בקר טוב ישראל

zs1957

New member
כל הכבוד על הבאת חברות חדשות

לפורום. בסוף נהיה קבוצת תמיכה אחת גדולה. את עושה עבודה נפלאה. זהבה שחם

נילי41

New member
../images/Emo140.gifחברות חדשות

חני, אריאלה ואני הננו חלק מקבוצת תמיכה לבני זוג של חולי אלצהיימר שאורגנה ע"י מח' הרווחה של עיריית פתח תקווה. הקבוצה כבר סיימה את המפגשים המונחים ועכשיו ממשיכה להיפגש בלי המנחות כל שבועיים. אנחנו במקור 10 בנות זוג של חולי אלצהיימר. לא היה איתנו אף בן זוג (גבר) בקבוצה. המנחות חשבו שזה חיסרון אבל לדעתי זה יצר בינינו אחווה מאוד קרובה של בנות זוג. עד כה קיימנו רק את הפגישה הראשונה בינינו לבין עצמנו והיתה השתתפות של 90%. רק אחת מאיתנו לא הגיעה. הפגישה היתה מרגשת. כל הבנות שמחו להיפגש, החלפנו חוויות וסיפורים, שתינו קפה ואכלנו עוגיות והעברנו בנעימים בוקר נחמד. בשבוע הבא אמורה להתקיים הפגישה השנייה שלנו. בפגישה אריאלה ואני סיפרנו בין היתר על הפורום הנהדר הזה ואנו מקוות שעוד נשים יצליחו להצטרף. זה קצת בעייתי כי רובנו כבר נשים לא צעירות ולא כולנו שולטות במחשב ומסוגלות ליצור תקשורת בדרך זו. אבל אני מקווה שבעזרתה של אריאלה ועכשיו גם חני, נצליח להוסיף עוד חברות לפורום. לילה טוב ומשעמם לכולנו.

כל הכבוד לקבוצה

אסתר,נילי , אריאלה וחני החדשה , אני שמחה שיש לנו בפורום נשים כמוכן שמטפלות בבני הזוג וגם יודעות לשתף , להתייעץ ולייעץ. סוף סוף אני חשה שיש בפורום גם בני זוג ולא רק ילדים של חולים. איזה כיף לכן שיש לכן גם קבוצה והלואי שיהיה לי פעם זמן לקפוץ בבוקר ולפגוש אתכן , אם תסכימו. כולנו באותו מצב ואני מנסה ללמוד מכל אחת מכן איך לתת את הטיפול הטוב ביותר לבן זוגי. לשם שינוי השבוע היו לנו הרבה פעילויות , מסיבה וטיול אתמול וראיתי כמה הוא נהנה עם החבר'ה שלו מהעבודה ואני אשתדל מאד להמשיך מדי פעם לקחת אותו לביקור שם , זה עושה לו טוב. מאחלת לכל אחת מכן רק טוב ושבני הזוג ישתלבו כמו שצריך במעון היום ולכן יהיה זמן איכות בבוקר לבילוי , ניקוי ראש, סידורים ועוד. חיבוק ענק ממני לכל הנשים הנהדרות, חודש טוב, טובה

../images/Emo24.gifליאורלילי../images/Emo140.gif

בקשר למיפגש אנחנו נדבר עם הקבוצה ממני אין שום התנגדות ברוך בואך יקירה ושיהיה לך רק טוב

נילי41

New member
../images/Emo9.gif../images/Emo140.gif../images/Emo20.gif הי טובה

אני כל כך שמחה לראות אותך בפורום. כל השבוע לא "ראיתי" אותך וקיוויתי שזה רק מסיבות טובות. בגלל החג, נסיעות וכו'. אני שמחה שזה כך. בקשר לקבוצה שלנו, אני וגם אריאלה נשמח לצרף אותך ואני בטוחה שלא תהיה התנגדות משאר הבנות. אנחנו נדבר על זה במפגש הבא בינינו. אנחנו נפגשות בקניון הגדול של פ"ת, שזה מקום נוח לכולן להגיע ויש ממנו תחבורה לכל מקום. מה חדש עם בעלך? האם הספקת לעשות סידורים כדי שהוא לא יהיה כל היום לבד? אני מבינה שהשבוע היה חג ובטח לא היתה בעיה כי ביליתם הרבה ביחד וטיילתם וחגגתם. זה שאת לוקחת אותו לחבר'ה שלו מהעבודה וזה עושה לו טוב זה נהדר. האם לא תוכלי לשלוח אותו למרכז יום באופן פרטי פעמיים או שלוש בשבוע? אני יודעת שזו הוצאה גדולה, אבל הנה אריאלה וגם חני מנסות עכשיו לקבל משהו מביטוח לאומי שנקרא "שרותים מיוחדים", אולי תוכלי גם את להשתמש בשרותים האלו? שווה לנסות. כי כל זמן שאת עובדת ולא נמצאת איתו הוא חייב מסגרת, או מטפלת שתהיה בבית או שהוא יבקר במרכז יום או מועדון או משהו דומה. צריך לנסות ולמצות את כל האפשרויות. לא לחכות עד אחרי שחלילה יקרה משהו שהוא לא יוכל להתמודד איתו. פעמוני האזהרה מצלצלים עכשיו, טובה. אני מאחלת לכם חג שמח ובשורות טובות וחיבוק גדול ממני

zs1957

New member
שמחתי לשמוע שהיה לכם שבוע של כייף

היי טובה יקירתי, מה שלומך ?אני שמחה שאתם מבלים יפה בחג החנוכה.אני נחתי בחג כי הייתי עייפה מאד מהעבודה לכנס שהפקתי. הכנס היה מוצלח והשתתפו הרבה מאד חולים, רופאים ומשפטנים . אני כבר מתכוננת לכנס הבא שיהיה במרץ 2007. תקראי את מה שכתבתי היום בפורום. יש שת המלצות שרשמתי. אשמח לשמוע את תגובתך בנידון. ד"ש חם לאהרון. חג חנוכה שמח, זהבה שחם

טיקו1

New member
התרחבות הפורום

כמה ימים לא הספקתי להכנס לפורום (ראו מתי אני כותבת) ואיזוהפתעה מבחינתי, כאחת שרק עוקבת אחר המתרחש בפורום ומגיבה לעתים רחוקות. בנוסף למידע שאתם נותנים כ"כ יפה לכל הפונים- התגבשה בין כמה משתתפות ממש חברות וזה נפלא וכמובן גם מועיל לכן. אני מרגישה קצת כמו אמא גאה על בניה שתפשו עצמאות והם מנווטים דרכם בחיים כמו שצריך. אכן, הקבוצה האינטימית מפתח תקוה עושה גדולות במשך הזמן, גם אם לא מודעים לכך במשך המפגשים כולם. יישר כח לכן . רותי

נילי41

New member
../images/Emo41.gif טיקו1 יקרה

את יודעת "למי תודה למי ברכה"??? לך רותי יקרה! ישר כוח על עבודת הקודש שאת עושה בעמותה ובקו החם ובעלון עמדא של עמותת אלצהיימר, ובכלל... בזכותך אנחנו מחזיקות מעמד, בזכות התמיכה שקיבלנו ומקבלות מהעמותה ומקבוצת התמיכה ומכל הפעילות הברוכה שנעשית בנושא. חג שמח, שבת שלום ובשורות טובות

ענתי44

New member
בוקר טוב אסתר

נושאת תפילה שתעברי את הבדיקה בשלום ויהיו בשורות טובות

אסתרס

New member
חזרתי מהבדיקה../images/Emo193.gif

והתשובה היא : אין בלוטות לימפה נגועות. היאך הידד ! ! !

נילי41

New member
הידד אסתר, איזה בשורות טובות ../images/Emo106.gif

אני כל כך שמחה, כל הכבוד לך על הבדיקה הטובה! עכשיו כל דאגתך תוכל להיות מופנית לשלמה היקר ולטיפול בו, אבל המשיכי לשמור על עצמך. את עמוד התווך של הפורום ואת חייבת להיות חזקה ובריאה ולשמש לכולנו אות ומופת. ישר כוח גדול, קולולולולולו...
חג שמח

zs1957

New member
שמחה בשמחתך

היי אסתר שמחתי לשמוע שהבדיקה תקינה ובלוטות הלימפה אינן נגועות. מאחלת לך בריאות , שמחה ,אושר ואהבה. בידידות, זהבה שחם

zs1957

New member
אמן שתהיינה רק בשורות טובות

היי אסתר, אני מקווה שהבדיקה עברה בשלום ושיהיו רק תוצאות טובות. האם קראת את המסר האישי ששלחתי לך? חג שמח והרבה בריאות זהבה שחם

ענתי44

New member
אכן בשורות נפלאות

שמחה כל כך שהבדיקה יצאה תקינה. שיהיה לך רק מזור והרבה אור בחיים.

למעלה