שאלון

Tomiko8

New member
../images/Emo135.gifשאלון../images/Emo135.gif

1. מה השיר האהוב עליך? 2. למה? 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ.

Tomiko8

New member
עונה../images/Emo70.gif

מה השיר האהוב עליך?
למה? כי הוא רגוע*-*
הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? נמנמנמ..לוידעת..
מה אתה הכי אוהב בשיר? הפזמון!*_____________*
תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ. - עוד מעט..

Hikaru

New member
עונה

1. מה השיר האהוב עליך? kimi ni negai wo 2. למה? שלמות רצופה, נוגע ללב ^^ 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? מאוד. קליפ ילדותי ובוגר בו זמנית! ומרגש~~ 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? את הכל. @.@ הוא באמת מושלם לדעתי. 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ.

alice123

New member
אויי זה קליפ יפיפה D:

ראיתי אותו היום~ וגם יש לי את השיר ^_^

nadav1232

New member
עונה ^___^ + קליפ

1. מה השיר האהוב עליך? Ike Ike 2. למה? כי הוא קיצבי, עם הרבה אנרגיה והוא ממש יפה *__* 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? מאוד 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? את המוזיקה 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ. * והוספתי לכם שתראו גם הקליפ של השיר: http://www.youtube.com/watch?v=CyyezdVviXc&search=Hinoi%20Team%20-%20ike%20ike

האאא נדב!!

זה השיר האהוב עלייך?!0___0 זה שיר ממש חמוד, הינוי טים היא להקה די טובה וזה השיר הראשון ששמעתי שלה^__^ אבלבל...השיר קצת יותר מדי קצבי!XD

nadav1232

New member
חח, כן, זה השיר האהוב עליי

אני אוהב כאלה שירים קצביים XD

Bleeding BitcH

New member
אני :]

1. מה הישר האהוב עלייך? Gackt - Ai To Shitteita Noni Osaekirezuni Aishitsuzuketa 2. למה? כי זה גאקט :] וכי השיר מדהים 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? במילה אחת..הקליפ מדהים! 4. מה אתה אוהב בשיר? מממ הכל :] 5. תמונה... גררר

ROSE With Blood

New member
מרינע ../images/Emo99.gif גם אני אותו שיר!

למה? גם כי זה גאקט המ-ו-ש-ל-ם!!!, הקליפ פשוט מדהים ומרגש, ולשיר יש מנגינה (את המילים לא מבינה) פשוט מדהימה.. גררר פשוט שיר שלמות!

Hearts Queen

New member
../images/Emo176.gif

1. מה השיר האהוב עליך? Glamorous sky - Nakashima Mika 2. |בדגש|למה? הקול של נאקאשימה ממש מתאים לשירים מהסוג הרוקיסטי, הכל מבוצע בצורה ממש יפה ~ *_* 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? יש קליפ, אבל אני ממליצה לראות את הסרט שבו השיר מבוצע ע"י נאקאשימה- NANA 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? שאלה 2?.. @@ 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ. ~>

alice123

New member
עונה ../images/Emo6.gif

1. מה השיר האהוב עליך?Miyavi - Ashita Genki ni Naare 2. למה? כי הוא שמח וכיפי וזה מיאבי החמודי ^^ 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו?מאד 4. מה אתה הכי אוהב בשיר?את כולו D: 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ.

Didi FreedoM

New member
עונה :O

1.ניא, זה קצת קשה לבחור רק שיר אחד, זה כאילו אני אבטל את כל שאר השירים האהובים עלי ><...(טוב נו, life) 2.הקצב שלו עושה לי מצב רוח טוב ^.^(כמו הרבה שירים >>) 3.יאפ ^_^ 4.הכל ^_^ 5. בקישור

SShiRaS

New member
הממ.. מי נקסט! ^_^

1. Kaze ni Notte של ג'אן דארק 2. כי השיר הזה פשוט מושלם מכל הבחינות!! הלחן מדהים, המילים כל כך עצובות, והאופן ששניהם משתלבים ביחד פשוט נוגע ללב ומרגש... בייחוד כשהמוזיקה עולה יחד עם האווירה.. מדהים, פשוט מושלם!! 3. אין לו קליפ 4. איך שבסוף השיר הלחן מתחזק בעוצמתיות שמתאימה כל כך (באופן כזה הרמוני) למילים.. זה פשוט מרגש.. בנוסף לקול המדהים של הסולן זה פשוט חוויה! חח.. אוהבת גם את הבית הבא (תרגום): A boy floating on the dark sea The lullaby of the waves puts the town to sleep A requiem drifts faintly from a southern island Dreams and memories and even wishes... are swallowed up 5. תמונה ^_^.. והנה העליתי אפילו את השיר במיוחד בשבילכם.. כדי שתהנו ממנו כמוני :) http://rapidshare.de/files/25303071/Janne_da_Arc_-_Joker_-_Kaze_ni_Notte.mp3.html

Hikaru

New member
אני אוהב אותך שירוש ../images/Emo6.gif

איפה איפה חבר שלך שיכניס לי מכות. XD

SShiRaS

New member
חחח.. מתה עליך חנוש!

מוואהה.. חחח.. הנה הוא בדרך אליך!

למעלה