יעלי אני עוד עלולה להקיא...
L lovemcfly1 New member 9/12/07 #182 אניאני אנייי!!! שם:נועם... גיל:כמעט 15 מאיפה:מהמרכז מחכה לפגוש אתכן!!
ס סיוווני XD New member 9/12/07 #185 אין מצב שאני מתחמקת מלשים תמונה אה?! שם: סיון ^^ גיל:16 וחצי מאיפה: שוהם - חור במרכז תמונה: אסוווווון!! מזהירה מראש! הימנית - עם הסווצ'ר הוורוד קורלללל - טנקסס על ההדרכה
אין מצב שאני מתחמקת מלשים תמונה אה?! שם: סיון ^^ גיל:16 וחצי מאיפה: שוהם - חור במרכז תמונה: אסוווווון!! מזהירה מראש! הימנית - עם הסווצ'ר הוורוד קורלללל - טנקסס על ההדרכה
L lovemcfly1 New member 9/12/07 #188 תפוזבל לא העלה לי את התמונה!!../images/Emo46.gif טוב זאת תמונה שלי אני נראית רע גם בתמונה וגם במציאות (ראו הוזהרתם אני ממש מכוערת!)
תפוזבל לא העלה לי את התמונה!!../images/Emo46.gif טוב זאת תמונה שלי אני נראית רע גם בתמונה וגם במציאות (ראו הוזהרתם אני ממש מכוערת!)
T talosh1234 New member 9/12/07 #189 אוח הגזמת את ממש לא מכוערת >< ויש לך עיניים יפות להבא לשרשר נכון בבקשה ..
L lovemcfly1 New member 9/12/07 #190 ניסיתי לשרשר נכון... אבל תפוזבל עשה לי בעיות! הייתי צריכה להדליק את המחשב מחדש!... אוף תפוזבל!!!!!! ד"א תודה על המחמאה על העיניים שלי... (למרות שאני ממש לא אוהבת את העיניים שלי...)
ניסיתי לשרשר נכון... אבל תפוזבל עשה לי בעיות! הייתי צריכה להדליק את המחשב מחדש!... אוף תפוזבל!!!!!! ד"א תודה על המחמאה על העיניים שלי... (למרות שאני ממש לא אוהבת את העיניים שלי...)
D Dirty wings2 New member 9/12/07 #192 אויאואיואיו >< ../images/Emo113.gif../images/Emo14.gif אמרתי לך בפורמט הלא נכון :S הנה
ס סיוווני XD New member 9/12/07 #193 אוה, אוקיי - ניסיתי שוב הצלחתי? אני עם הסווצ'ר הוורוד >< שובבבבב - ראו הוזהרם
S stasia היחידה New member 9/12/07 #194 אני כן באה!!!../images/Emo39.gif שם: אנסטסיה או ונילה או אייזי או סטסיה לכולם אני מגיבה גיל:14.6 בערך.. מי סופר?! [אני!!] מאיפהערבה[מישו מכיר? מסן:[email protected] [email protected] התמונה....
אני כן באה!!!../images/Emo39.gif שם: אנסטסיה או ונילה או אייזי או סטסיה לכולם אני מגיבה גיל:14.6 בערך.. מי סופר?! [אני!!] מאיפהערבה[מישו מכיר? מסן:[email protected] [email protected] התמונה....
S stuck in this life1 New member 10/12/07 #201 באיזה שעה המפגש!?!!? שם: איריס גיל: עוד חודשיים 15 מאיפה: חור ליד ב"ש בשם להבים תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....) טוב נווווו הפעם אני מוותרת... מקווה לראות אתכם
באיזה שעה המפגש!?!!? שם: איריס גיל: עוד חודשיים 15 מאיפה: חור ליד ב"ש בשם להבים תמונה(כדי שנוכל לזהות אותכם , לייק דה....) טוב נווווו הפעם אני מוותרת... מקווה לראות אתכם