שרשור חיובי

xXx Lilo xXx

New member
../images/Emo137.gif שרשור חיובי ../images/Emo137.gif

ראשון- שני- שלישי- רביעי- חמישי- שישי- שבת- שסוע מעולה לכולם ^^ והמשך חג שמחר

xXx Lilo xXx

New member
אני ../images/Emo29.gif

ראשון- לומדת לתנ"ך שני- לומדת לתנ"ך || רופאה שלישי- לומדת לתנ"ך רביעי- לומדת לתנ"ך חמישי- בצפר!!!! אומגד! אני עדיין לא מאמינה שחוזרים. - חוזרת בארבע.
מצאו לאיזה יום להחזיר אותי. שישי- בצפר
שיעור ראשון בתעבורה מתחילת שנה....
אני בהלם!!!! שבת- לומדת לתנ"ך - לא זזה מהספרים!!!!

A t a s h i

New member
גם שבוע משעמם. :X

ראשון - שיעור נהיגה בבוקר, ויש משהו בערב, אבל לא זוכרת מה. :X שני - פסנתר, אולי שיעור נהיגה. שלישי - כלום, כנראה. :X רביעי - גיטרה חשמלית, סוסים. חמישי - ביצפר. >< גיטרה קלאסית, כתיבה. שישי - שאלה טובה.
שבת - שאלה טובה.

A t a s h i

New member
מה? זה שבוע משעמם. ../images/Emo6.gif

חוץ מכל השיעורים של המוזיקה והסוסים, אני לא עושה כלום. XD ואפילו אין לי את הקומפוזיציה והפיתוח קול השבוע. :X למרות שהיום בערב כנראה יש לי עבודה בסוף, איזה מישהי עושה מסיבת חנוכה, והיא רוצה שאני אבוא לנגן ולשיר להם. o0 גאד, אני כל כך לא רוצה. >< והקלאסית בסוף מחר ולא בחמישי.

אניאני. ../images/Emo9.gif

ראשון- סרט עם בת דודה שלי. אולי קוסמטיקאית.^^ הורים טסים לברצלונה! והוו! שני- אולי עזריאלי עם חברות. בערב מסיבת יומולדת+פיג'מות לחברה שגרה בחור ואין לי מושג איך אני מגיעה לשם.
שלישי- איכשהו מגיעה הביתה מחברה שלי.
אולי הולכת לבת דודה שלי. רביעי- משו עם אח שלי וחברה שלו.
כאילו שזה יקרה. XD כנראה שהולכת לישון אצל חברה בעוד איזה חור. XD חמישי- כנראה שגם היום אצל אותה חברה. נראה כבר. אוה,גשר מהלימודים! חעחע. חוזרת רק בראשון.
שישי- חוזרת הביתה. שבת בלי ההורים! ~אושר~
שבת- מ-נ-ו-ח-ה.
צריך את זה אחרי שבוע כזה.

הזויה13

New member
../images/Emo103.gif

ראשון- מפגש ישרא שני- המהמהמ נאט'ינג שלישי- גם נא'טינג (אבל מתי אתם עושים את המפגש?!) רביעי- מפגש MCR חמישי- נא'טינג שישי- אולי סלאמבר פארטי שבת- לישוןן

kayx

New member
אני <:

ראשון- ת"א -ישרא P: שני- ת"א - קניות D: שלישי- אשדוד אולי .. ואם לא אז סתם באשקלון P: רביעי- נשארת קצת באשקלון ונוסעת חזרה לשדרות ._. חמישי- פה החיוביות נגמרת >< בצפר (אני לא מאלה שהייתה להם שביתה) שישי- לישוווון .. ולנקות כי יום שלישי אמא ואבא חוזרים מתאילנד O: .. ויוצאים כזה בערב P: שבת- ש"ב ><

HagarStar

New member
אה../images/Emo109.gif../images/Emo101.gif

ראשון- מקווהמקווה ישנה בבית, ואם לא אז גוררים אותי לדודים שלי שני- אה ישנה? שלישי- כנ"ל? רביעי- עזריאלי סנטר חמישי- בצפר
שישי- לאדעת נראה אני מקווה לצאת שבת- לישון

rachel malasa

New member
ME

ראשון- אולי יוצאת עם חברה לקנות נעליים. שני-רואה הירוס. שלישי-לא ידוע כרגע. רביעי-רואה נמלטים. חמישי-לא ידוע כרגע. שישי-כבר נראה שבת-לישון
Z...z...z...z...z

a k c

New member
../images/Emo109.gifקיבלתי את הארי פוטר#%^../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo70.gif

ראשון- מקווה לעבוד בבוקר, הדלקת נרות אצל סבא וסבתא, רואים את בן דוד שלי
, ואני מקווה לעשות נזם, אולי לקנות את הגיטרה!!
. אבל רוב הסיכויים שלא
. שני- יומולדת לסבא שלי
. שלישי- רואים את אדררררר
. רביעי- עדיין לא ידוע
. חמישי- חוזרים ללמוד
, פעולה איזורית. שישי- סיור בירושלים. שבת- ישנים
. ותוסיפו לכל יום- לקרוא את הארי פוטר!!
.

תתחדשי ^^

אז תגידי, מכיוון שאני מניחה שהצצת בו, איך התרגום וכמה עמודים יש בו?

May Music

New member
התרגום חביב ויש 683 עמודיםP:

יש כמה דברים קטנים שלא אהבתי בתרגום אבל בעיקרון הוא אחלה.

רק 683? ../images/Emo12.gif

הגרסא האנגלית יותר שווה, 759 עמודים. קניתי לפני כמה חודשים, ונתקעתי על הפרק לפני האחרון. פשוט לא מסוגלת להבין שזה הסוף. שזהו זה, חלאס, אין יותר ספרים בסדרה. המתרגמת היא אותה מתרגמת שתירגמה את כל שאר ספרי הארי פוטר, אני מניחה. גילי משהו, לא?

הגרסא האמריקאית זה 759 עמודים. ../images/Emo3.gif

לי יש את הבריטית ויש בה 607 עמודים. הבריטית הרבה יותר נוחה.
האמריקאית ענקית. XD וגם אני לא הבנתי שזה הסוף כשסיימתי את זה.
התחלתי להתאבל רק חודש אחרי. XD וכן,זאת אותה מתרגמת מפגרת. הטיפשה לא יודעת לתרגם.

הוו נכון נכון.

פשוט שכחתי שיש גרסא אמריקאית ובריטית, אז פשוט ציינתי בכללי, על המקור, באנגלית. דווקא קרה לי משהו מוזר-מפתיע משהו, כשהלכתי לקנות את הספר בסטימצקי [לא יכלתי להתאפק, וידעתי שחלק מההנאה זה לקרוא באנגלית]. הספר עלה מאה או משהו, אם אני זוכרת נכון, וכשניגשתי למוכרת לשאול אותה על הארי פוטר, אז צצה לה השאלה - "איזה גרסא את רוצה, בריטית או האמריקאית?" - "
יש הבדל?" - "לא." זה היה מוזר. יש הבהרות מסוימות באנגלית בריטית לבין האמריקאית? למה עשו שתי גרסאות?

יש הבדל.

יש הבדל בכל מיני ביטויים שיש באנגלית בריטית אבל אין באנגלית אמריקאית. לדוגמא... הממ... Bloody hell או mate או wotcher וכאלה,שאין בגירסא האמריקאית ויש רק בבריטית.
אני מעדיפה ת'בריטית לפחות. אני אוהבת את כל הדברים האלה... שרון אומר Bloody hell וכאלה
.

הוו.

נכון, באמת הבריטים אומרים הרבה bloody hell, אף פעם לא שמעתי אמריקאי אומר את זה. D: אולי באמת הייתי צריכה לקנות את הבריטית, לא יודעת. ;-/ נראה לי יותר כיפי. אבל הארי פוטר זה הארי פוטר ושום דבר לא יכול לשנות זאת. יחי ההנאה!

למעלה