שרשורי משתתפים חדשים

קאיסה

New member
שלום! אני חדש!

אממממ, אני באמת מעדיף לא לפרסם פרטים באינט', מקווה שנסתדר בלי זה. ואם כבר שואלים - ראיתי את הסרט ומאוד מומלץ לראות אותי בלי ציפיות גבוהות מדי שיהרסו לך. זהו. מקווה שיהיה לי נחמד!

אני חדש... עכשיו ראיתי הסרט

את הספרים קראתי זה אחר זה לפני כשנה. נראה לי כי סרט כזה תמיד יהיה "מאכזב" במידת מה, פשוט בגלל שאין מצב שהוא יכיל את כל מה שכל אחד דמיין במוחו כשקרא את הספר... ובכל זאת נהניתי מאוד מהסרט, מקווה שיהיו המשכים. אהבתי את העיצוב העתידני של העבר... אתם בטח מבינים אותי. לגבי "כשלונות" בקולנוע - צריך לתת לזה שנה מינימום ואז לסגור אם זה נכשל או לא. בדיוק כמו שקרה עם "לילה מוטרף במוזיאון" - זה התפרסם מפה לאוזן ועכשיו אין ילד שלא מכיר את זה (שטותי ומשעשע, לילדים בעיקר)

האבק

New member
ברוך הבא ../images/Emo140.gif

אני גם חושב שהסרט לא היה כ-ז-ה נורא. נכון שהוא היה יכול להיות יותר טוב, אבל לא נורא. אגב, אם תרצה לכתוב ביקורת קצת ארוכה יותר ומפורטת יותר - אשמח לפרסם אותה באתר הקהילה שלנו - www.HDM.co.il

Yo Yo 5

New member
היי ../images/Emo13.gif

היי לכולם
אני יעל, בת 16 וחצי- כיתה יא'. איך הגעתי לפורום? למען האמת, היה לינק לקהילה בסוף הסרט וככה מצאתי את עצמי כאן P: את "המצפן המוזהב" (מישהו מוכן להסביר לי למה קראו לסרט "מצפן הזהב?" זה גרוע S:) קראתי בפעם הראשונה בערך בכיתה ו'. אחריה היו עוד לפחות 3 פעמים לכל ספר בטרילוגיה P: אני ממש אוהבת את הטרילוגיה.. בעיקר בגלל שהיא משהו שאף פעם לא היה קודם- מיוחדת ממש. נראה לי שהפייבוריט שלי זה "המצפן הזהוב".. לא מסיבה מוסברת במיוחד חח. ודעתי על הסרט? אממ.. נו.. ככה. כאילו- מבחינה חזותית של אפקטים ואיך הכל נראה הוא היה ממש מרשים.. אבל מכל בחינה אחרת הוא היה די בינוני. הרעיון של הדמונים ושל העולם של ליירה הוא כל כך הרבה יותר רחב ועמוק ממה שהם הציגו שם! אבל נו.. לא ציפיתי יותר מדי מהסרט אם להגיד את האמת =] בכל מקרה, אני ממש שמחה שמצאתי את הפורום הזה.. נראה לי שממש מגניב כאן. מקווה להשתלב יפה
יעל

נטעש

New member
ברוכה הבאה יעל!

באמת מגניב כאן, הא? -מסתכלת מסביב- מסכימה לגבי הסרט. ובאמת היו צריכים קצת יותר להרחיב ולהעמיק בעניין הדמונים!! השתלבות נעימה
וד"א, אני נטע, בת 15 וחודש בכיתה י'.

ברוכה הבאה! ../images/Emo24.gif

אני שמח שמצאת אותנו, טוב לדעת שהכתובת ששמנו בסוף הסרט באמת מביאה לפה אנשים
מקווה שתהני אצלנו! אור

ברוך הבא יובל ../images/Emo13.gif

גם אני השתתפתי בפורום הישן אם אתה זוכר, תחת הכינוי "טיאליס" (אני עדיין מתגעגע לכינוי הזה). טוב לראות אותך כאן, מקווה שתהנה בביתנו החדש.

למעלה