שיר מדהים!!
L LyingIsTheMostFun New member 5/12/07 #45 לא שומעת היום גרין דיי היום רק MCR ~~תום רר><"[לא תבינו~~~ אז השיר שאחרי הלנה My Chemical Romance - Disenchanted
לא שומעת היום גרין דיי היום רק MCR ~~תום רר><"[לא תבינו~~~ אז השיר שאחרי הלנה My Chemical Romance - Disenchanted
F fat lip New member 5/12/07 #47 Smile For the Paparazzi-Cobra Starship למה תפוז לא פותחים את ההודעה ההיא עם הפורומים גאד דאמט.
L love to hate you New member 5/12/07 #48 אמרו לי שקוברה סטארשיפ טובים [אהמ חן אהמ] אני עכשיו אנסה לשמוע את השיר הזה והודעה של פורומים חדשים עוד תיפתח בינתיים אנחנו מופיעים כבר באות פ'בפורומים XD
אמרו לי שקוברה סטארשיפ טובים [אהמ חן אהמ] אני עכשיו אנסה לשמוע את השיר הזה והודעה של פורומים חדשים עוד תיפתח בינתיים אנחנו מופיעים כבר באות פ'בפורומים XD
3 3has3 New member 5/12/07 #50 חעחעחע, את האמת, אני מצאתי את הפורום איך שהתקשרת אליי D: חיפשתי 'פאניק' ומצאתי D:
L LyingIsTheMostFun New member 5/12/07 #44 הדבר הראשון שאני מגיעה הביתה../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif זה עולה למחשב ונכנסת לפהXD רואה עם יש משו חדש ועם לא אז אני הולכת לאכול או לעשות דברים אחרים חחחחח ממכר~~
הדבר הראשון שאני מגיעה הביתה../images/Emo113.gif../images/Emo66.gif זה עולה למחשב ונכנסת לפהXD רואה עם יש משו חדש ועם לא אז אני הולכת לאכול או לעשות דברים אחרים חחחחח ממכר~~
L love to hate you New member 5/12/07 #52 ../images/Emo41.gifחוזרים ללמוד../images/Emo41.gif כן,כמה שזה מצער אנחנו חוזרים ללמוד. אני חושבת שהגיע הזמן,נמאז מהשביתה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html
../images/Emo41.gifחוזרים ללמוד../images/Emo41.gif כן,כמה שזה מצער אנחנו חוזרים ללמוד. אני חושבת שהגיע הזמן,נמאז מהשביתה. http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3478780,00.html
L LyingIsTheMostFun New member 5/12/07 #53 HAHAHA חעחעחע אני למדתי כל הזמן הזה אני השכלתי(וקיבלתי 60 במבחראנים) בזמן שאתם השמנתם בבית חעחעחעחע XDDDD הגיע הזמןD:
HAHAHA חעחעחע אני למדתי כל הזמן הזה אני השכלתי(וקיבלתי 60 במבחראנים) בזמן שאתם השמנתם בבית חעחעחעחע XDDDD הגיע הזמןD:
C chen010189 New member 5/12/07 #54 ../images/Emo32.gifאני בת"א מחר!!!!!!!! מצאתי פתרון וואההההה אני לא מאמינה בכלל! תראו מזה בדקה ה90 חח... את מי אני רואה ? חנה אם אני לא טועה אמרת שאת שם? פאק אם אני באמת הולכת לראות אותך מחר זה בכלל יעשה לי את היום... קיצר תעשו איתי החלפת פלאפונים במסר אני אגיע רק בצהריים ככה אבל כי בבוקר אני אצל הרופא
../images/Emo32.gifאני בת"א מחר!!!!!!!! מצאתי פתרון וואההההה אני לא מאמינה בכלל! תראו מזה בדקה ה90 חח... את מי אני רואה ? חנה אם אני לא טועה אמרת שאת שם? פאק אם אני באמת הולכת לראות אותך מחר זה בכלל יעשה לי את היום... קיצר תעשו איתי החלפת פלאפונים במסר אני אגיע רק בצהריים ככה אבל כי בבוקר אני אצל הרופא
C chen010189 New member 5/12/07 #56 אני אכיר אותך במציאות../images/Emo99.gif איזה כיף ! אוף אני מקווה שאולי גם יערה יכולה לבוא, ממש בא לי לפגוש אותה...
אני אכיר אותך במציאות../images/Emo99.gif איזה כיף ! אוף אני מקווה שאולי גם יערה יכולה לבוא, ממש בא לי לפגוש אותה...
L love to hate you New member 5/12/07 #57 כנראה שאני לא אהיה כי.. הייתי מתוכננת ללכת עם חברות אבל לא יצא למרות שאני מתה ליסוע מחר לתל אביב
L love to hate you New member 6/12/07 #80 סורי ): אבל כשיהיה מפגש בפורים נעשה אותו ביום חמישי ואני גם אבוא D: