משחק חנוכה

אבא גאה

New member
עכשיו אני מבולבל לחלוטין

התאומים שלכן יצאו כל אחד מבטן של אמא אחרת? איך פיספסתי את זה עד היום?

אתה לא מעודכן

וגם לא קורה מספיק טוב כן ויש בניהם הבדל של 3 שבועות וזה גם עוד נס תאומים בהבדל של 3 שבועות זה ממש נס

אתה לא מעודכן

וגם לא קורה מספיק טוב כן ויש בניהם הבדל של 3 שבועות וזה גם עוד נס תאומים בהבדל של 3 שבועות זה ממש נס

אבא גאה

New member
חייבים לשלוח פעמיים

תאומים, לא? התאומים הכי קסומים שיכול להיות
(להוציא כמובן את הזוג הנפלא של הפיונה, שבעלי עד היום אומר, תאומים אני מוכן לאמץ רק אם מבטיחים לי שהם כמו של הפיונה, את שלך הוא עוד לא מכיר כמובן, בגלל זה הוא אומר את זה)

../images/Emo24.gif../images/Emo25.gif מתגעגעת אליכם

והיום במיוחד, עשיתי היום כמה טלפונים לארגן את היומולדת של האבירים (עוד חדשיים,,,,,,) ופתאום נזכרתי ביומולדת הקודם ובספינת השודדים שמיילס הרכיב ובאושר המתוק וכמובן בך.... אז ת'געגתי במיוחד. והאבירים אכן מתוקים וגם מכירים את נפש אימם - הבוקר קניתי נרות וסופגניות כדי שבכל זאת נעשה את הטקס גם בבית ונדליק איזו חנוכיה. ואז סיפרתי לילדים והם עיקמו לי את הפרצופים היפים שלהם ואמרו "אמא, מוכרחים?" "לא!" אמרתי בשמחה "זה רק אם רוצים".

אבא גאה

New member
הפרעוש שלי דווקא נורא נהנה

מהנרות ומהברכות וכו'... שבוע שעבר באנו יחד אני והוא לגן שלו, סיפרתי את סיפור חנוכה (בעוד הוא חוזר אחרי כהד ומהנהן המון) אח"כ שיחקנו עם סביבונים והדלקנו נרות, חילקנו סופגניות לכל הילדים, מעות שוקולד ואפילו סביבון מתנה. אנחנו מקפידים להדליק כל יום נרות והילד די מבסוט... אולי זה המרחק מהארץ, אולי זה בגלל שאין לו בגן שום דבר על נרות וסביבונים - אבל פתאום חשוב לי שיהיה לו.

אבא גאה

New member
את מדברת עם חמותי לפעמים? ../images/Emo6.gif

האמת היא שהיא אפילו לא מעיזה להעלות את הטיעון הזה פשוט כי היא חוששת שאני אעצור ואחשוב :"וואלה היא צודקת, מעכשיו גם לא מדליקים נרות"
היא לא מבינה מאיפה נפל עליה המזל הזה שאני מתעקש לחגוג חגי ישראל, אז היא פשוט יושבת לה בשקט בצד או רצה לקנות סביבונים ומקווה חזק חזק שלא יעבור לי....

een ogenblik

New member
למצוא בית במחיר מתאים, ולהצליח לתת

הצעת מחיר ראשונים, לפני כל הפלמים, נחשב לנס? מחר אנחנו הולכים לתת את הדמי קדימה על הבית. (שימחה, התרגשות, פחד, רגליים קרות, ומה לא? ועל הכל חוגגים הפרפרים בבטן. למה לא הרגשתי ככה כאשר קנינו דירה בישראל?))

אבא גאה

New member
ולמה באמת

יש הבדל בהרגשה שלך בין רכישת בית בישראל לבין רכישת בית בבלגיה? יש לך מושג? שתפי...

een ogenblik

New member
הייתי טיפשה יותר, לפני תשע שנים?

לא ידעתי שאני צריכה לפחד? חשבתי שאני יודעת את כל התשובות, חלק בגלל בורות, וחלק בגלל ידיעת השפה? כעת וכאן יש יותר שאלות? שאלות שפה, שאלות מנהגים, שאלות תחזית עתיד. לא יודעת למה. יכול להיות שחלק מהסיבות לעיל נכונות, יכול להיות שכולן. ויכול להיות שבעצם גם בישראל חששתי בדיוק באותה מידה, רק שאחרי החתימה עצמה נרגעתי, ושכחתי.

בית מ-ד-ה-י-ם !!!

וגם רעיון: אם לא חייבים לשפץ, כדאי להכנס לגור.. ואחרי כמה חודשים - לשפץ. אנחנו קנינו ושיפצנו.. ואחרי כמה חודשים, פתאום הבננו שלו היינו מכירות את הבית קצת יותר טוב... היינו משפצות אחרת...

een ogenblik

New member
שיפוצים

קודם כל מבצעים שיפוצים הכרחיים, ורק אחרי תקופת מגורים מסויימת מתחילים לארגן שיפוצים נוספים. מהם שיפוצים הכרחיים? אירגון חדר האמבטיה בקומה התחתונה כך שיכלול מקלחת מתפקדת, שירותים מתפקדים, מכונת כביסה ומייבש מתפקד. אירגון הפרדה בין חדר השינה הגדול בקומה העליונה מחדר האמבטיה העתידי שם, כך שתהיה אפשרות לכל באי הבית להשתמש בחדר הזה, ושאפשר יהיה להגיע לחדר השינה מבלי לעבור דרך מי שרובץ לו ערום באמבטיה. שיפוצים אחרים? הו, יש המון. הריסת קירות בקומה התחתונה, שיביאו לידי כך שחלל חדר המגורים יהיה גדול, אך ישאירו חדר לספריה. פריצת הקיר, והשארת חצי גובה בלבד בין במטבח לחדר המגורים. עם קירות פנימיים מעץ אין בעיה לעשות זאת לבד. שיפוצים רציניים? זה יגיע כאשר יהיה לנו כסף נוסף. אז נרצה להפוך את המרפסת למרפסת סגורה (יתרון גדול בבלגיה) בקירות ותקרת זכוכית. לקרות את המעבר למבנה צדדי (שלא רואים בתכנית), כך שיהפוך לחלק מהבית, וישמש כחדר שירות (ואז מכונת הכביסה תעבור לשם, כנראה). הפיכת חדר האיחסון בקומה העליונה לחדר עבודה (כולל בידוד החדר ויצירת חלון). הפיכת חדר האמבטיה הפוטנציאלי למעלה לחדר אמבטיה של ממש (אמבטיה, שירותים, חלון). טיוח וצביעה של כל הבית. ריצוף חלק החצר בין המרפסת לכניסה הראשית לבית. החלפת כל החלונות לזכוכית כפולה. בין לבין, אירגון החצר למשהו נעים למחיה. פיזור חצץ באיזורים המיועדים לחניה. מדשאה נורמלית בשני חלקי הגינה. גדר חי מסביב לחלק הגינה. אם אתם באים לבקר בקיץ הזה, צפו להפוך לכוח עזר זול. אם תבואו לבקר עוד חמש שנים, צפו לארוח פנוי מעבודות.

למעלה