כן, הוא גם זה שכתב (כותב?) את שיר הערש של בלה הוא אמור היה (או עדיין) להלחין אותו על פסנתר וזה.
ה המלאכית בלבן New member 22/10/08 #72 כן, הוא גם זה שכתב (כותב?) את שיר הערש של בלה הוא אמור היה (או עדיין) להלחין אותו על פסנתר וזה.
א אמנדה האחת New member 22/10/08 #73 ../images/Emo204.gifלא נראה לי. קיבלתי עדכון מאמאזון [הו, הפאתט XD] ושם היה כתוב את כל הרצועות ב-OST. השיר ערש של בלה הוא - לצערנו - של מישהו בשם קרטר בורוול [Burwell], ולא של רוברט. למרות שאני משערת לעצמי שהוא ינגן את זה - הוא הרי יודע לנגן על פסנתר. הממ.
../images/Emo204.gifלא נראה לי. קיבלתי עדכון מאמאזון [הו, הפאתט XD] ושם היה כתוב את כל הרצועות ב-OST. השיר ערש של בלה הוא - לצערנו - של מישהו בשם קרטר בורוול [Burwell], ולא של רוברט. למרות שאני משערת לעצמי שהוא ינגן את זה - הוא הרי יודע לנגן על פסנתר. הממ.
ה המלאכית בלבן New member 22/10/08 #76 מוזר. בדיוק ראיתי ראיון איתו אתמול - והוא אמר שהוא מנסה לכתוב אותו. הא, כנראה לא הצליח לו כל כך O0 נו, טוב. JxA
מוזר. בדיוק ראיתי ראיון איתו אתמול - והוא אמר שהוא מנסה לכתוב אותו. הא, כנראה לא הצליח לו כל כך O0 נו, טוב. JxA