../images/Emo24.gif חני יקירתי, אחותי הצעירה
איך יכולתי לפספס אותך, הרי כבר לפני שבוע או יותר אריאלה קראה לך להיכנס לפורום, אני לא יודעת אם ראית את זה, ואני הצטרפתי לקריאתה עם הסברים מה לעשות כדי להיכנס, אז לקח לך כמה ימים, אזרת אומץ וקפצת לפורום. יפה לך... אגב נוה רעים זה מרכז היום שבעלי מבקר בו. היתה היום מסיבת חנוכה מאוד מושקעת שם. פגשתי שם גם חברה נוספת מהקבוצה שלנו שגם בעלה באותו מרכז יום. זה מקום מאוד נחמד ונעים והטיפול בו מאוד מסור וטוב. בואי איתו, השארי איתו יום או כמה ימים, עשו ניסיון, ותראי שבסופו של דבר הוא יתרצה. אבל הוא צריך קודם כל להרגיש טוב ולטפל בכאבים שלו, כי אם הוא סובל אז הוא בטח לא יסכים לשום שינוי. אל תתרגשי מההאשמות שלו ומריבים קטנים, מחר הוא לא יזכור את זה. חזקי אותו, הישארי איתו בימים הראשונים במקום, וככה הוא יראה שאת לא רוצה להרחיק אותו. כרגע הוא גם לא מרגיש טוב וגם מבולבל ואולי יש לו גם חרדת נטישה אז צריך לחזק בו את הביטחון העצמי. אני מקווה בשבילך שהעניינים עם הביטוח הלאומי יסתדרו גם לשביעות רצונך ויאשרו לו את הגמלה המיוחדת, עם אחוזים גבוהים כמו שלו לא נראה לי שהם יכולים לסרב לכם.
שיהיה בהצלחה בכל התחומים, שיעבור על כולנו לילה שקט ורגוע, ונקום מחר ליום חדש עם כוחות מחודשים.