שרשור חיובי

a k c

New member
../images/Emo109.gifהתרגום אחלה../images/Emo9.gif

כאילו, לא קראתי באנגלית
, אבל כאילו.. הוא אחלהXDD אני חושבת שיש איזה 800 ומשהו עמודים במתורגם
. אני לא בבית אז אני לא יכולה לבדוק
.

May Music

New member
שסוע מעולה גמלך! איך עושה פרה?../images/Emo2.gif

מוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּוּ ניקדתי כדי שכולם ידעו! D: ראשון- אני משתתף בחלוקת
יות לחיילים [ואני אוכל קצת
], סמינר של צמר"ת שני- סמינר של צמר"ת שלישי- סמינר חנוכה של מדצי"ם רביעי- יומאחרון לחופשה הענקית;; אולי ת"א. חמישי- סופשבוע קרב, צריך לבקש מהמחנכת המלצה לuwc... שישי- אני מתחיל מאוחרDD: ישלי דלת
שבת- סופשבוע רגוע אומשו.

WalkingOnWater

New member
שמן!!../images/Emo110.gif

תאכל בלי ריבה... ריבה זה משמין!! טוב... שעת סיפור! [הייתי חייבת...
] אז היום, אני וחברה שלי, יש לה היום יומולדת... אז יצאנו כל הבנות לקניון וזה, אז באיזשהו שלב אני והיא התחלנו לדבר עם המאבטחים, והם היו מתוקייייםם... אז מתישהו סלים [המאבטח שישב על הכיסא ובדק אנשים] קם והלך לדבר עם אוראל [המאבטח שהסתכל על אנשים
] אז אני הלכתי וישבתי על הכיסא של סלים... ולכל מי שעבר אמרתי לו "חג שמח! תאכלו הרבה סופגניות אבל בלי ריבה כי זה משמין!!" וסתם נזכרתי בזה....
, תאכל בלי ריבה... ריבה זה משמין!!

May Music

New member
חחח אני לא משמין כפרע.

כל יום של חנוכה אני אוכל לפחות שתי סופגניות, לרוב שלוש XD המממ היום אכלתי שתיים, ואתמול אכלתי שלושP: מעניין איך אני נשאר בתת משקלXDD

WalkingOnWater

New member
../images/Emo25.gif../images/Emo24.gif|לב../images/Emo140.gif || ../images/Emo69.gif../images/Emo110.gif

^^ הייתי חייבת...

YoureMyHeroine

New member
../images/Emo115.gifבלעכ.

ראשון- אימון בוקר ((כן כן זה למה אני ערה עכשיו.
)). כלום ((בטח אני אשן.)) אימון ערב. הדלקת נרות של הנבחרת אצל חברה וצפייה בוידיאו של אליפות אירופה
שני- אולי תל אביב עם אמא. אימון. שלישי- אולי תל אביב עם אמא (זה לא פעמיים, פשוט עוד לא החלטנו איזה יוםXD) אימון רביעי- אימון חמישי- בצפר?
אימון שישי- בצפר?
סופש. (מתה לראות אותו.) שבת- סופש. (כנל.)

אין לי מה לכתוב פהההה

ראשון- חוג התעמלות.. ויומולדת לאח שלי בבאולינג.. מעניין אם אני יספיק לבוא שני- אממ כלום.. אולי טיול עם המשפחה.. אני צריכה תירוץ לא ללכת שלישי- פגישה של פורום מקפליי ואולי גם ניקלבאק :p יא אני מתרגשת! רביעי- עוד פעם חוג... חמישי- חוזרים לבצפר
.. בטח כבר תגמר השביתה.. באו כולנו נבכה יחדיו שישי- בינתיים כלום.. שבת- שבת שלום
- * - * - * - * שבוע טוב לכולם!

ימים אחרונים לחגשביתה.

ראשון- היה מדהיייים. הייתי בחתונה של הדודה הכי חמודה בעולם.
שני- איןמשהומיוחג. [חג, שמתם לב?
] שלישי- יום קידום של 30סטמ רביעי- מפגש של מכ"ר חמישי- פאקין בצפר. ;; שישי- כנ"ל. שבת- איןעדיןמשהו. X_X שבוע מיוחג! D:

למעלה