יש! רשימה....
קודם כל, כל הכבוד על הרעיון לשרשור!!! אז תודה על העשרת הפורום!
(נתתי לעצמי רשות להשמיט קטגוריות שלא היו רלוונטיות לגביי, כי אני לא רואה אנימה או מקשיב לזמרים/להקות)
שיר השנה שלי: אמממ... אם אנחנו מדברים על שיר שיצא השנה, אני חייב לומר ש-JEWEL של איומי האמאסאקי ממש תפס אותי חזק. בלדה ממש-ממש יפה. לחן מקסים, הקול של איומי פשוט מהפנט והקליפ גם מאוד יפה ותואם את רוח השיר.
אבל אם אנחנו מדברים באופן כללי, אז בלי ספק, COLORS של אוטאדה היקארו זה השיר הכי יפה שנתקלתי בו השנה. הקליפ, הלחן המהמם, הביצוע וההופעות - כל הדברים האלה היו פשוט מושלמים!!!
זמרת השנה: בחירה קשה... אבל אני חייב לומר שקודה קומי. היא שיחררה שני אלבומים (!!), איזה מיליון סינגלים, עשתה סיבוב הופעות (שעכשיו היא בהפסקה), שיחררה סיבוב הופעות אחר ב-DVD, שיחררה אלבום תמונות, כיכבה בדרמה יפנית ואפילו שיחררה עוד ספר שמספר על התדמית שלה (או משהו יפני מוזר כזה). אז כן... על כל העבודה הקשה, אני חושב שלקודה קומי מגיע התואר. אבל מיד אחריה יש את היקי, ששיחררה אלבום פשוט מ-צ-ו-י-י-ן והראתה לנו שהיא עדיין מלכה. *סוגד*.
האמן/להקה שגיליתי השנה: אוטאדה היקארו (Utada Hikaru). שמעתי איזה אלבום אוסף שנראה לי שקוראילם לו Japan Music Awards או משהו מוזר כזה של שנה שעברה, והיקי הייתה שם עם Be My Last. ממש אהבתי את זה, ובדיוק יצא באותו זמן האלבום החדש שלה, ULTRA BLUE, ופשוט התמכרתי לאלבום מהשיר הראשון.
ההופעה/קונצרט השנה: טוב... אממ... עוד לא קיבלתי את UTADA UNITED 2006, ויעבור עוד זמן עד שאני אקבל את ה-DVD של סיבוב ההופעות העכשיו של קודה קומי, אבל מהדברים החדשים שיצאו וראיתי, סיבוב ההופעות של קודה קומי של ~first things~ היה ממש יפה... היו שם גרסאות שונות של שירים קיימים, ובתכל'ס הופעה ממש יפה.
הופעת השנה של אמן/להקה בתוכנית אירוח בטלוויזיה: אממ.... לא הייתה הופעה מסויימת שריגשה אותי השנה. אם אני חייב לבחור, אני מניח שההופעה של קומי ב-Music Station עם Yume no Uta הייתה אחלה. היו אפקטים ובלאגנים... =) באופן כללי, היקי הופיעה עם COLORS (כן, שוב השיר זה) בתוכנית בשם Utaban (או משהו דומה) והקול שלה היה ממש יפה, ובכלל היו אפקטים של צבעים שהיו ממש סוף הדרך.
מה אני מקווה שהאמן/להקה האהוב/ה עליי ייעשה בשנה הקרובה? טוב... אז קודם כל... קומי. הוציאה עכשיו אלבום מצליח שמכר חצי מיליון עותקים בשבוע הראשון שלו. סבבה. שתסיים את סיבוב ההופעות שלה, ותיעלם לכמה חודשים!!! שתנוח!!! מגיע לה, ואני רוצה שתחזור לסגנון היותר ישן שלה של האלבומים הראשונים. באשר להיקי, שמעתי שהיא הולכת לשחרר סינגל חדש מתישהו במרץ, אז אני מקווה שהוא יהיה תואם לרוח החורף, וקרוב ל-COLORS מבחינת השלמות. אני לא רוצה עוד תאונת דרכים כמו Boku wa Kuma. אני מעדיף פשוט להתעלם מהסינגל הזה. זהו! היה כיף! שתהיה שנה מלאה במוסיקה יפנית מרגשת!