סכמו ת'שבוע!

../images/Emo138.gifסכמו ת'שבוע!../images/Emo137.gif

שיר השבוע-
בילוי השבוע-
מאכל השבוע שלכם-
תכנית [
] השבוע שלכם-
דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע-
דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו-
תכניות לשבוע הבא-
משפט השבוע-
שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר?
תמונת השבוע-
חג שמייייייייייח

XkookiX

New member
מסכמת!!

שיר השבוע-"מה שאת עושה לי"- דניאל זילברשטיין בילוי השבוע-קניון עים אחותי מאכל השבוע שלכם-שניצל
תכנית [
] השבוע שלכם-אמ....נראה לי..בוב הבנאי!! לא סתם לא יודעת דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע-קיבלתי 100 בהיסטוריה! דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו-אסיפת הורים.. תכניות לשבוע הבא-המפגש
*^$&^%*&^#%^%$#&^ משפט השבוע-"טוב זה טוב" שאלת בונוס-"חנוכה"זה רק חג,או הרבה מעבר?
הרבה הרבה הרבה מעבר!!! תמונת השבוע-
חברות שלי החליטו לשים עליי צעצועים ולצלם אותי באמצע הלילה ישנה...

אני..../images/Emo204.gif

שיר השבוע- אבללללל תמייייייייייייייד יש מישהו ששומעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעעע חחח:p בילוי השבוע- אתמול.. היינו בבאליק ואז בעזריאלי.. היה פצצות לגבות
מאכל השבוע שלכם- פירה ושניצל
*יקיר וזיו צ'קט אתם:)* תכנית [] השבוע שלכם- נולד לרקוד.. דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע- היציאה אתמול.. וואי כמה חיכיתי לזה.. כל הזמן היינו עמוסות בלימודים. דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו- ביה"ס
תכניות לשבוע הבא- חחחח וואי הרבה
. ללמוד עם חברות למשפטים *אני אוהבת משפטים ואת החברות אז יהיה כיף:p* לעשות דגם בפיזיקה:p.. לעשות דגם בכימייהה.. *עם חברות הכל.. אז יהיה כיף:p* להיות ביפה והחיה עם בני דודים שלי החמודייםם.. ואולי הקוסם עם חברות.. לא בטוח עדיין.. אממממממממ המפגש.. ברור. ונראה כבר.. מן הסתם כמה פעמים קניון וסרטים חחחחחחחחחח. משפט השבוע- אגם, הלכה לים, כי היה לה חם, אבל ירד לה דם והיא נשארה שם -בים!
חברה המציאה ואני לא הפסקתי לצחוק:p. שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר? אמממממ זה לא רק חג, זה גם קרבה משפחתית.. אמממ וגם קצת לנוח מכל מה שעובר עלינו בלימודים.. תמונת השבוע- אין

מממ..

שיר השבוע- "בכל מקום" בילוי השבוע- בצפר, בצפר ובצפר.. מאכל השבוע שלכם- אממ של אמא? תכנית השבוע שלכם- מילואים דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע- גיליתי דברים שהייתי צריכה מזמן לגלות... :S דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו- טיפה מאוכזבת.. תכניות לשבוע הבא- תגבור בבצפר
, אולי עמרי, מסיבת פיג'מות לאחותי הקטנה (לשמור עליהן
), מסיבה אצלנו בבית, ועוד משו שאי אפשר להגיד.. זה עין הרע.. משפט השבוע- "בני אדם משתנים ושוכחים לספר זאת לאחרים" שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר? הרבה מעבר תמונת השבוע- אין..

../images/Emo214.gifמשפט השבוע שלך..../images/Emo99.gif

ממש יפה
מקווה שהשבוע תמצאי בילויים יותר מעניינים מהשבוע האחרון

אני:]../images/Emo205.gif

שיר השבוע- "היא יודעת":p בילוי השבוע-קניון:] מאכל השבוע שלכם-על האש:) תכנית [] השבוע שלכם-אממ, החברות הכי טובות
דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע-אכלתי סופגניה:] דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו-על התסרוקת של אמא:( תכניות לשבוע הבא-ממממ, מלא דברים:) משפט השבוע- שבות מלבס אימפריה
שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר?
תמונת השבוע- אין:p

../images/Emo214.gifהיה לך שבוע כלכך מדהים!!

לשמוע את "היא יודעת", להיות בקניון, לאכול על האש
אלו בדיוק הדברים שאני צריכה כדי להרגיש שאני נמצאת בגן עדן
... נצלי את החופש

היפה5

New member
עונה..

שיר השבוע- "משא ומתן" בילוי השבוע-פתיחת הקניון בדימונה מאכל השבוע שלכם- סופגניה תכנית [] השבוע שלכם- אורי גלר מחפש את היורש דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע- קניתי כרטיס טלויזיה דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו- המרתון בספרות תכניות לשבוע הבא- נתכנן בספונטניות משפט השבוע- לא יודע שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר? חנוכה חג כיפיי מלא אורי וכייף תמונת השבוע-

../images/Emo214.gifאורי גלר../images/Emo99.gif

אני כבר מחכה לזה
תתחדש על הכרטיס
מקווה לראות אותך במפגש

אייללוש

New member
ME../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo70.gif../images/Emo15.gif../images/Emo138.gif../images/Emo137.gif

שיר השבוע
Temperature-Sean Paul Christina Aguilera - Hurt אינלי צל למה נדבקתי לשירים האלה:| בילוי השבוע
אממ מתי עשיתי את הילד\ה
לא זוכרת כבר
[עינת דברי איתי דחוףףףףףףף
ושלשום שראיתי סרט שפשוט יצאתי עם פה פתוח עד כמה שזה מדהים וזה כ"כ כמו מה שאני עברתי[בתחילת הסרט
]
וישמה מישו מתוקקקקק
מאכל השבוע שלכם
תכנית [
] השבוע שלכם
אמ"ל
דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע
((((
[בדיחה פרטית
עינתוש תבין
])))
סתם אינמשו מיוחד
|באג
דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו-אממ וויתרתי על השוק שאנחנו מכינות
אינלי ממש תוכניות חוץ מהחתונה ועוד משו
משפט השבוע
אני עוד תקועה במשפט של מיכי
"חבר אמיתי הוא זה שרואה את העצב בעינייך, בזמן שכל השאר מאמינים לחיוך שעל פנייך..."
תמונת השבוע

אייללוש

New member
../images/Emo6.gifהרוב רק עינתוש מבינה../images/Emo6.gif

וחזרתי השניה מהצגה "היפה והחיה" מדהיייייייייייםםםםם

אייללוש

New member
../images/Emo6.gifהרוב רק עינתוש מבינה../images/Emo6.gif

וחזרתי השניה מהצגה "היפה והחיה" מדהיייייייייייםםםםם

../images/Emo110.gif

שיר השבוע- thunder in my heart again או אחרי הכל של נינט בילוי השבוע- קניון אתמול:p מאכל השבוע שלכם- סופגנייה?
תכנית [] השבוע שלכם- אני בקושי רואה טלוויזיה.. רק לפעמים בחמישי או שישי בלילה.. חחח דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע- נמממ.. היו כמה..:] שבוע קשה בטירוף [לא פיזית
] אבל עבר בשלום. דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו- נמממממ... תכניות לשבוע הבא- סמינר, מבחן בראשון, מייבי הופעה, חברות.. משפט השבוע- נמממ.. לא זוכרת אבל יש אחד
שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר? חג נחמד:]]] תמונת השבוע- איי דונט נואו:p

../images/Emo214.gifאם תזכרי תגידי לי!../images/Emo9.gif

יש שמועות שהמשפטים שלך הם...משהו מיוחד!

einatit4

New member
../images/Emo187.gif

שיר השבוע-ביוטפול [או איך שלא יכתבו את זה
] של כריסטינה בילוי השבוע- הטיול לאורנים
מאכל השבוע שלכם- המממממ גמדים?
תכנית השבוע שלכם- נולד לרקוד
שוקוווווו
ביום ראשון לפני שלושה שבועות הוא היה אצלנו בביה"ס במופע של ברייקדנס וביקש שיצביעו לו
דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע- הממממממ לא זוכרת כבר
דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו- התייבשתי ביום שני
תכניות לשבוע הבא- חופפפפפפפפפש
ולפגוש אתכם
משפט השבוע- "אייייי!! הוא דומה לסנופ!! ((רק יותר רזה
))"
שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר? שו הדה?? חנוכה זה חג
שאני אוהבת
תמונת השבוע-פעם אחרת

למעלה