שרשור היכרות למפגש יאללה שם: גיל: מאיפה: תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....)
Y yael0000 New member 7/12/07 #1 ../images/Emo137.gifשרשור היכרות למפגש../images/Emo137.gif יאללה שם: גיל: מאיפה: תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....)
../images/Emo137.gifשרשור היכרות למפגש../images/Emo137.gif יאללה שם: גיל: מאיפה: תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....)
M M C F L Y 1 New member 7/12/07 #2 אננייאננייאניי ../images/Emo3.gif שם : גגיללי גילל : 14 . מאיפפה : שוהם סיטיי >< תמונהה : חבל
T T h a t G i r l New member 8/12/07 #89 יש פה מישהי מראש העין ולא ידעתי!? גמני מראש העין נעים מאוד,ליטל:]
T T h a t G i r l New member 8/12/07 #120 חח לא אני בצבא חח בת 18 חודש הבא 19 וואי איזה מגניב שיש פה עוד מישהי מראש העין חחח
M michalie XD New member 7/12/07 #3 ראשונה?! שם: מיכל גיל:13 ו-8 חודשים מאיפה:יהוד תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....): אני מזהירהה מראשש!!!!! ויכול להיות שאני לא אבוא זה יהיה ליתר ביטחוןן שתדעו כבר מי אני
ראשונה?! שם: מיכל גיל:13 ו-8 חודשים מאיפה:יהוד תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....): אני מזהירהה מראשש!!!!! ויכול להיות שאני לא אבוא זה יהיה ליתר ביטחוןן שתדעו כבר מי אני
O O0NoNi0O New member 8/12/07 #101 השיער../images/Emo99.gif אני מתה על תלתלים שחורים כמו בשיר הזה..XD\ איזה מהמם הוא.
T talosh1234 New member 7/12/07 #4 אניאניאניאניאניאנאינאיניי D: שם:טל D: גיל:13 וחצי ככה . . . מאיפה:שוהם תמונה : האמ .. אנ'לא יפה =S או וואל .. בשביל שתזהו -
אניאניאניאניאניאנאינאיניי D: שם:טל D: גיל:13 וחצי ככה . . . מאיפה:שוהם תמונה : האמ .. אנ'לא יפה =S או וואל .. בשביל שתזהו -
M m i c k e y 15 New member 7/12/07 #13 השיער-שלך-יפה../images/Emo70.gif הלוואי עליי..כזה פוני מאזה בא לי לעשות פוני אימו אבל אין לי חלק טבעי אז בעיה.. זה מעצבן אותי!
השיער-שלך-יפה../images/Emo70.gif הלוואי עליי..כזה פוני מאזה בא לי לעשות פוני אימו אבל אין לי חלק טבעי אז בעיה.. זה מעצבן אותי!
T talosh1234 New member 7/12/07 #14 זה פן XDDDDDDDDDD אני מחליקה את הפוני כל יום .. זה לא הכי בעיה (;
M m i c k e y 15 New member 7/12/07 #22 XDD זהו לי אין מחליק אבל אני מתכננת לקנות אחד למרות!! שתמיד שאני עושה עם המחליק [למשל של חברה שלי שכבר שנה רק!! עם מחליק] הוא עושה חלק...בערך ואז אחרי איזה חצי שעה זה נהרס.. אני לא יודעת מאיפה קיבלתי את השיער הזה שלי XDD
XDD זהו לי אין מחליק אבל אני מתכננת לקנות אחד למרות!! שתמיד שאני עושה עם המחליק [למשל של חברה שלי שכבר שנה רק!! עם מחליק] הוא עושה חלק...בערך ואז אחרי איזה חצי שעה זה נהרס.. אני לא יודעת מאיפה קיבלתי את השיער הזה שלי XDD
M m i c k e y 15 New member 7/12/07 #25 שוב.... הלוואי עליי.. אין לי תלתלים כאלה כמו שלך שלי זה ממש.. והם תמיד נהרסים...מתפקששים והופכים לג'יפה.. ראי תמונה XD בצד שמאל- יצא טוב [מפולין ] בצד ימין-יצא רע [מאילת ] XDD לשיער שלי יש מצבי רוח..פעם בא לו להסתדר ולעשות לי חיים קלים, פעם ממש לא ואנ נראית כמו אחת שעבר עליה טורנדו
שוב.... הלוואי עליי.. אין לי תלתלים כאלה כמו שלך שלי זה ממש.. והם תמיד נהרסים...מתפקששים והופכים לג'יפה.. ראי תמונה XD בצד שמאל- יצא טוב [מפולין ] בצד ימין-יצא רע [מאילת ] XDD לשיער שלי יש מצבי רוח..פעם בא לו להסתדר ולעשות לי חיים קלים, פעם ממש לא ואנ נראית כמו אחת שעבר עליה טורנדו
S Simple Girl 182 New member 7/12/07 #35 ../images/Emo83.gifובכל זאת השיער המתולתל של שתיכן הרבה יותר יפה משלי
ש שלי קפוץ לי New member 8/12/07 #87 שיער מטולטל שליטה!! זה הדבר הכי יפה בעולם! אל תגידי שלא!! וחלק זה לא יפה כמו מטולטל!!
S Simple Girl 182 New member 8/12/07 #94 ../images/Emo83.gifחלק פשוט מזוויע לי! הפן מתנפח ונהרס לי תוך שניות..