משחק חנוכה

../images/Emo138.gifמשחק חנוכה../images/Emo138.gif

חג הניסים בעיצומו, וכדי להרבות שמחה בלב - העלו בזכרון נס אמיתי, כזה שקרה לכן/ם , וכתבו אותו כאן! (גנוב מפורום "להיות הורים"
)

הנס (../images/Emo96.gif) שלי - נס הבריאה....

3 נסים קרו בחיי ושלשתם קשורים בבריאה. בעולם לא מושלם כשלנו , כאשר נולד ילד בריא שלם ומושלם, אני רואה את זה כנס. 2 כאלה קרו לי. הנס השלישי קרה כשאני נולדתי מחדש.... קיטשי אולי, אבל... הכי אותנטי בשבילי ! חג שמח לכולן/ם ! והחלמה מהירה לכל החולים והמחלימים שבקרבנו !

הנס (../images/Emo23.gif) שלי - נס הפגישה-

פגשתי את אישתי שלוש פעמים... בפעם הראשונה, היינו במפגש חברתי, משני צידי החדר, נעצנו מבטים, ונפרדנו בלי להחליף מילה. בפעם השניה - שבע שנים אח"כ, נפגשנו בקורס מקצועי. ישבנו לא-רחוק, אבל שוב, לא דיברנו. ואז, היא פרשה מהקורס.. יכלו לעבור עוד שבע שנים -אלמלא- קרה הנס - בחור חמוד אחד מהקורס, ביקש (משום מה דווקא אותי) לברר אם אני יכולה "לשדך" לו אותה- ואם היא פנויה !
אחרי שבוע היא כבר לא היתה פנויה

הנס שלי

קרה בהריון השני. טיילתי עם בתי בפארק המקומי, לא רחוק מהביית (גרנו בניו יורק) ואיך שנכנסו למגרש המשחקים הרגשתי רטיבות איומה שהכתימה את כל מכנסיי. הסתכלתי למטה וראיתי שכולי מכוסה בדם. הלב שלי פשוט צנח למטה באותה שנייה של אובדן. לא היה צל של ספק שאני עוברת הפלה. מייד נסענו למיון שם הוציאו ממני, לא משנה מה בדיוק, אבל את מה שהיה ברור לכולנו(הייתי בשבוע ה 14). בכדי לוודא שהכל יצא, הרופאה עשתה אולטרה סאונד, ופתחה את פיה בהשתאות ואמרה לאשתי- את רואה מה שאני רואה? הסתכלנו כולנו בסקרנות על המוניטור ולב קטן ומתוק פעם לו בנחישות על המסך. אותו לב שכמה חודשים אחר כך התגלה כאחת מפלאי העולם. ילדה מאוד מיוחדת היא בתי השנייה. נס אמיתי. והיא נולדה ממש בקירוב לחג החנוכה! עד היום אין לאף אחד מושג בדיוק מה התרחש שם באותו יום.

חס וחלילה מזל

מסכנה. ואשמח להפגש גם כן. מחר מסיבת חנוכה לזאת ששמה הוא לא מזל אבל ננסה את המפגש הבא. חג שמח לכן.

רק עכשיו ראיתי

את התגובה, תודה. שעה הלואי שעה! רק חזרנו לא מזמן. אבל זו היתה אחרונת המסיבות! (לבת שלי היה קרנבל יום הולדת בשבוע שעבר). מקוה שבארוע הבא זה יתאפשר. איך היה?

גמאנחנו חזרנו זה-עתה...

היה נהדר! חבל שלא זכינו להכיר, אבל - ההמתנה ממתיקה את טעמו של הנצחון... ו- הבת שלך מצטרפת לגדוד הקשתיות והקשתים כאן! אולי בשנה הבאה נעשה מפגש-חג יומולדת לכל הקשתיותים?

אבא גאה

New member
הנס שלי "נס התיזמון"

התיזמון הזה שהגשנו את הבקשה לאימוץ בדיוק שלושה חודשים לפני שאושר הוגדר כ"בר אימוץ".

נסון קטן

פעם הייתה לי תאונה עם האוטו. למרות המיקום והזמן הבלתי צפויים, שני רכבים מאחורי יוצא אחי מהאוטו שלו ומתחיל לסדר את הענינים לאחותו ההמומה(אח"כ הוא טען שההורים לא סומכים על איך שאני נוהגת ולכן הוא תמיד נוסע מאחורי
) .

טצ טצ טצ לא מקשיבה בשיעורים

הילדה. אני רוצה לראות את ההורים שלך מחר. ובינתיים תעמדי ליד הלוח ותרשמי מאה פעמים "חתולים חכמים..." וברצינות שאלתי על עץ הכריסטמס שהבנתי שיש בביתכן, וגם שאלתי מאיפה קונים? ואיזה קישוטים שמים והאם גם אתן שמות מתנות מתחת? או שבכלל לא הבנתי נכון??!?...

האמת? ניסים נראים לי דברים

שקורים לאנשים אחרים ולא לי. לא מתיחסת לאירועים שמתרחשים אצלי כאל ניסים אלא כאל - זהו החיים. וגם שלפעמים נס של אישה אחת הם האסון של איש אחר.

כל הניסים קשורים ללידות

הלידה של אח שלי היתה נס מבחינתי ילדה בת 10 שרוצה כבר להיות אמא קטנה כל כך רציתי ושאמא אמרה שהיא בהריון לא היתה שמחה ממני(למרות שאני יודעת שזה מגיע בצורה אחרת לי זה היה נראה נס אמיתי) הלידה של אייל (אשאא ב בחדר לידה(ניתוח קיסרי) אני בחודש תשעי הולכת כמו בסרטים הלוך חזור. מתה מפחד כי בכל הבדיקות האחרונות יש בעיה חמורה בכליה ורק אחרי שהילד נולד נדע מה זה באמת) - ואז אייל יוצא אליי וברגע שראיתי אותו ידעתי שהוא יהיה בסדר(3 ימים אחרי זה כבר אמרו שזה כנראה לא מחלה נוראית רק כליה אחת לא תתפקד) ואז הלידה של אלון הליטוף הראשון וההנקה הראשונה וכל הימים הראשונים היו כל כך עמוסים שעד עכשיו אני לא הצלחתי לעקל אותם ושני הילדים המקסימים שלי שמיצרים ניסים כל יום.

למעלה