חג חנוכה שמח

Mayoosh5

New member
שאלון לחג../images/Emo13.gif../images/Emo137.gif../images/Emo138.gif

אוהבים את החג? אוהבים סופגניות
? ומה עם לביבות? מה עדיף-חנוכה
או כריסמס
? כבר עשיתם הדלקת נר
? עם מי? כמה כסף
קיבלתם לדמי חנוכה? ממי? תוכנית לחופש: נתנו לכם הרבה עבודות+שיעורים לחופש?
כולם לענות
מאיה

Mayoosh5

New member
עונה../images/Emo3.gif../images/Emo6.gif

אוהבים את החג?ברור!!!
אוהבים סופגניות
?
הכי בעולם
ומה עם לביבות?גם..עם שמנת זה טעים!! מה עדיף-חנוכה
או כריסמס
?
שאלה קשה..אם זה היה חג שמשלב את שניהם..
כבר עשיתם הדלקת נר
? עם מי?
כע, משפחה מצד אבא, היה כיף
כמה כסף
קיבלתם לדמי חנוכה? ממי?
100 ש"ח בנתיים, סבאסבתא צד אבא תוכנית לחופש:ממ..מחשב, טלוויזיה, שיעורים, עבודות, מבחנים..בעע
נתנו לכם הרבה עבודות+שיעורים לחופש?האמת שלא ממש, סתם היו מלא שיעורים ועבודות ומבחנים מלפני החופש..

רותם93

New member
עוננננננננננההה...

אוהבים את החג?ברור אוהבים סופגניות? כן חבל שזה משמין אוףףף ומה עם לביבות? אכלתי פעם אחת לא היה משהו... מה עדיף-חנוכהאו כריסמס? חנוכה אני יהודיה לא נוצרייה... כבר עשיתם הדלקת נר? עם מי? כן עם המשפחה המצומצמת וסבאסבתא מצד אבא... כמה כסף קיבלתם לדמי חנוכה? ממי?150 100 מסבאסבתא וחמישים מהורים אבל זה רק בגלל שהלכתי להצגה והייתי צריכה כסף.. תוכנית לחופש: נתנו לכם הרבה עבודות+שיעורים לחופש? לא הרבה אאבל נתנו ש.ב בהיסטוריה ומדעים ואנגלית ועבודה בספרות...

Mayoosh5

New member
חג שמח מקומונת "הישרדות"

קומונת הישרדות (21135) מאחלת לכם חג חנוכה שמח! בואו לבקר!

טקסים וצילומים ב-../images/Emo43.gif אנשים

טקס פרסי המילאנו יוצא לדרך! ביום הולדתה של אליסה מילאנו, מקיים הפורום שלה את טקס נבחרי השנה שלו, הן מתחום פעליה והן מהפורום עצמו. אתם מוזמנים להצביע ולהשפיע בטקס בקישור הבא: http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=1620&msgid=90887718
אם מפריע לכם מצב הטיפוח הסביבתי בארץ, זו ההזדמנות שלכם לשנות, ואפילו לקבל תמורה! בפורום גינון פותחים בתחרות צילום, במטרה להעלות את המודעות הציבורית לחשיבות הטיפוח הסביבתי. לעוד פרטים, הקליקו על הקישור, והשתתפו גם אתם http://www.tapuz.co.il/tapuzforum/main/Viewmsg.asp?forum=465&msgid=90942315

רותם93

New member
הי לכולם אני חייבת עזרה כאן בפורום

תראו אני הבנתי איך הולכך כל עניין השרשורים אבל תמשחקים לא הבנתי כל כך ואיך בוחרים מי ישפוט בהם תעזרו לי ולמי שי איסיקיו או מסנג'ר שיוסיף אותי או יתן לי את שלו.. איסי..: 348363600 מסנג'ר: [email protected]

Redemption Song

New member
בעיקרון

זה שהתחיל את המשחק כותב גם את החוקים שלו, אם המשחק כבר התחיל אז זה שכתב את ההודעה הראשונה הוא השופט. (ברוב המקרים) ובכל אופן, כל פעם שמשהו לא מובן לך את מוזמנת לשלוח לי מסר.

רותם93

New member
תודה יואו אני כל כך מאושרת נוספה לי

עוד תמונה שאוסף יששש למישהו יש תמונות שאין בגלריות שלה?? אם כן הוא יכול להביא לי יש תמונה כזאת שהיא בשחור לבן וכל השיער המהמם שלה מתנופף אחורה יש את זה למטה בתמונות הגרועות של ורד וזה מופיע כתמונה 10

למעלה