חג שמח!!!

LeeCooper69

New member
קלוריות?!?!? כבר הזכרתי

שאני לא משמין גם כשהייתי על דיאטת השמנה של 3000 (!!!) קלוריות ביום והשמנתי 2 קילו בחודש?!?! אה, כן, ככה הפכתי לשנוא ע"י נשות הפורום. חחחחח.... תאכלו את הלב!!!

SexyB

New member
לפחות אתה מצליח להשמין... ../images/Emo6.gif ../images/Emo8.gif

sarah

New member
שקט זכר ../images/Emo13.gif &gt../images/Emo8.gif

ומותר לי
אם זה מה שעושה את החיים שלי טובים יותר...
באעבה, שרה

TwelveEyes

New member
|מסכימה עם שרה|../images/Emo45.gif

ועזבו כמה קלוריות יש בזה... אתם יודעים כמה שזה לא בריא? כל השמן והריבה והסוכר והכולסטרול.. מתכון מצויין לעורקים חסומים. ובכלל, זכותנו להחליט מה לאכול ומה לא בלי שאף אחד יציק לנו על זה. אני מעדיפה לדאוג לבריאות שלי עכשיו ולא עוד 40 שנה כשזה כבר יהיה מאוחר מידי...

Lady_Voldemort

New member
../images/Emo77.gif דיי עם הקלוריות!!!

תפסיקו.. זה יוצא מכל חור הקלוריות האלה.. *בורחת* אני זוכרת ששנה שעברה בחנוכה שמעתי כמה בנות מדברות, אחת אמרה, אוף בא לי סופגניה, וחברה שלה ענתה לה - את יודעת כמה קלוריות יש בזה? בעעע... אתמול בליל השתתפתי במסיבת חנוכה חביבה של הבית סבל המקומי שלי, נתתי מבט אחד בערמת ה|סוגניה|ות וברחתי.. פויה... דברים משעשעים ארעו באותה מסיבה, וזה כולל את אותם ערסים שנראים כאילו הם חוטפים התקף אפילפסיה על רחבת הרחקודים.. כמובן שהרבה יותר כיף לחטוף התקפיי אפיילפסיה לשירים של אליס קופר ופויסן..
ונ´ הילד שרוקד הכי טוןב בבית ספר, ובכלל שאני מכירה..(שרה: הומו הומו הומו) שרקד כמעט כל הערב, ולא סבל מערסים מפגרים.. כי יש מספיק גיי-פרנדלי גירלס שלא היססו לאיים לצעוק ולהעיף את אלו שניסו להיטפל אליו.... אני בטוחה שהוא נהנה מזה
כן כן.. היה לי ערב מאוד משעשע.

איש חכם

אמר פעם שאם נאכל רק מאכלים חסרי שומן נתעמל כל יום נוותר על אלכוהול נלך לישון עם השקיעה נתעורר בזריחה ונוותר על סקס נחיה עד גיל 179 אבל מי רוצה לחיות ככה?!?!

TwelveEyes

New member
באמת?

דווקא קראתי לא מזמן על כמה שסקס בריא.. ולדעתי אנשים שצריכים כימיקלים בגוף בשביל ליהנות הם ממש פאתטיים. ואחרי זה עוד לסבול מהאנגאובר חבל על הזמן בבוקר? תודה, אבל אני אשתה את כוס היין הסמלית שלי ואסתפק בה. ללכת לישון עם השקיעה זו, מן הסתם, הגזמה.. אבל למה לא לנסות לישון 8 שעות בכל יום? מה כיף בדיוק בללכת עם עיניים עצומות וכאב ראש כל היום? ולא צריך לוותר לגמרי על שומן - הגוף זקוק גם לזה. ולהתעמל כל יום זה לא כזה עונש גדול. אבל אני לא באה להטיף כאן לאף אחד. נראה מי יצחק אחרון כשעוד 40 שנה אני איראה 20 שנה צעירה מגילי בעוד שאתם תהיו מחוברים לצינוריות בבית חולים...

Blackice

New member
חנוכה שמח.. ../images/Emo13.gif

ו.. אני משרשר תמונה שהובאה לידיעתי בזכות רספיוטין החביב... אלייג´ה ווד (
) בתנוחה.. אינטימית, עם אורלנדו ברום..
גררר.....
חלומות טובים לכולם!
ארז

resputin

New member
אם הוא הומו... אז אנחנו מכירים

את החבר החדש שלו
**ארז בשוק** (
חמוד!)

TwelveEyes

New member
^^ סלאש!!!

ותמונה עוד יותר.. אהמ... אינטימית.. של אורלי ולייג´ ^^

../images/Emo6.gif../images/Emo6.gif כנ"ל!!

וואו!
*המומה* ואני חשבתי שהוא סתם, מין כזה, עומו...
שיטטט יו זה כל הזמן קורה לי!!!
אני אומרת על מישהו בצחוק שהוא כזה, ללא שום סיבה להסתמך עליה, ופתאום - מה אני מגלה? - אהההה!!!!

רק רגע!../images/Emo2.gif../images/Emo11.gif

זה לא השחקן שעושה את לגולאס?!!? *נקרעת על הרצפה ומתפלשת בכדורי האבק והמוך*

חנוכה שמח !!!!

לכולם חג חנוכה ש-מ-ח !!! שתהנו במפגש או שנהנה במפגש (לא בטוח עם אני בא) ושנזלול המון המון סופגניות (כדי שאריאל שרון יראה הכי רזה בארץ) חופשה נעימה !!! מאור

למעלה