../images/Emo26.gifהיום יש הרבה ציטוטיםXDDD../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif
שיר השבוע של מקפליי: I Wanna Hold You
שיר השבוע לא של מקפליי:
Patito feo-Las divinas[נו,כי למדתי את כול הריקוד בעל פה..טוב לא כולו כולוץץXD]
להקת השבוע:מקפליי
קליפ השבוע:Lil Mama-Lip Gloss
http://www.youtube.com/watch?v=-eqMeapv2J8
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
משהו ששימח:המפגש היה פצצה!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!11
משהו שעיצב:חוש הכתיבה שלי נעלם ל-3 ימים.
ציטוט השבוע:*גבות*
אני ושלי
[מתוך הבלוג שליLOL]: אני:שלי דונט טאצ' איין מיי בובס- שלי:זה לא אשמתי שהוא מסתכל עלי, ככה עומד ובוהה בי- אני: אבל זה לא אני, זה הוא- שלי-מביטה אל עבר החזה שלי: ציצי רע!-
אני וערן במסן XDDDDDDDDDDDDDDD
: סתם..גם נזכרתי שטיילנו בביוב של קדימה וחיבקנו עצים. Bat—el says: אה,חח כן בהחלט..נכון זה כייף לטייל בביוב ולחבק עצים? אתה תמיד מרגיש שהציצי שלך נמחץ, כי העץ קשה..בעצם אתה לא מרגיש אין לך ציצי *************************************************************** eran says: את ענקית. eran says: בוט תעשי לי ילד!!!!!!!!!!!!!!! Bat-el says: חחח Bat-el says: אין בעיה!@ Bat-el says: רק בוא נקבע תאריך שהוא לא יום שבת-כי בשבתות אלוהים לא עובד שם במשרד..אז יש מצב שיצא לנו יצור על טבעי eran says: חחחחחחחחחחח eran says: אז.. eran says: אמ... eran says: מחר טוב Bat-el says: אממ.. Bat-el says: לא-מחר בית ספר-אני בטח יריב עם המחנכת,אני אחזור עצבנית, ואז לא רק שלא ייצא לנו ילד-יש מצב שזה ייצא חמור ים eran says: אבל אני צב ים..[כמו שאמרת לי תמיד] Bat-el says: ואני חציל-אנחנו נגבש צב-ציל קטן וחמוד...בסוף בכלל ייצא לנו מיסטר בין קטן ומעוות,לך תדע
שכנה שלנו עם אמא שלי: שכנה שלנו אומרת לאמא שלי: חשבתי שהם התחתנו, שלי ובת-אל אמא שלי: למה את חושבת ככה? שכנה שלנו: כי הן כבר גדולות, כשאני אהיה בגיל שלהן אני אתחתן והוליד ילדים אמא שלי: באמת? הן רק בנות 16. גאש>< XDDDDDDDDDDDD
תמונת השבוע: יש כמה:]