כדאי לקרוא בבלוגיה 5/12/07

suki da yo

New member
שלום רות

המלצות על רשומות נעשות בשרשור "כדאי לקרוא בבלוגיה" של אותו יום. המלצות שיפתחו בהודעה חדשה משורשרות על ידי לשרשור של היום הקודם. שימי
להבא חג שמח

wranger

New member
ארר!!../images/Emo118.gif

(תודי שהתגעגעת לכותרת שלי.
) רות הייתה הראשונה שפרסמה המלצה היום בהודעה חדשה. אולי זה יכול להיחשב כפתיחת שרשור חדש? כלומר, אולי את הסנקציה הזו (שהיא מאוד נאה בעיני, אגב) צריך להפעיל מההודעה החדשה השניה והלאה?

suki da yo

New member
והראשונה מה?

להשאיר מטיילת בפורום? לשרשר לשרשור הרשמי? ולמה בעצם ההודעה הראשונה ביום? אולי הראשונה של משתמש? ואיך לעקוב אחרי זה? בקיצור, אם יש לך הצעה אני כמובן אשמח לשמוע, אבל אני לא רואה את המטרה של ההפרדה הזו. אני חושבת שבדרך הזו אנשים לומדים הכי מהר לשרשר- כי אחרת ההודעה שלהם תעלם לתחתית השרשור. פעם אחת זה מעצבן- ובפעם השניה לומדים.

suki da yo

New member
ואו יצאתי פלצנית ../images/Emo3.gif

אתה מוזמן גם לבעוט בי אם התעצבנת על הטון הדידקטי להפליא שיצא לי. בטעות, באמת!

דנטל

New member
הוא כתב שהראשונה תהיה בעצם פתיחת שרשור

וזה אומר שהיא לא תטייל בפורום.

suki da yo

New member
אבל בסוף השבוע יש שרשור סופשבוע... לא?

כמובן שאם מישהו פותח את השרשור היומי ההודעה שלו תהיה זו שתינעץ ..

wranger

New member
ולמה, בעצם, יש שרשור סופשבוע?

זה היה נהוג כשבצלאל היה המנהל היחיד בפורום, וכעובד של תפוז שלא נמצא במשרד בשישי-שבת הגיוני היה לו לעשות שרשור סופ"ש. אבל מצד שני גם הגיוני בעיני לעשות שרשור יומי נפרד לימי חמישי, שישי ושבת, בטח במצב הנוכחי שבו, למיטב ידיעתי, את נמצאת בפורום בסופ"ש (לא?) ויכולה לשמור על הסדר גם כשבצלאל לא נמצא במשרד.

דנטל

New member
אני חושבת שאת שישי ושבת אפשר לחבר

פשוט בגלל שבדרך כלל יש ירידה בכמות ההודעות בסוף השבוע. בשביל יום חמישי יכול להיות שרשור נפרד (למרות שבזמן האחרון גם ביום הזה יש ירידה).

suki da yo

New member
באופן כללי יש ירידה

גם בפורומים שאני משתתפת וגם בבלוגים שאני קוראת.. אולי זה החורף. מוזר...

דנטל

New member
../images/Emo6.gif איזה פרנואיד, הרגת אותי ../images/Emo6.gif

זה בגלל התקלות הטכניות באתר שמבריחות גולשים.

wranger

New member
ככה -

פרט לעובדה שהכותרת של רות היא לא "כדאי לקרוא בבלוגיה 7.12", אני לא רואה בה שום רע. גולשים אחרים יכולים לשרשר את ההמלצות שלהם להודעה שלה. במקרה הכי גרוע את או בצלאל יכולים לפתוח הודעה חדשה שהכותרת שלה תהיה כזו ולשרשר לשם את ההמלצה שלה (יחד עם כל ההמלצות האחרות ששורשרו אליה). וכ"הודעה ראשונה" אפשר להגדיר את ההודעה הראשונה שפורסמה בתאריך (כלומר, לאחר חצות), ושתוכנה הוא המלצה כלשהי. במילים אחרות, לדעתי אין טעם להפעיל סנקציה על מישהו שלא שרשר המלצה לשרשור היומי של יום קודם לכן, אבל לא ידע שהכותרת של ההודעה שלו אמורה להיות "כדאי לקרוא בבלוגיה" עם תאריך חדש.

suki da yo

New member
מקובל עלי, בהחלט

פשוט לא הבנתי את מה שאמרת, ומזל שדנטל כאן

למעלה