שאלון

SShiRaS

New member
יאפ...../images/Emo45.gif

הם פשוט מוכשרים בטירוף!!! מהנגינה ועד לקול המדהים של הסולן..

innocence

New member
יאסו הזה..

אבל כן, הם עושים מוזיקה מאוד טובה ואיכותית ובו בזמן נעימה לאוזן, כיפית ולא כבדה. יש להם עוד הרבה שירים טובים, אחד מהם אפילו על שמי^^ (Gaia) P:

SShiRaS

New member
חחחח מגניב

כן והכי טוב שיש להם המון ואריאציות שונות של המוזיקה, נגיד הם לא תקועים על סגנון אחד - שזה ממש מגניב! כל פעם הם מחדשים ובגלל זה כיף לי לשמוע אותם כל כך :).. אני גם אוהבת את השירים מהתקופה האינדית שלהם.. Strange Voice - מדהים!!! הקול של יאסו כל כך מדהים פה.. ובכלל! חח.. Speed, Judgement וכו'.. ומהתקופה הדי חדשה שלהם אני מתה על Diamond Virgin, Fake, Acid Breath, Maria no Tsumeato וכו'.. הם פשוט גדולים
.. ללא ספק להקת הג'יירוק האהובה עלי..

innocence

New member
דווקא את אלו אין לי...

אבל מצד שני, לא הורדתי מוזיקה כבר הרבה מאוד זמן.. השיר הראשון שהורדתי שלהם היה akai tsuki, הוא ממש טוב וממש כיפי^^ גם paradise!

sonaku

New member
תשובות? תשובות! D:

1. מה השיר האהוב עליך? בינתים אוטדה X: 2. למה? כי אני מעריכה את הקול שלה,והחוסר מבטא שלה באנגלית ^^ מאוד מוכשרת D: 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? לא XDDDDDD היא שוטפת כלים! למה?!?! איזו אישה XDDD 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? הפשטות שלו ^^ 5. http://image.libro.co.kr/music/f75/f75utada%20hikaru%20-%20deep%20river.jpg

Unfabulous

New member
עונה

זאת הילארי2006 יש לי כינוי חדש. 1. מה השיר האהוב עליך?Goddbye days-YUI 2. למה? כי ככה הוא יפה וגם הקליפ ממש יפה 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו?כן.. 4. מה אתה הכי אוהב בשיר?הכל
5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ.

kuroi tsuki

New member
etooooooo

1. מה השיר האהוב עליך? Gackt_-_Oasis2. למה? בגלל הקצב... וגאקט...3 . הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? לא ראיתי 4 מה אתה הכי אוהב בשיר? את גאקט... והקצב...והמילים בכלל 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ. מצ"ב

oracle

New member
בחירה קשה מאד... =_=;

1. מה השיר האהוב עליך? Gackt - saikai story 2. למה? כי לא משנה כמה פעמים אני שומעת אותו, הוא תמיד מרגש אותי. 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? נראה לי שכן, אבל תשפטו בעצכם ^^ http://youtube.com/watch?v=V2UfReM_3o0&search=gackt%20saikai%20story 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? את קטע הדיבור ואת המשפטים האחרונים של השיר. 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ בבקשה... ^_^

Keitarou

New member
~!~

1. מה השיר האהוב עליך? Dir en Grey - Raison Detre 2. למה? קצב טוב, מילים קשוחות, שיר פשוט מעולה~ =) 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? חחחחחח, יאפ.. =) אבל זהירות אם אתם מחפשים אותו... יש שם הרבה נשים ערומות עם ווים בגב ועוד קטע שמשלב אזמל ועין של מישי.. 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? את הבס-סינטיסייזר במעברים 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ. אהע.. אין לי כוח.. P=

alice123

New member
לא ידעתי שיש לשיר הזה קליפ P=

אני יחפש את זה :) למרות שהקליפים שלהם דיי מזעזעים ~קיו תמיד מקיא או מעוות וזה חבל כי הוא בחור יפיפה :O

Envious

New member
הממ ~

Sukki Yanen MYV ~MYV Man Koushiki Ouenka~ אני מעתיקה את השיר איך שיש לו אותו במחשב :X הוא דיי ארוך חחח אבל אני מכורה @!)$)()#$ ואני לא חושבת שיש לו קליפ =[ כי חן בטח היה מעלה אותו ליוטוב או משהו חחח אז אממ תמונת מיאביזם יאמיאמ

SuLeRu

New member
הטור שלי

1. מה השיר האהוב עליך? שיר אחד..? קשה... רגע ועם לשיר הזה אין קליפ? טוב אז... Joushou Gaidou של מיאבי (שיר מדהים!!) ההיתי שמה שירים של איומי ונמיה אבל לא משנה.... 2. למה? אוהבת תמוזיקה וביכלל שיר יפההה 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? לא 4. מה אתה הכי אוהב בשיר? את הפיזמון... לא את כול השיר 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ.

Nora Shu

New member
מה?

קודם כל נדמה לי שמותר לך לבחור שיר אהוב אפילו אם אין לו קליפ XD ואם כבר בחרת בJoushou Gaidou, אז איך את יכולה לומר שהקליפ לא מתאים? למה את חושבת שהוא לא? השיר צעקני, היסטרי ברמה של למשוך-שערות-החוצה-ולצעווווק והקליפ עונה על הדרישות, עם מיאבי מפרכס בסמטה או מנסה לאנוס קיר.
ראר, מותק, תחזור להיות כמו אז [דיכברעםכלהוונאביאישהשלך><] ->

SuLeRu

New member
טוב אז הקליפ מתאים

נכון השיר קיצבי והקליפ מתאים למוזיקה וכול זה... טוב את צודקת
חח הוא לא אונס ת'קיר... אבל הוא כזה חמוד חתיך שםםםםםםםםםםםם כשה הוא קופץ בין הקירות וביכלל בכול הקליפ

star_female

New member
זה... קשה מדי... @_@;

זה משתנה המון... כל פעם יש שיר שהוא "הכי אהוב עלי באותה תקופה"... אז נלך על משהו קצת יותר ישן בשבילי שאני עדיין מאוד אוהבת. 1. מה השיר האהוב עליך? Maeda Ai (AiM) - Days ~Aijou to Nichijou~ (שיר סיום שני של דיג'ימון טיימרז, למי שרוצה לדעת, אבל אהבתי אותו לפני שידעתי בדיוק מאיפה הוא
) 2. למה? הקול שלה ממש יפה בשיר הזה. ויש לו מבנה מיוחד, הוא חוזר על ההתחלה בסוף שלו... ויש לו מוזיקה ממש יפה וחזקה (שנורא מתאימה לקול של AiM)... ומילים יפות... והוא פשוט טוב. ^_^ והוא תמיד עושה לי הרגשה טובה כזאת של התרגשות. 3. הקליפ שלו מתאים לשיר עצמו? המ.. את הקליפ (לא מדיג'ימון, את ה-PV) ראיתי אולי פעם או פעמיים... הוא נחמד, לא מיוחד.
4. מה אתה הכי אוהב בשיר? את הסוף שיש את המילים מהבית הראשון חוזרות על עצמן. ואת הבית השני שלחצי שורה שומעים דפיקות לב (או שזאת רק אני
). 5. תמונה של הזמר/זמרת/להקה/עטיפת הסינגל/תמונה מהקליפ. *מחפשת תמונה* אוף, היא לא מוכרת מספיק בשביל זה. לא מצאתי אף תמונה באיכות נורמלית או קליפים ביוטיוב...

Sezuke

New member
שאלה מאוד קשה T_T

אני לא יכול להחליט על שיר שאני הכי אוהב.. זה קשה מידי T_T אני אלך על אחד מהשירים שאני הכי אוהב. 1. L'arc en Ciel - Driver's High 2. אחד השירים הראשונים ששמעתי, ובפעם הראשונה ששמעתי אותו עוד לא הייתי כ"כ בתוך כל המוזיקה היפאנית (הפתיחה של GTO נו ^_^;), אבל עד היום, מתי שאני כבר מכור, זה שיר שאני פשוט לא יכול להפסיק לשמוע. הוא אף פעם לא נמאס עלי... אני יכול לשמוע אותו כשאני עצוב, כשאני שמח, כשאני מדוכא, כשאני מעודד. פשוט שיר מצויין לדעתי =\ 3. אני מאמין שכן =), קליפ מגניב אגב. אין לי כ"כ מה לפרט מעבר ^_^ 4. הוא זורם בצורה ממש יפה, אבל כמו שהזכרתי למעלה, אני מאוד אהבתי ועדיין אוהב את העובדה שעד היום אני יכול לשמוע אותו בכל מצב והרגשה =) 5. בחרתי תמונה קצת משעשעת.. מקווה שלאף אחד אין בעיה XD

למעלה