חחחחחחחחחח סולחת סולחת D:
M m o r 1 0 2 New member 2/1/10 #6 ../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמשימת בונוס../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif תעלו תמונה של מלך היופי עם תחפושת דוגמא הבונוס כמובן רק יעזור לכם
../images/Emo77.gif../images/Emo41.gif../images/Emo26.gifמשימת בונוס../images/Emo36.gif../images/Emo41.gif../images/Emo77.gif תעלו תמונה של מלך היופי עם תחפושת דוגמא הבונוס כמובן רק יעזור לכם
T TheBalladOfShani B New member 2/1/10 #8 ../images/Emo89.gif../images/Emo90.gifזה בסדר שבתמונה המלך יופי יהיה עם עוד מישו ?
M m o r 1 0 2 New member 2/1/10 #11 לא,אפשר עם עוד מישהו../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif חח עניתי שלא,לא אכפת לי אם הוא יהיה עם עוד מישהו
לא,אפשר עם עוד מישהו../images/Emo9.gif../images/Emo168.gif חח עניתי שלא,לא אכפת לי אם הוא יהיה עם עוד מישהו
F FairytaleNightmare New member 3/1/10 #44 ../images/Emo109.gifלדעתי הם הכי מתאימים להיות ביחד../images/Emo3.gif יותר מבלייר&נייט או סרינה&נייט, אבל נראלי שאני היחידה XD
../images/Emo109.gifלדעתי הם הכי מתאימים להיות ביחד../images/Emo3.gif יותר מבלייר&נייט או סרינה&נייט, אבל נראלי שאני היחידה XD
F FairytaleNightmare New member 4/1/10 #59 ../images/Emo109.gifכה, בנשף מסכות ^^ וואי היום ראיתי בצומת ספרים ספר של גוסיפ גירל (יש 12 כריכות שונות *-*) והיה על הכריכה את התמונה הזאת כמה אירוני
../images/Emo109.gifכה, בנשף מסכות ^^ וואי היום ראיתי בצומת ספרים ספר של גוסיפ גירל (יש 12 כריכות שונות *-*) והיה על הכריכה את התמונה הזאת כמה אירוני
M MadBerry New member 4/1/10 #60 ../images/Emo33.gif 12? מגניב! היא פשוט ממש לא דומה פה לעצמה ד"א, לא ראיתי את כל הפרקים ולא צפיתי בסדרה בעקביות אבל אני ממש שונאת את מה שנהייה מג'ני (כנ"ל לגבי טיילור עצמה).. היא ממש נהרסה :\
../images/Emo33.gif 12? מגניב! היא פשוט ממש לא דומה פה לעצמה ד"א, לא ראיתי את כל הפרקים ולא צפיתי בסדרה בעקביות אבל אני ממש שונאת את מה שנהייה מג'ני (כנ"ל לגבי טיילור עצמה).. היא ממש נהרסה :\