אוי ואבוי...סנטה קלאוס פלש לסופרים

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo136.gifאוי ואבוי...סנטה קלאוס פלש לסופרים

nrg יהדות נודע כי לאחרונה השיקה 'עלית' מוצרים המכונים 'מארז בובת סנטה קלאוס', 'מגפיים כריסמס' ו'תיק סנטה קלאוס'. דובר ארגון 'יד לאחים' - הארגון להצלת יהודים ממסיון, מסר בתגובה "אמנם אנחנו לא נלחמים בנצרות, אלא במסיון, אבל אנחנו מתנגדים לכל תופעה בה חברות וארגונים ישרישו בחברה הישראלית מוצרים נוצריים ועוד בהכשר הרבנות". הדובר הוסיף "בעבר, כל יהודי ברחבי העולם שהיה רואה את סנטה קלאוס, היה נזכר בפוגרומים הגדולים. לאחרונה אנחנו מכניסים את הסמלים הללו במו ידינו אל לב הקהל ומכשירים את הקרקע לארגונים מסיונריים". המוצרים לא כשרים..כי הם באים בתוך מגפיים ותיק סנטה קלאוס... אני מכירה את המוצרים האלה עוד משנה שעברה, רק ששנה שעברה כנראה עלית לא העזה למכור אותם בסופרים.. מילא החזיר שלא נמכר ברשתות השיווק מטעמי כשרות, אבל עזאא לא מגיע לנוצרים שימכרו להם ממתקים לחג באריזת מגפיים

respecta1

New member
יהודי..

אני בטוח שיש לנוצרים 101 מקומות לקנות בהם.. וגם יודע..למה אין את כל החנויות של סתם דברים נחמדים ואין בהם כל מיני דברים של סנטה קלאוס
זה קטנוני מה שאומר אבל מי ישמע, ויש משהו בדבריו..

respecta1

New member
וויזי ממך לא ציפיתי לעוות דברים :]

המהומה על זה שזה נמכר בתוך חבילת שי של חנוכה...... "בלאגן בגזרת החגים: מוצר של 'עלית' המכונה "תיק סנטה קלאוס", נמכר ברשת 'שופרסל' דווקא בתוך חבילות השי של חג החנוכה" למה לא העתקת הכל? :(

THE WIZARD 55

New member
לא, זאת לא הכוונה רספקטה

חבילות השי של חנוכה הם בתוך סביבונים ויש גם חבילות שי לקריסמיס בתוך מגפיים הם נמכרים באותה תקופה, כי חנוכה והקריסמיס סמוכים זה לזה. אל תדאג, אין התבוללות בממתקים..

respecta1

New member
זה מה שכתוב בכתבה =\

בלאגן בגזרת החגים: מוצר של 'עלית' המכונה "תיק סנטה קלאוס", נמכר ברשת 'שופרסל' דווקא בתוך חבילות השי של חג החנוכה ..נמכר "דווקא בתוך חבילות השי של חג חנוכה"

THE WIZARD 55

New member
אךך מינאק יא רספקטה

חבילות שי של חנוכה, הם בתוך סביבונים. לא הכניסו מגפיים לסביבון..

respecta1

New member
אבל מה קשור מגפיים ../images/Emo6.gif

הכתבה לא מדברת על זה מדברת על בלאגן בגזרת החגים: מוצר של 'עלית' המכונה "תיק סנטה קלאוס", נמכר ברשת 'שופרסל' דווקא בתוך חבילות השי של חג החנוכה ..נמכר "דווקא בתוך חבילות השי של חג חנוכה"

THE WIZARD 55

New member
רספקטה../images/Emo24.gif

אני מכירה כל חבילת שי של חנוכה, קניתי את כולם לאחייניות שלי, ותאמין לי שאין תיקים או מגפיים שם.. יעני בטח שמו את המגפיים ליד סביבון... התבוללותתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתתת

respecta1

New member
אבל עובדתית זה מה שכתוב בכתבה

ואם את אומרת שהחלק הזה בכתבה שיקרי מי אמר שהשאר לא

THE WIZARD 55

New member
באנו חושך לגרש

בידינו אור ואש, כל אחד הוא אור קטן, וכולנו אור איתן.. סורה חושך , הלאה שחור, סורה מפני האור!! מתי יגיע האור, הפלורלזים, האחווה, האהבה גם לנוצרים מותר לקנות מוצרים של סנטה קלאוס ברשתות השיווק בדיוק כמו שקונים שם טישיו לנגב את הדמעות מהקטנוניות הזאת

זאת מדינה יהודית ויזארד!

אתם הנוצרים יש לכם 86 מדינות ולעם היהודי רק מדינה אחת. זה משהו עקרוני ובנפשם של הרבה יהודים, מה שאת קוראת לו אור הוא עבורם עבודת אלילים. תוותרי על העניין זה לא ילך...

mike00

New member
לא עבודת אלילים אבל בכל זאת

זוהי מדינה יהודית,האחת והיחידה בכל העולם הזה... מי שינסה לשנות את המצב הזה ימצא קואליציה של שמאל ימין וכל מה שביניהם... במקרה הזה אני חושב שאתה נמצא בעמדת מיעוט אפילו בשמאל הישראלי..

בוקר טוב ויזי

היית צריכה לשאול, לא מגיע למאות אלפי עולים לחגוג את החג שלהם? בכל מקרה גם פנאטים מוסלמים מתנגדים לדברים כאלה, באבא נוויל הלחת'ייאר דא2נו טוויל ללזינאר, היינו חוגגים את זה בגן של הכפר, וכולנו מוסלמים ולא היה אף נוצרי בכיתה חוץ מהמורה, חגים זה יום של כיף ושמחה, קשה להם להיות בני אדם נורמליים.

THE WIZARD 55

New member
../images/Emo6.gif קיפוח העולים החדשים

זה החג הכי יפה בעולם...אני גם אוהבת את פורים... חבל שלא מכבדים את החג של האחר.. השנה שוב חג כל החגים בחיפה, אני אהיה שם, יום אחד של שפיות במציאות האפורה.. אחלה בוקר אקרא..

מוחמד5

New member
עלית כל אזרחיה../images/Emo6.gif

אם זכרוני אנו מטעה אותי,גם בשנה שעברה מכרו אריזות שי דומות.

למעלה