדבורה הזו של "דבש"הפקות?

שמופיעה בתחילה ?

למעלה