McWeekend

yaelsee

New member
בדיליי ענק בגלל תפוזבל ../images/Emo69.gif

רציני שהקללה עברה אליי! הוא לא נתן לי להגיב!
שיר השבוע של מקפליי:
Nothing Room On The Third Floor Don't Know Why Born To Run Broccoli
שיר השבוע לא של מקפליי:
אהה עזבו, יש מלא ואמא שלי ממש תתעצבן אם היא תראה אותי פה! להקת השבוע: McFly
All Time Low
אלבום השבוע:
בקרוב וונדרלנד
קליפ השבוע:
כל הסירטונים שהיא על מקפליי
תוכנית הטלוויזיה / סרט השבוע:
מכושפת
הוא מעולה
משהו שהכעיס אתכם השבוע:
אמא! שהתחילו הלימודים!
משהו ששימח:
מחר מחר מחר
מחר מגיע ה DVD החדש וונדרלנד
משהו שהעציב:
שחזרנו לבצפר :-\ למרות שזה היה נחמד לראות שוב את כולם
ציטוט השבוע:
דווקא הפעם יש כמה D: אני ואחותי שמענו רעשים ואז התחלנלו לנתווכח מה זה: אני: זה גשם
אחותי: זאת אסלה
אני: זה גשם
אני: זה גשם
אני מתקרבת לדלת ומצמידה את האוזן. אני, בפרצוף מושפל: את צודקת, זאת אסלה. שיחה שלי ושל ידיד: הוא: תבדרי אותי אני: אני לא יודעת לבדר, אני אי בדרנית
הוא: כן, זאת מחלה קשה
שתי חברות שלי: חברה 1: אל לועסת כמו פרה! חברה 2: כן את צריכה לנסות את זה מתישהו, זה ממש כיף! XDDD שיחה שלי ושל חברה במסן, לשיתנו יש את הסמיילים של תפוזבל, אבל שלה ממש שמנים ומצחיקים! φΦφ says: שאלום [: [email protected] says: שלום שלום ^^ [email protected] says: מה נשמע? φΦφ says: הכל טוב
φΦφ says: איך אצלך? [email protected] says: הכל טוב
φΦφ says: יופי φΦφ says: חח מצחיק אותי שיש לנו אותם סמיילים אבל שלך יותר קטנים [email protected] says: שלי מקוריים XD φΦφ says: אבל גם שלי! [email protected] says: סתם, כי אני בפורום ויש לי מלא סמיילים משם φΦφ says: אבל גם שלי משם
[email protected] says: גם שלי |בוכה| [email protected] says: האהא שלי פחות שמנים [email protected] says: XDD φΦφ says: שלך פשוט עוד לא התפתחו [email protected] says: אני הכי אוהב אותו:
הוא מבטא הכי טוב XDDD φΦφ says: שלי בגיל ההתבגרות
[email protected] says: XDDD φΦφ says: חח הוא חמוד [email protected] says: חחח אומייגד איזה שמן!!!![ φΦφ says: אני הכי אוהבת את
[email protected] says:
[email protected] says: יו הם כל כך שמנים [email protected] says: XDDDD [email protected] says: שמנים φΦφ says: שלך תינוקות למי איכפת [email protected] says: חחח [email protected] says: שלי הם הכי אחי [email protected] says: מקוריים
φΦφ says: שקט שקט [email protected] says: [בטח אצלך הוא ממש דובון] [email protected] says:
φΦφ says:
[email protected] says: חחחחחחחח יש לו שפם! φΦφ says: זה לא שפם!!! φΦφ says: תגידי ביום רביעי יש לך שיעור מודרני? [email protected] says: אהא [email protected] says: נכון, זה לא שפם, זה שיניים שחורות [email protected] says: XDD [email protected] says:
φΦφ says:
φΦφ says: [email protected] says: XDDDD [email protected] says: הוא כזה מעוות אצלך, זה קורע אותי אני צוחקת בקול! φΦφ says: מעוות או לא φΦφ says: *הוא φΦφ says: אבל בגללך אני אכניס אותו למשטר דיאטה XD [email protected] says: XDDDD [email protected] says: ואיך תעשי את זה? XDD φΦφ says: אני אגיד לו כל יום שהוא רזה φΦφ says: עד שהוא יחשוב שזה נכון φΦφ says: [: [email protected] says: אבל אז הוא ישאר שמן, מה הפואנטה בזה?
φΦφ says: שקט שקט שקט φΦφ says: את גורמת לו לבכות φΦφ says:
----->
[email protected] says: XDDDD [email protected] says:
--->
φΦφ says: מאאאאא φΦφ says: מה זה הוא גנב? φΦφ says: *אמאאא [email protected] says: XDDDD [email protected] says: טוב נו, מאז נסתפק בזה
---> B-] φΦφ says: והשמאלי שלך שמנמן גם [: φΦφ says: חח אבל עשית לא טוב [email protected] says: כן, אבל לא כמו אצלך XDD φΦφ says: שלי בריאים XD [email protected] says: חחחח לא נכון [email protected] says: יש להם משקל עודף φΦφ says: לא נכון!! φΦφ says: שלך אנורקסים! [email protected] says: תשלחי אותם לשיעורי מודרני אצלנו D: שיזוזו קצת [email protected] says: שלי תקינים!
[email protected] says: XDD φΦφ says: חח טוב אני אבוא ביום רביעי עם מלאי של סמיילים [email protected] says: יופי, אולי הם יצליחו לרזות קצת! [email protected] says: XD φΦφ says: חח טוב אני צריכה לזוז φΦφ says: תתקני את המחשבות שלך עד פעם הבאה φΦφ says: כי הסמיילים שלי בריאים!
מתנגן בראש / בפלייליסט:
ROTTF
תמונת השבוע: התמונה שרייבן המוכשרת צילמה
איך היה לחזור לבית ספר? קקי

karinava

New member
^^ אני פשוט יושבת וצוחקת../images/Emo6.gif

את ותמר זה משהו מיוחד....

למעלה