סכמו ת'שבוע!

../images/Emo214.gifחולה עליךךךךךך../images/Emo99.gif

אני מתה על ביוטיפול
ואני מתה לפגוש אותךךךך

חלי 66

New member
אניייייייי../images/Emo23.gif

שיר השבוע-נינט טייב "היא יודעת"(שיר השנה לא רק השבוע,ביכלל כול האלבום שלה אגדה) בילוי השבוע-האא לא יצאתי השבוע אבל אתמול הלכתי למעצבת ולקניון אני ואמא עשינו כייף מאכל השבוע שלכם-האאאאא יש כ"כ הרבה אני אוהבת לאכולל בווא נתפשר על עוגת מילפה תכנית [] השבוע שלכם-אני כמעט ולא רואה טלווזיה רק בוף שבוע ביום שישי אני רואה את כולה תוכנית "מועדן לילה" "ארץ נהדרת" ועוד... דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע-שדחו לי את המתכונת בהיסטוריה,שהחלטתי סופסוף על שימלה לארוע דרך אג"ב אחרי כול דבר טוב שקורה לכם תודו לה' זה לפחות מה שאני עושה
דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו- תכניות לשבוע הבא-יש לי מן מחנה קיץ כזה של 3 ימים,בעזרת השם בעזרת השם אני רוצה ללכת להופעה של נינט משפט השבוע- וואי יש המוןןן"האמן בעצמך" זה חשוב! שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר?האא חג. פעם זה היה "וואו" היינו רצים מהצגה להצגה מטיול לטיול היום משעמם תמונת השבוע-התמונה של נינט טייב בשער של פנאי פלוס

blue and pink

New member
עונה../images/Emo9.gif../images/Emo68.gif

שיר השבוע- יש הרבה: עיד (א)לאונאר,שמען שמעדני,אור,פסטיגל פנטזיה, 3 חברות,השיר של ממיקל לואיס ורן דנקר מהפסטיגל. בילוי השבוע-הטקס חנוכה בבצפר,וקניון
. מאכל השבוע שלכם-אין. תכנית [|טלויזיה|] השבוע שלכם-ארץ נהדרת דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע-שיוצאים לחופש!:D דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו-המבחן בלשון ובהיסטוריה. תכניות לשבוע הבא-לישון,ולטייל. משפט השבוע-""אני באתי חצי מתה,תתחשבו בי."המורה שלי אמרה את זה
שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר?גם וגם. תמונת השבוע- חג שמייייייייייח

../images/Emo214.gifחחחחחחחחחחחחחחחח../images/Emo6.gif

משפט השבוע שלך...
הייתי בטוחה שאת אמרת את זה למורה, אם כבר
אני מבינה שיש לך כיתה ממש בעייתית...

blue and pink

New member
לא כ"כ בעייתית יש בה פשוט טונה של

ילדים
אגב,שלחי הודעה במסן ישלי משהו להגיד לך.

ady18

Well-known member
עונה:(

סיכום שבועי 4 ונראה לי עוד שתים נשאר לי שיר השבוע- השיר של איתי,ערש דווי,אריק,גוני,שיהיה לנו בית שוכחת אותך בילוי השבוע- צופית וידיד שלי מאכל השבוע שלכם- פסטה מוקרמת תכנית [] השבוע שלכם-צופית דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע-להפגש עם ידיד והפורום דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו-ללכת היום להופעה של אריק:( אבל לא מסתדר קורה תכניות לשבוע הבא-כרגע אין משפט השבוע- שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר?הרבה מעבר תמונת השבוע-

../images/Emo214.gifאם לא היום, תמיד יש את מחר.

הופעות לא יגמרו, אני בטוחה שיהיו לך עוד הזדמנויות..

ady18

Well-known member
ההופעה שלו הייתה הופעה מיוחדות

זה כלל את מירי מסיקה וממש היה שווה אני מתנחמת בעוד שבוע וחצי עוד חבר מרימון אני אלך להופעה ראשונה לפחות ניחום קטן

0o0NoA0o0

New member
עונה נה ../images/Emo94.gif

שיר השבוע- תודה לך בילוי השבוע- חברות מאכל השבוע שלכם- שניצל תכנית [] השבוע שלכם- הפיג'מות דבר אחד שהיה טוב [מאוד] השבוע- גמרתי עבודה באנגלית דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו- היום הורים שהיה היום תכניות לשבוע הבא- פסטיגלל!!!! משפט השבוע- אני כל כך רעבההה שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג, או הרבה מעבר? חנוכה זה גם שבוע לפני היום הולדת שלי תמונת השבוע- תמונה שהייתי קטנהXD ((רק לא להתייחס לנקודת אור בתמונה!))

../images/Emo214.gifמישו הולך לפסטיגל בשני?../images/Emo9.gif

אני הולכת לפסטיגל ביום שני..
ומה עם המפגש?, שכחת לציין אותו בתכניות שלך?
שבוע טוווווווווב
[למרות שאני בטוחה שאת מחכה כבר לשבוע שאחרי חנוכה
]

אניניניני../images/Emo41.gif

שיר השבוע-ישלי כל שבוע הרבה..חחחח..האאממ..זכיתי לאהוב של עיברי לידר למרות שהוא ישן קצת..אם אלה החיים של קרן פלס..ויש מלאא..חחחח בילוי השבוע-בעיר עם אמא..:) מאכל השבוע שלכם-לאדעת..חחח תרכנית השבוע שלכם-נולד לרקוד אולי..חחח דבר אחד שהיה טוב מאוד השבוע-שקניתי בגדים,שהיה סיור,שכל יום היה מיוחד וכייףף בלי עין הרע..חחח דבר אחד שהייתם מוכנים בשמחה לוותר עליו-האאמממ..לאדעת..:/ תוכניות לשבוע הבא-לאדעת אבל יהיה משו..חחח משפט השבוע-ישלי 2: 1.ה' לוקח את האנשים שחשובים לנו כדי להפוך אותם למלאכים שישמרו עלינו. 2.חבר רגיל-מצפה שתמיד תהיה שם בשבילו. חבר אמיתי-רוצה שת=ד=ע שהוא תמיד שם בשבילך!:) שאלת בונוס-"חנוכה" זה רק חג,או הרבה מעבר?לאדעת..חחח.. תמונת השבוע-בצד טליה בדודה שליי..כפרעלייהה מושלמתת שליייי

../images/Emo214.gifוווווווווווווווווואי../images/Emo99.gif

משפטי השבוע שלך כל כך נכונים
אני מאמצת את הראשון, טוף?
[ואגב, אני לאחרונה התמכרתי לשירים הישנים של עברי לידר...
] חנוכה שמח

למעלה