שרשור

milford

New member
להמשיך???

כבר חשבתי, לאור העובדה שאין תגובות שנמאסתי עליכם/ן. בסוף השבוע אמשיך לכתוב ובינתיים אחשוב על מה אספר בפעם הבאה...מצאתי - והפעם מהזווית המאד פרטית שלי - איך מתייחסים ללקויי שמיעה בחברות התעופה וזה באמת נושא למחקר והמפגש עם הדיילת הניו זילנדית והמפגש עם ההונג קונגית והסינגפורית והתאילנדית - וגבר ניו זילנדי וכולן דיילות ודייל אחד מעניין אתכם??? אם כן תכתבו ואספר לכם בפעם הבאה ואם לא אז אחשוב על סיפור אחר

שלום לכולם

מזמן מזמן מזמן לא הייתי בפורום, ועושה רושם שיש המון אנשים חדשים, ואולי גם אנשים ישנים עם ניקים חדשים. בכל אופן, רציתי להגיד שאני עדיין חיה וקיימת ומתגעגעת אליכם.

*זינה*

New member
חמוטל!!! ../images/Emo24.gif

מה שלומך??? לאן נעלמת לנו?!
ברוכה השבה! סנייפ

הי!

החיים שלי התחילו לדרוש תשומת לב. אבל אני מתגעגעת אל כולכם ואל תשכחו להודיע לי כשיהיה הכנס שאני רואה שאתם מדברים עליו.

חמוטלי!../images/Emo13.gif

בדיוק לפני יומיים שאלתי את דפי אם היא יודעת מה איתך
מתגעגעת!

gabrielle

New member
../images/Emo32.gif משהו מרגש ../images/Emo32.gif

אוקי אז ככה... היום- היתה תחרות ספורט במקום שניקרה " הדר יוסף " בתל אביב.... בכל מיקרה, נחשו מי היה שם
נכון- אני...
ומי עוד? המנהלת היקרה שלנו- נטע
איזה צירוף מקרים אה
בכל מיקרה, אני לא מצאתי את מקומי שם והפסדתי בכל דבר אפשרי...
נטע ואני רצנו באותו מקצה ( שוב צירוף מקרים
) ריצת 800 מטר- אני החלטתי שלא מתאים לי והפסקתי באמצע ונישכבתי על הדשא
( ואז באה אלי מכונית כזאת כמו במגרשי כדורגל וצחקתי עליהם ואמרתי שילכו שאני לא מתה
) - ונטע שלנו סיימה במקום 7 מכובד
בנוסף לכך... היא לקחה מדליית ארד ( מקום 3 ) בשליחים - יאללה נטע לאולימפידה
אני ניסתי להדוף כדור ברזל
- למרות שלא הדפתי בחיים - ו-5 דקות לפני לימדו אותי איך להדוף...
ואני באה מרימה את הכדור ונפלתי איתו ביחד שלא נדבר על החליקה שהבאתי בתוך העיגול שזורקים...
הקיצר פסלתי 3 פעמיים וגם בקפיצה לרוחק לא הברקתי... אני חושבת שהאינטרנט הוציא אותי מהכושר...
אבל אם ממני לא קיבלתם גאווה זינאית- אז קיבלתם מנטע - GO נטע

tallywood

New member
../images/Emo4.gifסיפור חשוב

טוב אז ככה אתמול למי שיודע היה חורף לאיזה חצי שעה בערך אבל זה הספיק על מנת שאני אשליך בטעות את הפלאפון שלי לשלולית מים על מנת שתהיה לו שחייה לילית מרעננת. בעודי מנסה לתקן את הפלאפון ע"י שימוש בפן(רב שימושי המכשיר הזה) הבנתי שחייו נקטלו ממנו בטרם עת אז ככה אין באפשרותי להיות זמינה כרגע עד שאני אקנה חדש(עד שאבא יתאפס ויבין שבתו במצוקה כלכלית נואשת), לכן כל מי שיש בבעלותו מספר הטלפון שלי שישמור אותו עד שאני אעביר מספר חדש ולכל אלה שנכנסו לדיכאון מזה- אני יודעת, זה קשה, אבל תתמודדו.

gabrielle

New member
טלוש...

תעשי את זה מהר כי עוד שניה אני יורה לעצמי בראש... זה בלתי נסבל... באמת.

LLRO

New member
כמה טוב לחזור הביתה.....

מה קורה איתכם אנשים? שנים שלא הייתי פה!! (התגעגעתם?) בכל אופן אני התגעגעתי... למי שתוהה לאן נעלמתי כל כך הרבה זמן אז עשינו קצת שיפוצים בבית (תגידו לי להתחדש על החדר החדש...) אז לא היה לי מחשב. טוב, דבר ראשון, ראיתי שיש כמה מצטרפים חדשים אז ברוכים הבאים לכולכם! דבר שני, ראיתי שלא מעט קרה פה מאז שעזבתי... הרבה חידושים, כנסים, היה מפגש, טריוויה, עצומות... מה שאומר שאני צריכה עכשיו להתעדכן בכולם אז אני הולכת לי להתעדכן....

gabrielle

New member
../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif../images/Emo12.gif../images/Emo70.gif

Woooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooooow אני בשוק שאת פה!!!!!!!!
הגיע הזמן!!! תתחדשי על החדר החדש מותק.... טוב שחזרת אלינו

THEchosen1

New member
בורוכה השבה...

תתחדשי !!
גם אני ממזמן לא הייתי פה , אני כי הייתי בשני טיולים אחד אחרי השני בנגב ויומיים אחרי באילת... אני גרה ממש בצפון ועשיתי את כל הדרך באוטו , 4 פעמים חציתי את ישראל - בשבועיים .. זה היה מעייף וכיף ועכשיו אני פה!!

GeJuFan

New member
עצומה נגד WB

http://www.petitiononline.com/Tvfans/petition.html כדי שתדעו למה פתחתי את העצומה הנה הסיבות העיקריות: קודם כדי שלא יקחו לנו את ER חברים ועוד, שנית אני חושבת ש-WB ניצלה את ערוץ 3 כאשר הם חתמו על ההסכם ב-99 (הכל אשמת הלוויין), ובגלל זה הכבלים משלמים כפול ממה שהם שלמו לפני עליית הלוויין לאוויר. אני חושבת ש WB צריך לתת לערוץ 3 להמשיך לשדר את התוכניות והסרטים ולא לגרום לו להוריד אותם אלא אם או עד שהם ינצחו במשפט. ואחרון חביב לעשות הסכם חדש שבו ערוץ 3 ישלם פחות ממה שהוא מחויב לשלם היום כי באמת הם משלמים מיליונים של דולרים (שבחצי מזה יכולנו לעזור ולהרים את המדינה בחזרה על הרגלים ועוד ישאר לבזבז על דברים אחרים). כדי לקבל את ER ושאר הסדרות בחזרה צריך לעשות משהו ולא לשבת בחיבוק ידיים ולבכות על מר גורלנו. ויש עוד משהן שאפשר לעשות לפתוח תארנק ולתרום 10 שקל לכבלים כדי שיוכלו לשלם ל-WB ולעשות הסכם חדש אז אולי נקבל את הסדרות שלנו בחזרה.(בעזרת השם)

למעלה