השירשור השבועי

I'm a CRIMINAL....../images/Emo110.gif

שיר השבוע של גרין דיי:- שיר השבוע לא של גרין דיי:MOSH? קליפ השבוע:- אלבום השבוע:- להקת השבוע:- דבר טוב שקרה השבוע:הייתה לי יום הולדת. דבר מבאס שקרה השבוע:לא חגגתי אותה. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:כלום. ציטוט השבוע:אני:איזה מזל שאורן לא בא.. אורן: מי אמר שלא באתי?! תוכנית השבוע:ארץ נהדרת? ערוץ השבוע:ביפ? תמונת השבוע:

א- פכחכחכחכחכככ!! - XD

שיר השבוע של גרין דיי:
JOS
שיר השבוע לא של גרין דיי:
פקיד אפרורי - שייגעצ
קליפ השבוע:
הממממ..
אלבום השבוע:
להפסיק לאכול עוגות
להקת השבוע:
שייגעצ
דבר טוב שקרה השבוע:
מירוץ לפיד בוגרים!!
דבר מבאס שקרה השבוע:
התבטלה ההופעה!! T-T
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:
טכנו!!
ציטוט השבוע:
"או שתיפלי מהצוק כמו צופים, או שנעשה את זה בסגנון דיסני!!!"
תוכנית השבוע:
בובספוג??
ערוץ השבוע:
YESTARS
תמונת השבוע:
תגידו שזאת לא תמונה יפיפיה!!

בוםםם../images/Emo163.gif

שיר השבוע של גרין דיי: Geek Stink Breath (השיר היחיד שהיה לי כוח לשמוע עד הסוף) שיר השבוע לא של גרין דיי: Government Issue- Rock & Roll Bullshit (לא זוכרת שיר אחר שחרשתי עליו) קליפ השבוע:לא ראיתי קליפים. אלבום השבוע: Milo Goes to College- Descendents (כרגיל מה) להקת השבוע: נגיד 7 seconds למען הגיוון דבר טוב שקרה השבוע: עשיתי נזם. דבר מבאס שקרה השבוע: לא הלכתי בסוף להופעה אתמול. דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: לא יודעת O: ציטוט השבוע: "בכל פעם שאתה מצייר על גי'נס עם טוש אתה 8 חיות ומשושה" תוכנית השבוע: איש משפחה למרות שיצא לי לראות רק פרק אחד. וואי אני מתה לדיוידי של זה.. ערוץ השבוע: ניקולודיאון. תמונת השבוע: חהחהחהחה

coullette

New member
=\\\

שיר השבוע של גרין דיי: the saints are coming
שיר השבוע לא של גרין דיי: u2-the saints are coming :p
קליפ השבוע: u2 & green day-the saints are coming
אלבום השבוע: אין
להקת השבוע: גרין דיי ויו טו
דבר טוב שקרה השבוע: כלום
דבר מבאס שקרה השבוע: הכל.כל החיים שלי זה בעסה אחת גדולה
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: אני אמות
ציטוט השבוע: בעע
תוכנית השבוע: תוכנית הבוקר עם אברי גלעד
ערוץ השבוע: 23
תמונת השבוע:

פאני14

New member
אני אני אני

שיר השבוע של גרין דיי: holiday שיר השבוע לא של גרין דיי:Sonata Arctica - Shamandalie קליפ השבוע: the saints are coming אלבום השבוע: Oasis - Stop The Clocks להקת השבוע: Sonata Arctica דבר טוב שקרה השבוע: היה חופש דבר מבאס שקרה השבוע: היה חופש דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא: מבחן באזרחות
ציטוט השבוע: -- תוכנית השבוע: שני גברים וחצי ערוץ השבוע: יס סטארס (ערוץ 13 יס) תמונת השבוע: ג'וני דפ

Kinky Pinky

New member
../images/Emo121.gif

שיר השבוע של גרין דיי: נמ. לאודעת.
שיר השבוע לא של גרין דיי: Aerosmith-I dont want to miss a thing Aerosmith-Dream on Alice in chains-hate to feel [או איך שלא רושמים את זה.]
קליפ השבוע: לא רואה קליפים. <_<
אלבום השבוע: pink floyd-dark side of the moon
להקת השבוע: אירוסמית.
דבר טוב שקרה השבוע: ביטלו 2 בחנים. :)
דבר מבאס שקרה השבוע: חזרנו ללימודים, אני מניחה.
דבר טוב שייקרה לכם שבוע הבא: היום הולדת שלי יהיה יותר קרוב. 3:
ציטוט השבוע: "לקח להורים שלכם לפחות 3 דקות קשות לעשות אתכם!"
תוכנית השבוע: חברים.
ערוץ השבוע: ביפ.
תמונת השבוע: אין לי כוח~

../images/Emo80.gif../images/Emo224.gifאני עונה :]

שיר השבוע של גרין דיי:לא יודעת.אולי מינוטרי.
שיר השבוע לא של גרין דיי:System Of A Down-vicinity of obscenity
קליפ השבוע:
אלבום השבוע:היפנוטיז של סיסטם.והדיסק החדש של שייגעצ.
להקת השבוע:סיסטם
דבר טוב שקרה השבוע:אממ עשינו מבחן כיתתי,נו כזה שהמורה לא שמה לב ועושים מבחן בייחד עם כל הכיתה ובסוף כולם מקבלים בין 90-100.
דבר מבאס שקרה השבוע:אחותי עזבה אותי ל4 ימים,ושתבינו זה הכי הרבה,בחיים שלי לא עזבתי אותה ליותר O:
דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:אלך לנוע"ל ואפגוש שם את א' בוהוו. שוו.
ציטוט השבוע:מחר יהיה יותר טוב :)
תוכנית השבוע:אממ
ערוץ השבוע:
תמונת השבוע:
אולי עוד כמה דקות.

../images/Emo136.gif

שיר השבוע של גרין דיי:i hate you |שוח|שיר השבוע לא של גרין דיי:You Know My Name - Chris Cornell קליפ השבוע:mcr החדש |שוח|אלבום השבוע:אממ......Absolution-muse להקת השבוע:muse |שוח|דבר טוב שקרה השבוע:אמממ :\ דבר מבאס שקרה השבוע::\ חח |שוח|דבר טוב שיקרה לכם שבוע הבא:אני לא יודעת . ציטוט השבוע:sing it nir |שוח|תוכנית השבוע:ממש!-באמת יש תוכנית כזאת ערוץ השבוע:אמטיוי2 |שוח|תמונת השבוע:

למעלה