שרשור היכרות למפגש

XDD גם לי חלק זה מזוויע!

רק שאצלי זה לא מתנפח.. בכל מקרה טלטלים זה "ה" שיער .אגב מיקי יש לך שיער יפה:]

O0NoNi0O

New member
יש לי שיער בול כמו שלך

רק בהיר יותר ואני כול כך מבינה את הקטע עם הפוני, אני מתה לעשות אבל אני עצלנית בשביל לקום ולהחליק אותו ווא גם לא ישתלב לי עם שאר השיער, זה טיפה מכוער הכול תלתלים ותפאום פוני חלק, אלא עם כן שמים קשתות ואין לי כוח לזהXD; אבל אני דיי אוהבת את השיער שלי כי הוא מתולתל כזה, זה נחמדיD: למרות שחלק הרבה יותר יפהXDD;

baril

New member
../images/Emo119.gif../images/Emo125.gifבלו כפרות עלייך איזה יפהD:

l i t a l 369

New member
אני D:

שם:ליטל גיל:13 מאיפה:חולון תמונה: :] יש מצב קטן מאוווד שאני לא באה.. אבל כמעט בטוח שאני כן

m i c k e y 15

New member
שלי- ואני שמה כמה תמונות כדי שתגידו

איך הפן יצא
שם: מיכל גיל: 17 וחמישה חודשים מאיפה: קרית ביאליק תמונה: כמה תמונות!

talosh1234

New member
לדעתי יותר יפה לך בלי פן ..

יש לנו כמעט בדיוק אותו שיער XD רק ששלי בהיר יותר . . .

m i c k e y 15

New member
השיער שלי שחור../images/Emo6.gif

למרות שהוא חום כהה!
וכולם אומרים לי שהוא שחור....
את רצינית? יותר יפה עם תלתלים? ואו היחידה ששמעתי את זה ממנה זאת אמא שלי ודודה שלי
אני רוצה חלק לכל החיים
ועם תלתלים השיער של ממש קצר חח זה מבאס אותי..

talosh1234

New member
את רצינית ?!!

לדעתי , יש הבדל ענקי בין הפן לשיער הטבעי שלך .. כאילו יחסית לפנים .. השיער הטבעי שלך עושה מסגרת יותר יפה לפנים שלך .. בצורה של השיער לפי תמונות שראיתי שלך בלי פן ?! יש לנו כמעט אותו שיער בדיוק .. לא בצבע בצורה XD ואני םשוט מחליקה ת'פוני , באמת שלא בעיה . . .אני עכשיו גם מאריכה את השיער ואז עושה מדורג קיצוני מגניבי כזה XD

יעליקק

New member
../images/Emo15.gif את מצחיקה אותי XD

כל פעם שמבקשים לשים תמונה שלך או של דני או לא יודעת של מה את שמה 20 כי קשה לך לבחור XDDD חמודה P: ו .. את יפה P: את באה עם פן ? ודבר אחרון אסור לי לשים תמונות שלי אז כבר רתאו אותי במפגש P:

m i c k e y 15

New member
כן אני אבוא עם פן../images/Emo9.gif

תכננתי לעשות את זה שזה יהיה לי גם למועדון וגם למפגש אחרת אני הייתי נראית אסון! שעה לסדר תלתלים חח תודה
ומה אני יעשה קשהלי לבחור תמונות XDD

yael0000

New member
איזה באסה יהיה אם ירד גשם../images/Emo211.gif

LO אבל גם אני בטח יהיה עם פן, אני הולכת להסתפר השבוע, כאילו אני דיי חייבת

m i c k e y 15

New member
אני מאוד- מקווה- שלא!

אתמול הלכתי למרפאת שיניים וירד גשם..לקחתי קפוצ'ון וזה והכנסתי את כל השיער שם XD וגם הייתי עם מטריה.. תל אביב? גשם? נהה XD סתם אני אבוא עם מטריה XD והיציאה מתחנת רכבת היא ישר לקניון אז אין בעיה

למעלה