כדאי לקרוא בסוף השבוע 6-8/12

חיה 2סרט

New member
"אל תתנו לאדישות להרוג אותם.."

דיקלה כתבה ושרה שיר מחווה לחיילים החטופים ברשומה שמתי את האתר להורדת ושמיעת השיר בבקשה ממכם תורידו כמה שיותר-זה חשוב שידעו כולם שלא שכחנו את החיילים שלנו!!! וחוץ מזה ברכה לשבת המלכה ולחג החנוכה.... מוזמנים בכיף...

Joe the wolf

New member
נס חנוכה

כתבתי אתמול רשומה בנושא של מסאג'ים. (תוכלו למצא לינק בפרום אתמול) נושא לא פשוט, כנראה לא ממש קל לעיכול. זו הסיבה שלא היו לו ביממה הראשונה יותר מדי גניסות ויותר מכך, אפס, אבל אפס תגובות. כלום. גם לא מכרותיי לבלוג שמגיבות כמעט באופן קבוע כאילו לאותת היי קראנו, ואנו מתייחסות בקטנה. לא נורית ולא סיגלית ולא לורי (האחרונה דווקא קצת יותר מאוחר הכיבה) ולא מכרות ומכרים אחרים. איש מהמגיבים הקבועים והלא קבועים לא הגיב אפס תגובות. א-פ-ס!! ממש לא כעסתי. או התאכזבתי. האשמתי אך ורק את הרשומה ואת כותבה, שזה אני. בערב הוזמנו להדלקת נרות וכל הדרך העסיק אותי למה לא מגיבים? מה יש ברשומה הזו שגורמת לאנשים לא להגיב. לא לתקוף, לא ללגלג, לא להגיד לי שאני מתחסד, לא לשנוא, לא להגיד רשומה מעניינת, לא להגיד 'גם לי זה קרה' או לא קרה. כלום. נ-א-ד-ה. זה ממש העסיק אותי. מה אנשים מפחדים מהנושא? מפחדים מנושאים הקשורים במיניות? לא יודע. תהיתי. בכל אופן ביני לבין עצמי, כאדם שמנסה ל"תחקר" את פעולותיו הודתי: ג'ו, הרשומה נכשלה כישלון חרוץ. בהזדמנות גם אדווח ליוד, נשואת הרשומה על כשלון הפוסט. ואולם: בערב. מאוחר. כששבתי מהדלקת הנרות פתאום החלו לטפטף תגובות. עוד אחת ועוד אחת..לא הבנתי מה קרה.לא זהיתי אף אחד מהמגיבים עד שבדקתי והבנתי: מישהו מעורכי תפוז החליט מיוזמתו המלאה לשים את הרשומה שלי כרשומה ראשית פותחת בפרונט של הפורטל. לא של הבלוגיה! אלא של כל כל הפורטל. לא תאמינו: בתוך כמה שעות 1,500 כניסות!!! 13 תגובות. 3 אהבו. מדהים. מכישלון חרוץ זה הפך את הרשומה הזו לניצפית ביותר מאז פתחתי את הבלוג לפני חצי שנה. ועל זה נאמר: נס חנוכה. תודה לעורכי תפוז.

כדאי לקרוא ולשחק 7.12.07

בס"ד חג אורים שמח לפני ימים מספר פורסם משחק נחמד ובו הנשיא האמריקני ג'ורג' וו בוש בעל דוכן נקניקיות והמבורגרים וכו' רמת הקושי עולה במשחק וגם הלחץ וחוסר הסבלנות והנימוס של הלקוחות באתרים שונים בניו-יורק לקישור ולכתבה ובו הקישור למשחק ששמו:ג'אנק בוש והנקניקיות

שוב נסיון לפרסם

הנה הכתובת של הרשומה:ג'אנק בוש בכתובת הבאה http://www.tapuz.co.il/blog/ViewEntry.asp?EntryId=1145646 אני ניסיתי וזה לא מסומן כקישור.

malka3

New member
../images/Emo137.gif לביבות תפוחי אדמה

חג שמח לכולם ליחצו על הקישור שבחתימתי

כדאי לקרוא הערב בבלוג שלי 8/12/07

בס"ד שבוע טוב וחג אורים שמח הערב אני פרסמתי רשומה על חלומות שחלמתי בשנה האחרונה, על פעוטה, על אגמים, על אורחים לא מוכרים את כל זה תקראו בבלוגיה, ומעניין מה דעתכם על החלומות את כל זה תקראו בקישור הבא בבלוגי ששמו:חלומות מיוחדים ערב טוב וקריאה מהנה, ואתם מוזמנים להביע את דעתכם ומה אתם חושבים מה זה אומר.

למעלה