חג שמח!!!

TwelveEyes

New member
ת´אמת...

זה עם החולצה הטורקיז.. שמשחק את לגולס.. יש הרבהההההההההההה שמועות שהוא בי. הוא גם שיחק דמות של הומו פעם, ויש לו הרבה חברים הומואים.. וגם ידיד ביסקסואל אחד, שלפי מה שהבנתי.. הם אהה.. מאוד "מיודדים". עד כדי החלפת נשיקות
ובאשר לאלייז´ה - נו באמת! מספיק להעיף בו מבט אחד בשביל לדעת שאין סיכוי שהוא סטרייט
ובכלל... הם היו איזה שנתיים בניו-זילנד, כל הזמן אחד עם השני.. ומעט מאוד נשים בסביבתם.. אפילו הגבר הסטרייט ביותר לא היה שורד במצב כזה

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif חנוכה חנוכה חג יפה כל כך...

אור
מסביב.. לה לה לה לה*מזייפת* ול וול, מיי פראוד פרינדס.. מחר ערב חנוכה
כן כן החג הזה שבו זוללים
מדליקים הרבה נרות.. וישנים כמו שצריך.. אני מאחלת לכל היצורימים כאן חג שמח! זר פורח! ושלל ברכות
שיהיה לכם חנוכה אדיר
)) שלכם,

Mrs Filan

New member
חנוכה../images/Emo138.gif

חג חנוכה שמח ומגניב לכולם..... עם הרבה הרבה סופגניות ולביבות חמות ומתוקות.....
.. חופש נעים ומהנה...

sarah

New member
חג אורים שמח ../images/Emo13.gif ../images/Emo16.gif../images/Emo188.gif../images/Emo138.gif

תהנו! תחלימו קצת מהלימודים ותאכלו הרבה לביבות
(יאמי) וזיכרו בסופנגיה יש 600 קלוריות שזה הרבה מעבר למומלץ. חנוכה שמח!
|חיבוק!
שרה

TwelveEyes

New member
ליטלוש!!

חנוכה שמח ובלי סופגניות
אחרת בסוף ניראה כמו גרסיאלה הרקדנית

theshadow3

New member
אאאופס!

השתמשתי בשם לא נכון! אני משתמש בשם הזה כדי להכינס לפורומים אחרים... כנראה שאני יצטרך עכשיו שם חדש... חחח

TwelveEyes

New member
ושאני לא אתחיל..

לדבר על סר איאן מקלן, מחמדי, שהוא הומו מוצהר
(ושיחק את גנדלף)

Lizz

New member
חשבתי שכבר ידענו

שבתי לפורום אחרי היעדרות קצרה, ומצאתי לי המון הודעות על סלאש וRPS וסאבטקסט!

resputin

New member
אמא!

ככה נוטשים את הילד שלך?! בלי בושה?! מזל שהיה לי את הכרטיס האשראי עליי בשביל שאני אוכל להוציא כסף ולנסוע עם מונית הבייתה (ולירושלים זאת טרחה לא קטנה!) הסברים דרושים פה ומ-י-ד-!

Mrs Filan

New member
../images/Emo140.gifלדנדוש

אני ממש לא רוצה להראות כמו גרסיאלה השמנה בעלת התחת האדיר מימדים או בקיצור
....אני לא אוהבת סופגניות
לאל... גם לך אני מאחלת חג חנוכה שמח מהמם וחופש סבבי....
...ובלי
. ד"א סיימתי לצבוע את החדר והוא יצא לפי דעתי מדהים....אבל עכשיו אני דיי סובלת מזה שצבעתי הכל לבד כי תפוס לי כל הגוף אני בקושי הולכת
(לא נורא זה יעבור העיקר שהחדר יצא יפה...את מוזמנת לבוא לראות... ביום שני אני אני לא אבוא לשיעור ה
אולי יום רביעי אני מקווה שהגוף ישתחרר לי... ד"א מצאתי כאן את הסימן של גיאזר
וגם של אשר
את בטח ראית את זה כי את ותיקה בפרום אבל בכל זאת ... ביי ביי בנתיים

TwelveEyes

New member
../images/Emo13.gif

ורק לדנה עדיין אין חדר כחול! את רואה מה זה ההורים שלי... שבועיים כבר אני קובעת איתם שנצבע את החדר שלי בחנוכה ואין. לפחות היום אני הולכת (סוף סוף!) לקנות נעליים... נראה אם אני אצליח למצוא עקב יותר גדול משלך
וכן, ראיתי כבר את הסימנים
אגב, נראה לי שלגיאזר יש איזה קראש עליי... O_O ז"א, ביום חמישי כשנורית יימח-שמה החזירה את המבחנים (עם הציון "המעולה" שלי) והוא הסתובב וחייך אליי (אמא!!!) ושאל אם אני זו שקיבלה 96... ה-צ-י-ל-ו!!!!!!!!!!!! אני אגיד לריקי שהמאהב שלו בוגד בו ^^ הא, ואגב, בסופשבוע החולף גיליתי שאורלנדו בלום, יקירנו משכבר הימים, הוא מינימום בי
קבלי ציטוטים: "אורלנדו בלום אוהב להתנשק הרבה - אבל לא נראה הרבה בחברת אישה. במקום, הוא בוחר להצמיד שפתיים עם אלייז´ה ווד, ויגו מורטנסן ויואן מקגרגור, לעיניהם ההמומות של צלמים ..... הקש האחרון היה בבכורה הלונדונית של מופע היחיד של אנדרה שניידר (ידיד ביסקסואל שלו.. ואולי גם משהו מעבר
) "לתת עד שזה כואב", כשאורלנדו חיבק אותו מול כל העיתונאים, נתן לו נשיקה ארוכה על השפתיים והצהיר (בצחוק) "זה האיש שלי!"" ו... חוץ מזה... בסרט שהוא ואנדרה שיחקו בו ביחד... טוב, זה פורום פתוח, אז עדיף שאני לא אמשיך
בואי רק נגיד שהייתה להם סצינת סקס. ואורלנדו, עפ"י השמועות, הבמאי היה צריך כל הזמן לעצור ולהגיד לו להירגע קצת
סטרייט, עלק...

TwelveEyes

New member
קבלי:

אורלנדו\אלייז´ה ^^ זה מהטלוויזיה היפנית.. אז נא לא להיבהל מהאיש שמדבר ברקע או מוסיקת הפורנו המטרידה
ונא לשים לב לאיך שהיד של אורלנדו מחליקה במורד הגב של אלייז´ה ^^

TwelveEyes

New member
אופס... ../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif../images/Emo9.gif

זה היה אמור להיות בתגובה להודעה שלך שביקשה את הלינק לקפיצה המפורסמת.... בקשר לסצינה: גם אם היה לי, שרימפי בטח היה מבתר אותי לחתיכות קטנות עם הגרזן של סבתא-שרימפי ומאכיל אותי לרפי אם הייתי מפרסמת אותן כאן
אם את רוצה, אני יכולה לתת לך את השם של הסרט... ויאללה, אם אני כבר כאן, אני אסביר מה הביג דיל: אורלנדו מחזיק לו ב*אהמ* בזמן שהוא מלקק לו דם בין הירכיים. ^^ אכן, סרט איכותי

sarah

New member
לא התכוונתי

לתמונות שלו מתנשק לו לעיתים עם זכרים שונים ומשונים

alililili

New member
אוי פליז!!! ../images/Emo60.gif

מעבר למומלץ על ידי מי!? איגוד האנורקסיות הבינלאומי? בחייאת, מה מישהי בגיל שלך צריכה לספור קלוריות בכלל? זה מה זה מעצבן אותי... כשתהיה בת 49 עם סוכרת וכולסטרול תתחילי לספור, או כשתשקלי 130קג.

למעלה