סינגלים חדשים שבועיים - 19 בנובמבר

אוי חפרתי על זה בפורום MTV../images/Emo6.gif

פשוט... זה פתטי. למה הוא צריך להסתובב ברחבי הבית והקרונפלקס מתפוצץ לו? קליפ דבילי, שלא מעביר שום דבר. ושלא נדבר על השיר- בהחלט שיר נחמד, קליט פופי למדי- אבל ברוקן היה צריך לצאת, לדעתי. הם נכנעים לחברת התקליטים שלהם, וזה חבל
כשחברת התקליטים אומרת לך מה לעשות והאומן לא מצליח להעביר מה שהוא רוצה זה ממש אסון.. ושלא שנדבר על השיער הבלונדיני של ג'ייסון. מה זה אמור להביע?=/ ואיפה חברי הלהקה בקליפ, למה רק ג'ייסון? גם כשהם הוציאו את First Time התאכזבתי, כ"כ לא לייפהאוס.. ג'ייסון רק צורח והמילים של השיר סתמיות בטירוף

העכביש2

New member
היי רגע! אני מרגיש צורך להגן פה על המולדת!

עזבי את השיער המחומצן של ג'ייסון או את הקליפ הדבילי (דווקא אני לא כ"כ התבאסתי ממנו), אבל מה לגבי השיר? זה נכון שברווקן מעולה אבל זה אחד השירים הטובים שלהם באלבום בפרט ובקריירה בכלל. הפזמון חזק וגם הליריקה יפה ובכלל- זה מסוג השירים שעושים אותם כ"כ טובים. בכל אופן- כמובן שזכותך לחשוב, פשוט הופתעתי מתגובתך

אוי שלח בטעות..

רציתי לכתוב גם- שאני ממש מעריכה את לייפהאוס ואוהבת את המוזיקה שלהם, ויש לי דיסקים וכו'.. אבל אבל! מלא הם מוציאים WIT..אז לפחות שישקיעו בקליפ.. לא יודעת WIT הוא שיר פופי כזה, לא אופייני להם

just me155

New member
../images/Emo12.gif אני חייבת להגיד שאני לא מסכימה

זאת אומרת לגבי הקליפ אולי כן, קצת מאכזב בקטנה וגם מוזר לי שלא רואים אף אחד מחברי הלהקה חוץ מג'ייסון. בקשר לשיער שלו, טוב נו אני לא יכולה להביע דעה אובייקטיבית על העניין כי הוא פשוט יפה עם זה.
התאכזבת מ-First Time? ומ-WIT?
חחח אוקיי, אני לפחות אגיד שאני מסכימה שברוקן מעולה

just me155

New member
השיר הזה בהחלט מתקרב להיות

השיר האהוב עליי של לייפהאוס ואחד האהובים עליי בכללי.. פשוט לא נמאס עליי.

Miss Small Talk

New member
שיר מצויין!

אחד מהאהובים עלי ביותר שלהם. קצב מצויין וליריקס יפה, צריך עוד משהו?

Night9

New member
!!!

קליפ חדש ולא ידעתי O_O היי לכולם אני חדש פה.. האמת קראתי פה קצת בשבועות האחרונים ועכשיו שמדברים על לייפהאוס היתי חייב להגיב P: גם לי היה מוזר שרק ג'ייסון בקליפ, והקטע הזה שמחזירים אחורה נחרש בקליפים (שכל מה שהתפוצץ חוזר לשלם) אבל סך הכל קליפ נחמד ושיר מדהים! אגב בידיוק השבוע קיבלתי את ארבעת הדיסקים המקוריים שלהם מחו"ל
אהבתי את כל הדיסק האחרון, חוץ מ The Joke שלקח לי זמן להתרגל (כל האלבום דיי שקט וTHE JOKE צעקני כזה.. חח) עדיף שאני לא יתחיל לדבר על הדיסקים הקודמים... XD יאללה שבוע טוב!

העכביש2

New member
../images/Emo138.gif Scout Niblett – Kiss

Scout Niblett – Kiss השם המלא שלה הוא Emma Louise Niblett, סינגר-סונגרייטר מבריטניה, וזה שיר חדש שלה. מזכירה טיפה את שנייד אוקונור. הבחור שמבצע איתה את הדואט הזה הוא Will Oldham.

העכביש2

New member
../images/Emo138.gif Sia – Day Too Soon

Sia – Day Too Soon האם יש מישהו בקהל שעדיין לא מכיר את Sia? הזמרת, שנמנתה בעברה עם הרכב הצ'יל אאוט Zero7 היא אחת הזמרות הטובות שייצא לכם לשמוע. אם זה בנוכחות שלה ובאווירה שהיא יוצרת (שלא לדבר על לחנים מעולים). ממש עכשיו היא מוציאה סינגל חדש ולצערי כל מה שמצאתי היה את הביצוע הרעוע מההופעה חיה. אל תהססו לשמוע עוד חומרים שלה, אתם עשויים לצאת נלהבים.

dsol

New member
שיר ממש נחמד... יצא לא מזמן עוד משהו_../images/Emo189.gif

מאותו "אלבום שבדרך" שיר שנקרא Buttons קליפ הזוי ביותר ובהופעה הוא נראה אפילו יותר הזוי ומשעשע כנראה שזה מפצה על איכות השיר (ממש סיגנון שונה... וגם לא הכי אהבתי אותו)

dsol

New member
ועוד משהו..יצא למישהו לשמוע את האלבום?_../images/Emo189.gif

אם לא.. רוצו לשמוע בהחלט אלבום מומלץ
למי שתוהה לאיזה אלבום אני מתכוון אז אני מדבר על החדש... שנקרא Some People Have Real Problems שממנו גם לקוח השיר שלירן הביא פה

למעלה