התפקדות חודש ינואר!

• פותח הנושא Lex 1
  • פורסם בתאריך

sweet shir

New member
ללא ספק לא בריאה. *-*

את מי את מצפה לראות? O: תכתבי במשמוXD

That YuvGirl

New member
../images/Emo19.gif אעהעאה נסטיה !

מאז שרשמת שאת עוברת לקנדה , לא הפסקתי לחשוב על זה
ואין לי מושג למה, כי אני בכלל לא מכירה אותך OO" רציתי לשאול אותך משו , אבל שכחתי
שאני יזכר , אני ישאל
ואהמ , איך בקנדה !?! ספפפרי ! אמרו לי שהיא מדהימה :) להתחיל בצפר !? זה לא אמור להיות אמצע שנת לימודים שם ? ( אני לא באמת יודעת על לימודים שם אז אין לי מושג באיזה שלב הם שם , אמצע שנת לימודים או.... ) מצטערת שחפרתי לך , ועם לא באלך את לא חייבת לספר איך שם ..

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifחח גמאני וויאולטה כל הזמן חשבנו

על זה.... כל פעם ששמעתי על לעבור לאנשהו או על קנדה..
זה ממש מוזר..............

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifזה סוף סמסטר א' כשאני אתחיל ללכת...

ישארו רק שבועיים לסמסטר ואני כנראה סתם אלמוד מקצועות לא חשובים.. קנדה באמת יפה <:

Charley XD

New member
../images/Emo6.gifלגמרי ~Dazzle~

איזה מגניב לך ! צילום ... נו איך את ? מסתדרת ? ^^

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifחחחחחח

כן, נחמד לי...ממש נחמד לי...ממש נחמד של טיולXD ~מושפעם מאסי וגורי
~

OneStepCloser

New member
../images/Emo54.gifאדוארד נטש../images/Emo7.gif

לא ראיתי אותו כבר יותר משבוע אני חושבת..>: XDDD

JuSt My LuCk

New member
../images/Emo201.gif אני לא מאמינה עליו ../images/Emo10.gif

יהיה טוב
תברחי לו בחזרה ! הוא עוד יחזור על חמש XD(נו גם על הזנב
) XDDD

גרבע

New member
../images/Emo105.gif../images/Emo42.gifמתפקדתD:

שם: צור
כיתה: ח'
מקום מגורים: חיפה D:
שיר שעשה לי את החודש: CRISTINA AGUILERA-KEEPS GETTIN BETTER
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: יומולדת ^_^
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: אממ...הרבה X:
למה מחכה בחודש ינואר: נגמרים המבחנים
תוכניות לשנה החדשה: להעלות ממוצע דחוף
אני צריכה 80+כדי לסוע לבוסטון ועוד לא מאוחר!
מסר לאומה:
תמונת החודש:
הודגש באמצעות מדגישומטיק

dar dahan

Member
מתפקד ../images/Emo6.gif

שם: דר דהן גיל: 17 כיתה: יב' (בעע
) מקום מגורים: באר שבע שיר שעשה לי את החודש: Down Goes Another One Metallica- Enter Sandman No leaf clover - Metallica משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: סיימתי את התוכנית עבודה שהייתי אמור לסיים בהגברת קולנוע.... משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: הפצצות גראדים בבאר שבע, זה יכול למרוט עצבים לנסות לישן בחשש שיכול ליפול גראד, ולא ספק אני מבין את תושבי שדרות שסובלים מקאסמים כבר 8 שנים! למה מחכה בחודש ינואר: לניצחון במבצע "עופרת יצוקה", ולבגריות שיהיו לי, אם יהיו כאלו (יכול להיות שיבטלו אותם בגלל ההפצצות...) תוכניות לשנה החדשה: להאריך שיער, לסיים את הלימודים בצורה הטובה ביותר, ולהתגייס לצה"ל... מסר לאומה: תושבי עוטף עזה, בתור אחד שרק בימים האחרונים נכנס למעגל הרקטות, אני מבין מה עבר ועובר ב8 השנים האחרונות, ואני מייחל שצה"ל ינצחו את החמאס וימנעו את הפגזת הרקטות!

McGirl For Life

New member
../images/Emo215.gif../images/Emo85.gifוואו אתה עדיין פה... נראה לי שבר

ת את השיא של הבנים בפורום

../images/Emo204.gifאני.

שם: נוגה, נוגסי, נוגס. גיל: 21. ^^ חוקית גם בארצות הברית.
כיתה: שנה ב' מכללה, אנגלית. מקום מגורים: ב"ב עה"ק על קו ירושלים. שיר שעשה לי את החודש:
Charlotte Church and Billy Gilman - Dream a Dream
Lisa Kelly - The Voice
Lisa Kelly - Caledonia
Tori Amos - Winter Myley Cyrus - 7 Things *מסמיקה* כן, תתבעו אותי.
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר:
אחותי התארסה
חנוכה. חיפה. דמדומים.
משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: ניסיתי לתרום דם, והם די התעללו לי בוורידים, אז עכשיו כולי מלאה חבורות כחולות-סגולות שמתחילות להצהיב בשתי הידיים. אאוצ'. >< למה מחכה בחודש ינואר: לאירוסין של אחותי.
ו, אמ, ט"ו בשבט? XDDD תוכניות לשנה החדשה: דיאטה, דה. XD אמ, למצוא בגדים לחתונה של אחותי [אעע$#%#$^@^#$^#$@ אני עדיין לא מעכלת!] ומן הסתם עוד דברים, רק שאני לא ממש זוכרת. ההתרגשות, נו.
מסר לאומה: תשמחו. זה בריא.
))))))))))))) תמונת החודש:

מתפקדת ../images/Emo195.gif

שם: מאי יהודאי :) גיל: 13 . כיתה: ח' . מקום מגורים: גינות שומרון - יישוב ליד כפ"ס <: שיר שעשה לי את החודש: יש הרבה מידי
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר: אין משהו מיוחד שקרה החודש ,אבל פשוט היה כיף החודש :) ! משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר: ההפצצות בדרום =\ . למה מחכה בחודש ינואר: גיטרהההה
, מופיעה בהוד השרון :) תוכניות לשנה החדשה: לשפר ת'ציונים !! , ללמוד לנגן טוב !! , להסתפר מתישהו , לשנות את החדר D: מסר לאומה: כל האנשים הכי רחוקים בעולם , הם האנשים הכי חשובים בעולם . ! תמונת החודש: אני ומוריק D: אני מתה על התמונה הזאת , היא מגניבה D: אני הימנית .

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifכןכן, אני עדיין פה../images/Emo6.gif../images/Emo9.gif

שם: מורנצ' D: מישו זוכר אותי בכלל? חחח גיל: 14 וחצי D: כיתה: ט'
מקום מגורים:האממ... שיר שעשה לי את החודש:We the kings- check yes Juliet
משהו טוב שקרה בחודש דצמבר:אני מאוהבת קשות
קניתי דברים לחורף!D: יומולדת לחברה שלי היה כייף :) משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר:מבחנים ארורים
המצב בדרום
למה מחכה בחודש ינואר: אממ שהמצב בדרום לא יתדרדר, אהבה
חחח אמןאמן ולהצליח בלימודים יותר?Oם תוכניות לשנה החדשה: בגדייייים חחחח, לימודים טובים, ולאיודעת? חח מה שיהיה יהיה מסר לאומה: תמונת החודש: תגידו את דעתכן
חחחח חודש טוווובבב

MelMcFly

New member
../images/Emo217.gifסוף סוף חזרת ! ../images/Emo9.gif

לאן נעלמת ? חח

McFly rullz

New member
../images/Emo135.gifלא יודעת האמת...Oם חחח אני תמיד פה

אבל לא מגיבה

LovE BuSTeD

New member
אני..

שם:חיה גיל:21 כיתה:חחח כיתת הנהלת חשבונות.. מקום מגורים:טבריה שיר שעשה לי את החודש:point of view משהו טוב שקרה בחודש דצמבר:הכרתי אמריקי חמוד שמזכיר את טובי מקגוויר :)) משהו פחות טוב שקרה בחודש דצמבר:אממ לא מששנה למה מחכה בחודש ינואר:ממ שתפסק המלחמה תוכניות לשנה החדשה:לעבור את כל המבחנים ולטוס ללונדון מסר לאומה:תנו חיוך הכל לטובה:) תמונת החודש אין לי תמונות במחשב הזה

למעלה