סיכום סופ"ש

סיכום השבוע שלי../images/Emo204.gif

שיר השבועגיטרה וכינור
יציאת/אמרת/ציטוט השבוע"היא סתם חטפנית"- ילדה אומרת על חברה שלה
כמה זה לא שמעתי את זה
משהו טוב שקרה השבוע-ברית של אחיין שלי
משהו רע שקרה השבוע-
התחדשות השבוע-
סדרת/תוכנית השבוע-אתמול ראיתי המפענחת-מתה על הסדרה הזו
סרט השבוע-סרט בקורס אוטיזם
ספר השבוע-מאמרים
מאכל השבוע-ירקות-היה ממש טעים בברית
בילוי השבוע-ברית
תמונת השבוע
התוכניות שלי לשבוע הבא-לימודים, לימודים ועוד קצת לימודים
סיכום השבוע במילה אחת-

ומצרפת את התחדשות השבוע-הרגע קניתי מעיל מהמם!

יקר אבל מאד יפה ואני שמחה (למרות החור בלב בגלל המחיר
)

../images/Emo41.gif../images/Emo42.gifבוקר טוב לכולםםםם../images/Emo42.gif../images/Emo41.gif

רק עכשיו התעוררתי
אתמול יצאתי לאיזה פאב לחגוג יומולדת לחברה..היה כ"כ חלש
אוף עכשיו כל היום נהרס לי.. מה איתכם, קרה משהו מעניין בשבת או היום? (כי אצל רובכם חצי יום כבר עבר
) המשך יום נעים

איזה תמונההההה../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo99.gif../images/Emo23.gif

אממ אני סתם היתי עם המשפחה ועשינו על האש והיה דווקא נחמד
בערב היה לנו הופעה של אייתי וטיראן ועידן יניב, ההופעה של איתי וטיראן ת'אמת בכלל לא הייתה מצחיקה אבל ההופעה של עידן יניב הייתה ממש כייפית והשתגענו ורקדנו והיה סבבה לגמרי
נועה
בקר ליום הולדת לא נורא
קורה שלא כול כך מצליח אבל אני בטוחה שפעם הבאה יהיה סבבה

על האששש..באלי ../images/Emo3.gif

שמחה שנהנת
כן..לא שטויות לא כ"כ התבאסתי מיזה כי היתה לי הרגשה שלא יהיה משהו עוד לפני שיצאתי מהבית.. אבל לא היתה ברירה, הייתי חייבת ללכת כי חברה, לא נעים .. אז שטויות =)

m i c k e y 15

New member
אין לי כוח לענות על הכל XD אבל שיהיה

שיר השבוע : כל הדיסק החדש של ריאנה יציאת/אמרת/ציטוט השבוע אין משהו טוב שקרה השבוע: הנעליים שלי הגיעו!! משהו רע שקרה השבוע: אבל אז הייתי צריכה להלחיף אותם
התחדשות השבוע: נעליים אני מניחה.. סדרת/תוכנית השבוע: גיבוריםן!!! סרט השבוע: נחשים על מטוס! ספר השבוע: אין מאכל השבוע" שניצל גרר בילוי השבוע: אין תמונת השבוע:
אתם מזהים שם את אשטון קוצ'ר וטום וולינג בסוף XD התוכניות שלי לשבוע הבא : מועדון!! סיכום השבוע במילה אחת: כיף

../images/Emo12.gifאף פעם לא שמעתי על הסרט הזה חח

על מה הוא? איזה ביש מזל עם הנעליים
מקווה שיסתדר

m i c k e y 15

New member
אמממ הוא די מפחיד כזה ומגעיל XDD

זה על מישהו[ ממש חתיך ד"א] שהיה עד לרצח וה-FBI מובילים אותו במטוס מהוואי ל-LA כדי להעיד נגד הרוצח ובמטוס הזה ברוצח שותל מלא מלא נחשים כדי שיהרגו את העד. וכל הסיפור הוא על איך שהם עוצרים את הנחשים.. ואיך הם מגיעים בשלום ליבשה.. זה כיפי לראות XD ויש קטעים גם מצחיקים חח כן שבוע הבא ב"ה הנעליים פה

למעלה