פינת סינגלים חדשים 28 נובמבר 2007

galoosh33

New member
../images/Emo47.gif

שיר מעולה, קליט, קצבי וטוב... עדיף על הראשון שלהם בהרבה! אני ממש ממש אהבתי.. גם רציתי להוסיף אותו אבל הקדמת אותי

Night9

New member
נשמע טוב

הם לא רעים, גם השירים הקודמים שלהם טובים..

העכביש2

New member
../images/Emo138.gif PJ Harvey – The Piano

PJ Harvey – The Piano אתם אוהבים את פי ג'י הארווי? הזמרת הבריטית הותיקה הוציאה לאחרונה אבלום חדש וזה הסינגל השני מתוכו. בינונימי למדי.

העכביש2

New member
../images/Emo138.gif Queens Of The Stone Age - Make It Wi

Queens Of The Stone Age - Make It Wit Chu איזה שיר יפה מביאים לנו Queens Of The Stone Age , הרכב שעושה רושם טוב מאוד אבל אף פעם לא דובר כאן בפורום/קומונה בעבר. הם מגיעים מקליפורניה ועושים מוזיקה כבר 10 שנים (למי שלא מכיר כמובן). זה הסינגל החדש שלהם, סגנון פאבי שכזה, שלקוח מתוך אלבומם האחרון "Era Vulgaris" (סינגל שלישי מתוכו).

חולוני

New member
חלש כמו כל האלבום האחרון שלהם.

האלבום הכי טוב שלהם זה Rated R (יש לי אותו מקורי).

העכביש2

New member
האמת שאני לא כ"כ מכיר אותם...

אלא רק בשם...נראה לי שזה השיר השני או השלישי שאני שומע שלהם. דווקא אהבתי אותו. בכל אופן- תודה על ההכוונה והתגובות יבגני (למרות שכצפוי, לא אהבת כמעט את כולם)

חולוני

New member
האלבומים הקודמים הרבה יותר טובים.

במיוחד Rated R ו -Songs for the Deaf (זה עם הלהיטים הענקיים No One Knows ו-Go with the Flow). גם האלבום הלפני אחרון Lullabies to Paralyze היה טוב מאוד למרות שלא היה אחיד ברמתו. הסינגלים מתוכו היו: Little Sister In My Head ו-Burn the Witch שבו התארח על הגיטרה בילי גיבונס מ-ZZ Top. האלבום האחרון Era Vulgaris חלש ומאכזב מאוד, שמעתי אותו איזה פעמיים ולא חזרתי אליו מאז.

MysteriOfir

New member
גרוע ביותר

פשוט לא להאמין שלהקה שממנה יצאה שירים מצוינים כמו Lost art of keeping a secret מוציאה שיר כול כך מעפן. כול הנפילה שלהם התחילה מתי שהם החליפו באסיסט בגלל שהוא היה "פרוע" מידי או משהו כזה.

למעלה