התפקדות חודש ינואר!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

Lex 1

New member
../images/Emo136.gif../images/Emo139.gif התפקדות חודש ינואר! ../images/Emo139.gif../images/Emo136.gif

שם:
מקום מגורים:
שיר שעשה לי את החודש:
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר:
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר:
למה מחכה בחודש ינואר:
תוכניות לשנה החדשה:
מסר לאומה:
תמונת החודש: קישור למדגישומטיק: http://www.tpeople.co.il/on/mo/ ~
שנה טובה!
~

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif מתפקדת ../images/Emo195.gif../images/Emo138.gif

שם: אלכס.
כיתה: י"ג, הנדסת אלקטרוניקה.
מקום מגורים: בת-ים.
שיר שעשה לי את החודש: המון המון שירים, אני חושבת שזה החודש עם הכי הרבה שירים שהוספתי לפלייליסט אז אני אסכם בכמה של AAR, KOL, KIGH, בריטני, אייקון, פלובוטס וקניה.
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: חבר
, אלבומים חדשים שיצאו, חנוכה, מסיבות,
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: בוחן+מבחן בחשמל שלא הלכו משהו
למה מחכה בחודש ינואר: שנות ה-70 מגיע לביפDD:, הפגנה למען גלעד שליט, שהמצב בדרום ישתפר, למצוא עבודה, להתחיל את פרוייקט 'מסורת'.
תוכניות לשנה החדשה: להחזיק מעמד עם החבר ><", לעבור את הלימודים בהצלחה ושתהיה שנה קלה וטובה, כי זאת שעברה לא הייתה משהו.
מסר לאומה: נצלו כל רגע ורגע כאילו הוא האחרון, טוב מבלי להיות דרמטיים - פשוט תהנו! ;>
תמונת החודש: רוברט

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifאוווו חבר? ../images/Emo3.gifלמה לא אמרת כלום ../images/Emo69.gif

מזל טוווב חחח
דבריתי במסן !!

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif כי את א, פעם לא מדברת איתי!../images/Emo69.gif

חחח תודה בסדר

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gif../images/Emo2.gif אולי כי אני לא פה!

תשלחי, ואז אני אענה

Little McMickey

New member
../images/Emo90.gif../images/Emo28.gifחבבבבבר?

לקסי מזל טוב!! איך הוא? חמוד, מהמם, נורמלי, ערס? XDDDDDD יאו איזה כיף לך! אני מאוהבת במישהו... שאני חושבת שכבר אמרתי חחחחח בשקמיסט
כן כן חחחחח די הוא כזה חמוד ,אני חולה עליו יש לו גומות כאלה יפות כשהוא מחייך יאווווווו בקיצור זה לא עליי עכשיו אז מזל טוב ועד 180 שנה

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif חח נראה לך אני וערס?../images/Emo6.gif

הוא בסדר.. חחחח היינו ידידים איזה שנתייםאז זה די מוזר עכשיו, אבל בסדר מתרגלים. עד 180 שנה? חחחח חח שקמיסט? לא יכולת למצוא משהו יותר טוב?XD נו גו פור איט!

yael0000

New member
../images/Emo211.gif../images/Emo195.gif

שם:יעל גיל:19 כיתה: מקום מגורים:חור שיר שעשה לי את החודש:אממ כל מיני, הרבה סימפל וPOV משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: הופעה של סימפל, יומולדת ומישהו שממש לא ציפיתי שיומר מזל טוב, התקשר. הוא עשה לי את היום
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: שהרופא החליט שהוא לא רוצה להוציא אותי לקצונה למה מחכה בחודש ינואר: קק"צ (אמן) תוכניות לשנה החדשה: לראות טוילייט, כן עוד לא ראיתי. לצאת לקצונה מסר לאומה: תמונת החודש:

yael0000

New member
יאפ../images/Emo211.gif

טנקיו. יום ראשון זה קורה. היה לנו היום כנס ואני כזה מה לעזעזל אני עושה פה???????????

Simple Girl 175

New member
../images/Emo187.gifכאן המפקדת../images/Emo70.gif../images/Emo195.gif

שם: אלמוג\רייבן
כיתה: י'א
מקום מגורים: הוד השרון
מסנג'ר: [email protected]
פייסבוק: almog mazor
שיר שעשה לי את החודש: King Of Leon - Use Somebody Alesha Dixon- The Boy Does Nothing Christina Aguilera - keeps gettin better Five - Keep on moving girls aloud - the promise Hawthorne Heights - Somewhere in Between James Morrison- Valerie lemar - If She Knew KT Tunstall - Suddenly I See Lesley Rroy - Im Gone Im Going Milow - Ayo Technology The Killers - Human The Last Goodnight - Pictures of You
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: חנוכה.. חופש.. מפגשששששש
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: יש נכשלים ><"
למה מחכה בחודש ינואר: חמישי הולכים לשבוע סוף ימימולדת של חברות יומולדת שלייייי1@#$%^&*) 8DDDDDDDDD
תוכניות לשנה החדשה: כמו חודש שעבר.. לעבור כבר תיאוריה1@#$%^
מסר לאומה: תקראו את הספר "אלים משתוללים".. הוא יפהההה
תמונת החודש: רדיואקטיב- גרסא 1238

Lex 1

New member
../images/Emo41.gif../images/Emo129.gif הוו את יכולה להעלות לי בבקשה את

Hawthorne Heights - Somewhere in Between?
ובהצלחה עם התיאוריה, גמני צריכה.. ><"

SmallMoney

New member
../images/Emo13.gif

שם: שירן גיל:21 כיתה: מזמןןןןןןןןן סיימתי. מקום מגורים: ק.אתא שיר שעשה לי את החודש: באמת שהרבה. משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: חנוכה משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר:התחילה מלחמה בדרום. למה מחכה בחודש ינואר: כלום. תוכניות לשנה החדשה:השנה החדשה מזמן החלה מבחינתי
מסר לאומה:אמנם אלה ימים לא פשוטים, אבל לא להתייאש!! אנחנו ננצח!!!!! בעז"ה. תמונת החודש:

Maddie

New member
Best silvester ever../images/Emo70.gif../images/Emo118.gif

שם:נוי גיל:15 כיתה:י' מקום מגורים:יקנעם שיר שעשה לי את החודש:Silverstein-Vanity and greed משהו טוב שקרה בחודש דצמבר:הסילבסטר D: תכלס זה היה מעולה
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר:רבתי עם ידיד למה מחכה בחודש ינואר:לאימא שתחזור LOL תוכניות לשנה החדשה:שתהיה טובה יותר
מסר לאומה:do you know what hurts the most about a broken heart? not being able to remember how you felt before תמונת החודש:

hadar369

New member
מתפקדת!!../images/Emo195.gif

שם: הדר/פויינטרית/הדרי/הדרו'ש וכו'
כיתה: י'
מקום מגורים: הרצליה
שיר שעשה לי את החודש: אמ...Inno All'amore שיר באיטלקית הינה קישור - http://il.youtube.com/watch?v=1nH4fb3Or3E
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: 1)מפגש פורום 2) חנוכה 3) אמ...מצאתי מורה לפיתוח קול [זה היה דיי בתקופה של השבוע הזה]
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: 1) מור לא הגיעה למפגש 2)אני חולה כבר יומיים שלושה
למה מחכה בחודש ינואר: לניתוח הגואל!!!!!!!!! [לפתוח יומנים ולרשום 4/1/09 ניתוח ללא מודעים מתי זה יוצא יום ראשון הזה]
תוכניות לשנה החדשה: 1)להצליח בלימודים 2)לנסות להיות נחמדה להורים ולאנשים אחרים 3)לסיים לפחות פאנפיק אחד
מסר לאומה: Buno capodanno - שזה אומר Happy New Year
תמונת החודש:

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gif../images/Emo136.gifמתפקדתD:

שם: נסטיה.
כיתה: י"א.
מקום מגורים: Guelph, Ontario, Canada.
שיר שעשה לי את החודש: כל רדיו:אקטיב ומינטס טו מידנייט.
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: עברתי לגור בקנדה. D:
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: עברתי לגור בקנדה? |:
למה מחכה בחודש ינואר: להתחיל בצפר ואהממצפהלראותמישהומסוייםאהמ.
תוכניות לשנה החדשה: אמממ...להתחיל ללמוד צילום.
מסר לאומה: איי קנואו יו חאב מיי קנייפ. XD
תמונת החודש: ג'נסן
|ריר| ~שוכחת לנשום~ ~מתה~ במילים של שיר: "התמונה הזאת לא בריאה" XDDD

למעלה