אוי ואבוי...סנטה קלאוס פלש לסופרים

mike00

New member
אחלה חג שבעולם...

איזה יופי כל האורות בבתים,יש אפילו בובת ענק זוהרות ששמים על הגגות ובחצרות של הבתים.. אני זוכר שהייתי נוסע בשכונות של העשירים לראות את הקישוטים בלילה.....פשוט מדהים... מה עוד שעשיתי הרבה מאוד כסף בזכות החג....
הדבר היחיד שמבאס זה שביום החג עצמו יש אווירה של יום כיפור....כולם רקובים בבית...הכל סגור

THE WIZARD 55

New member
אתה מוזמן לחיפה...

תראה איך חוגגים את חג שלושת החגים בואדי.. אני מתה על החג הזה...

mike00

New member
תגידי,למה לעזאזל אין אוכל מסורתי לקריסמס?

ואני מאוד מקווה שאצל הנותרים הערבים יודעים להתפנק מבחינה קולינרית יותר מאשר בצפון אמריקה.... את לא מאמינה איזה עלובים הם,הזמינו אותי לארוחת חג ההודיה אצל בחורה שיצאתי איתה... אני מבסוט לגמרי לאכול איזה ארוחה מבושלת כמו שצריך לא חשבתי פעמיים וישר אמרתי שאני אהיה שם.. אני מגיע לארוחה אחרי נסיעה של פאקינג 6 שעות לפרובינציה אחרת בכלל,שם המשפחה שלה גרה.. הלב דופק בפראות,עוד שניה אני עומד לאכול את ההודו המפורסם מהסרטים.... כמה קישקושי הכרות,עוד איזה בדיחה שתיים קנדיות כדי לשבור את הקרח[יש להם חוש הומור של מלפפון חמוץ]ומתיישבים לשולחן.... זה הלך ככה: תרנגול הודו שבילה איזה חצי שעה יותר מדי בתנור... תפוחי אדמה שבילו עם התרנגול.. סלט ירקות חתוך בקוביות גדולות ולא מתובל מי יודע מה.. סלט כרוב[מתוק
].. הרבה מאוד בירה.. אני מסתכל על השולחן וישר חושב לעצמי איפה הארוחת חג הזאת ואיפה הארוחת חג של אמא שלי.....גוד דאמט... איפה ה-30 סוגי סלטים של אמא שעושים את הסיפתח של כל ארוחה בבית?? הלב מתכווץ פתאום מגעגועים לארץ ולאוכל של אמא אבל הבטן...הבטן רוצה לאכול ועכשיו!! החברה שלי מסתכלת עלי כשאני מסתכל על כל מה שקורה שם,היא כבר בילתה איתי בארוחות חג שאני בישלתי לעובדים הישראלים שלי....עשתה איתי שבתות,פסח,ראש השנה,אפילו ארוחה מפסקת אחת יצא לה לראות.. שלא לדבר על יום העצמאות שנחגג בבר בי קיו עצבני של כמעט 50 איש.. ישר לחשה לי באוזן "אל תדאג,נעבור בהרוויס בדרך הביתה"....... הרוויס זאת רשת המבורגרים לא ראה בכלל בקנדה

../images/Emo6.gif האמת אין על האוכל של המזה"ת

כל האלה שם בצפון לא יכולים להתקרב לזה אפילו... תגיד חג ההודיה נחגג גם בקנדה? חשבתי שזה חג אמריקאי... הקיצר- אתה עוד יוצא עם הבחורה הזאת?
או שהחלטת שאתה לא מוכן שהילדים שלך יגדלו על אוכל כזה...

mike00

New member
נחגג גם בקנדה אבל בתאריך מעט שונה...

אין לי מושג למה האמת...אולי כי הקנדים תמיד רוצים להיות שונים מהאמריקאים
דרך אגב,יש מהגרים מכל חור אפשרי בכדור הארץ שחיים בקנדה,יש שם גם אוכל מעולה,אבל הקנדים הלבנים[הכובשים]פשוט לא מבינים מהחיים שלהם....חוץ ממלח ופלפל הם לא שמעו על תבלינים... ולא,אני כבר לא יוצא איתה....היא יותר מדי קנדית לטעמי

klod bokevski

New member
מחזק../images/Emo45.gifמגפים אדומים משחיתים את הנוער היהודי!

רק שלא ישתלו כאן עצי אשוח, ונזהם את האדמה הטהורה שלנו שיהיו בריאים

למעלה