בקר טוב ישראל

אסתרס

New member
../images/Emo138.gifבקר טוב ישראל

לילה שקט עבר על כוחותינו. מיכלי תביא את שלמה למרכז היום ואני אסע לאולטהסאונד. אז שתיהינה רק בשורות טובות לכולם. ביי

נילי41

New member
../images/Emo42.gif בוקר טוב פורום יקר

לילה שקט עבר גם על כוחותינו. קמנו רק פעמיים הלילה, שזה הישג גדול. יוסי נוסע למרכז היום עם ההסעה בבוקר ואני אבוא ב-10:00 למסיבת החנוכה שלהם. גם בתו הגדולה תצטרף למסיבה. אסתר יקירתי, מאחלת לך הצלחה באולטרסאונד ומחזיקה לך אצבעות חזק. יום טוב, בשורות טובות לכולנו ובאופן מיוחד לך, אסתר.

../images/Emo140.gifבוקר טוב לכולם

ב"ה גם לי עבר לילה שקט ,היום אני עושה קניות כי מחר יש לי בבית מסיבת חנוכה לכל הילדים והנכדים יהיה שמח , אז המשך יום נעים ושמח לכולם ,נשמע בשורות טובות מכולם.

hregev

New member
בוקר טוב לכולם (אריאלה ונילי)

ודאי תתפלאו אבל הצלחתי עם המחשב (כמובן חני) אני מקוה שאוכל גם בהמשך . עלי עבר לילה לא כל כך שקט , בעלי לא מרגיש כל כך טוב , בנוסף לאלצהיימר יש לו בעיות עם הקיבה וכמובן הלב,כידוע הוא עבר ארוע רציני, בכל אופן אנחנו מקוים לטוב, הזמנתי להיום תור לרופא על מנת שיכתוב לי מכתב עבור ביטוח לאומי בקשר לקבלת שירותים מיוחדים, אז נראה שהוא יבדוק אותו ויחליט מה לעשות. דרך אגב לא מגיעה לו קצבת סיעוד מכיון שלא מלאן לו עדיין 67 הוא רק !!! בן 65 טוב אני חושבת שבתור התחלה כתבתי די הרבה, שיהיו הרבה בשורות טובות . שיהיה חג שמח לכולם. מסיבת חנוכה שמחה ומאושרת אצל אריאלה ולשתיכן המון כח ותודות על התמיכה המרובה שקיבלתי מכן. להתראות ביום שני.

אסתרס

New member
אז אולי מגיע לו

קצבת שרותים מיוחדים ? ! זו הפעם הראשונה שאני שומעת שבגיל 65 לא מגיעה קצבת סיעוד !

אסתרס היקרה

כן, שלחתי לפני כחצי שנה בקשה לשירותים מיוחדים , והביטוח דחה את בקשתי מהסיבה , לבן זוגי נקבע 50% נכות רפואית ולכן נדחתה הבקשה,אפילו לא שלחו אחות שתבוא לבדוק. בימים אלה אני שולחת שוב עם מכתב ממרפאת זיכרון מבלינסון ואישור מרופאת משפחה ומכתב מעו"ס של המועדון , ואני תקווה כי זה יעזור

zs1957

New member
אין כפל קצבאות בביטוח לאומי

שלום אריאלה, גמלת הסיעוד נשללה ממך בגלל שלבעלך יש 50% נכותרפואית. אין כפל תשלומים בביטוח לאומי. זהבה שחם

zs1957

New member
צריך לבדוק איזה קצבה מגיעה לו

במקום חוק סיעוד. אולי גמלת נכות. החוקים בביטוח לאומי משתנים כל הזמן. חוק סיעוד מגיע לגברים מגיל 67 ולנשים מגיל 65 . חולים צעירים מקבלים גמלת נכות זהבה שחם

נילי41

New member
היי חני, Welcome to the club ../images/Emo140.gif

בוקר טוב חני, כל כך שמחתי לראות אותך בפורום סוף סוף. כל הכבוד לך, בטח שתצליחי גם בהמשך, את תראי שזה אפילו די ממכר. צר לי לשמוע על הלילה הקשה שעבר עליכם. התפלאתי לשמוע שלמרות שמלאו לבעלך 65 הוא לא זכאי עדיין לקצבת סיעוד. זה כנראה בגלל חוק הפנסיה החדש שגברים יוצאים לפנסיה עכשיו רק בגיל 67!!! איזה פספוס... מסיבת החנוכה אצל בעלי הסתיימה לא מזמן ועכשיו חזרתי הביתה. כתבתי על כך בתשובתי לענתי. היה שמח ועצוב גם יחד. פגשתי שם את ברכה מהקבוצה שלנו שגם בעלה מבקר באותו מרכז יום ולא ידענו על כך. שנשמע רק בשורות טובות ושבעלך ירגיש טוב בהמשך. מקווה שתצליחי להשיג מהביטוח הלאומי את כל מה שמגיע לכם, ולא לוותר. אם נדחים צריך לבקש שוב או להגיש ערעור. אין מצב שהם לא יתנו לחולים את מה שמגיע להם... מקווה להתראות במפגש הבא שלנו ביום ב' הקרוב.

hregev

New member
לנילי היקרה האחות הבוגרת

שמחתי שלא פספסת את כניסתי לפורום, השתמשתי ברעיונה של אחותנו הצעירה אריאלה וקראתי לך בוגרת. היום דיברתי עם איריס ממרכז היום נוה רעים וסיכמתי אתה שכנראה בשבוע הבא אבוא עם בעלי על מנת שיתרשם מהמקום,הוא עדיין לא השתכנע שזה יכול להיות טוב עבורו וגם הוא האשים אותי שאני רוצה להרחיק אותו מהבית וכמה שהסברתי לו שזה לא נכון ואני רק רוצה שיהיה לו טוב ולא ישעמם לו, עדיין לא הצלחתי, ובעקבות זה היה לנו ריב קטן והוא הלך לישון - נראה מה יהיה מחר. היינו בערב אצל הרופא כי יש לו כאבי בטן קשים והוא נתן לו לעשות צילום קיבה ותריסריון, הוא ממש לא אוכל כלום בימים האחרונים וגם כשהוא שותה אפילו תה - ישלו כאבי בטן וצריבה חזקה - אני מקוה שימצאו מה הבעיה אצלו והרוחות ירגעו. באותה הזדמנות שהיינו אצל הרופא קיבלתי ממנו מכתב על המצב העדכני שלו, מקוה שמחר אגיש אותו לביטוח לאומי. להת. חני

נילי41

New member
../images/Emo24.gif חני יקירתי, אחותי הצעירה

איך יכולתי לפספס אותך, הרי כבר לפני שבוע או יותר אריאלה קראה לך להיכנס לפורום, אני לא יודעת אם ראית את זה, ואני הצטרפתי לקריאתה עם הסברים מה לעשות כדי להיכנס, אז לקח לך כמה ימים, אזרת אומץ וקפצת לפורום. יפה לך... אגב נוה רעים זה מרכז היום שבעלי מבקר בו. היתה היום מסיבת חנוכה מאוד מושקעת שם. פגשתי שם גם חברה נוספת מהקבוצה שלנו שגם בעלה באותו מרכז יום. זה מקום מאוד נחמד ונעים והטיפול בו מאוד מסור וטוב. בואי איתו, השארי איתו יום או כמה ימים, עשו ניסיון, ותראי שבסופו של דבר הוא יתרצה. אבל הוא צריך קודם כל להרגיש טוב ולטפל בכאבים שלו, כי אם הוא סובל אז הוא בטח לא יסכים לשום שינוי. אל תתרגשי מההאשמות שלו ומריבים קטנים, מחר הוא לא יזכור את זה. חזקי אותו, הישארי איתו בימים הראשונים במקום, וככה הוא יראה שאת לא רוצה להרחיק אותו. כרגע הוא גם לא מרגיש טוב וגם מבולבל ואולי יש לו גם חרדת נטישה אז צריך לחזק בו את הביטחון העצמי. אני מקווה בשבילך שהעניינים עם הביטוח הלאומי יסתדרו גם לשביעות רצונך ויאשרו לו את הגמלה המיוחדת, עם אחוזים גבוהים כמו שלו לא נראה לי שהם יכולים לסרב לכם.
שיהיה בהצלחה בכל התחומים, שיעבור על כולנו לילה שקט ורגוע, ונקום מחר ליום חדש עם כוחות מחודשים.

../images/Emo24.gifחני איזה הפתעה

אני מאוד שמחה שהצלחת סוף סוף להכנס לפורום עכשו אנו יכולות לכתוב יום יום ולשפוך את ליבנו אחת לשניה מתוקה נשמה טובה כל הכבוד עשית מאמצים והצלחת , אני גם אשלח בימים הקרובים לביטוח בקשה לשירותים מיוחדים, חני, כמה קבע ביטוח לאומי אחוזים רפואיים לבן זוגך, אם פחות מ 60% זה בעיה הם מסרבים לתת ואים יותר הוא יקבל שירותים מיוחדים. מקווה שבן זוגך יקבל את בקשתך בשורות טובות

נילי41

New member
צהרים טובים אריאל יקירתי

את בטח עסוקה בקניות ובהכנות למסיבה שלכם. אני מאחלת לך ולבן זוגך ולכל משפחך המורחבת, ילדיך ונכדיך חג שמח ושתהיה לכם מסיבה מוצלחת ושנשמע רק בשורות טובות. שימי לב שיש לנו אורחת חדשה בפורום, חני מקבוצת התמיכה שלנו. נקבל אותה בברכה. יום טוב ושמח לכולם.

../images/Emo138.gifתודה נילי

איזה יופי פגשת את ברכה מהקבוצה הכרתם את הבעלים ובתך נהנתם אך עם קצת עצב , נו לא הכל תמיד מושלם, משחרב בית המקדש השמחה אף פעם לא תהיה מושלמת כי ריבון העולם עצוב שביתו נחרב אז מה אנחנו, אומנם הבית לא נחרב אל יש מזה משהוא עצוב, נשתדל שיהיה שמח

נילי41

New member
../images/Emo140.gif אריאלה יקירתי

כמה שאת נשמה טובה. תמיד יש לך מילה טובה לעודד ולשמח את כולם. וגם סיפורים מהמקורות. יפה הקטע של בית המקדש, אכן תמיד כל שמחה מהולה בקצת עצב. מקווה שיהיה לכם שמח במסיבת חנוכה שאת עורכת למשפחה. מוכחים להיות שמח, לא??? מה דעתך על חני שהצליחה להצטרף אלינו לפורום. לאט לאט נכניס את כל קבוצת התמיכה שלנו ותהיה קבוצת תמיכה אחת גדולה בפורום... הלוואי אמן. חג שמח, מלא אור, שמחה והרבה אושר.

../images/Emo189.gifאחותי הגדולה נילי

אני חושבת שאת צריכה לקבל פרס הפורום, את כותבת כל כך הרבה ומהכתוב אפשר ללמוד את אחת ומיוחדת, נשמה טובה נילוש

hregev

New member
לאריאלה המקורית

תודה על השמחה והברכות הייתי חייבת להוכיח לעצמי שגם אני יכולה אני כבר אמרתי לך שכנראה לך יותר קל מכיון שאת אשה מאמינה ותדעי לך שאת מאצילה מרוחך הטובה גם עלינו. בקשר לאחוזי הנכות של בעלי - יש לו 100% נכות רפואית ו-75% אי כושר עבודה כל זה בגלל האלצהיימר ודום הלב שהוא עבר, יש בידי כבר מכתב מהרופא המטפל לביטוח לאומי בקשר להגשת בקשה לקיצבת צרכים מיוחדים וכנראה שמחר אגיש את הטפסים שם. ובינתיים לילה טוב ונמשיך להשתמע וכמובן להתראות ביום שני. כמובן חני

../images/Emo140.gifחני'ל'ה בוקר טוב

יופי הגיע הזמן שתבקשי שירותים מיוחדים, מגיע לך כך גם יהיה לך יותר קל מבחינה כספית.בשורות טובות. אגב בן זוגי לא רצה להתרחץ ישן עם הבגדים וכעת אני הכנסתי אותו להתקלח ולהחליף בגדים , טוב ביי אני הולכת ליראות מה הוא עושה במקלחת

למעלה