שרשור התפקדות- דצמבר

lollapalooza

New member
../images/Emo138.gif שרשור התפקדות- דצמבר../images/Emo70.gif

רציתי אתמול בלילה ושכחתי.
אז הנה: שם: גיל: עיסוק: כמה זמן בפורום: אלבום אהוב של הפפרז: מסר לאומה:

lollapalooza

New member
ואני אתחיל...

שם: הדס.
עיסוק: סטודנטית מתוסכלת.
כמה זמן בפורום: מהיום הראשון
אלבום אהוב של הפפרז: BSSM
מסר לאומה: אני חושבת שאני מאחרת לשיעור.

מוצארט

New member
ואני שני!

שם: יוסף גיל: 20 עיסוק: עאלק חייל כמה זמן בפורום: לא יודע... חצי שנה? אלבום אהוב של הפפרז: חלב אם מסר לאומה: תתכוננו, כי מייד זה מגיע...

גיל מ

New member
שלי

שם: גיל גיל: 17 ו3 חודשים... עיסוק: תלמיד בתיכון וגיטריסט מתחיל בשעות הפנאי כמה זמן בפורום: לא יודע חצי שנה - משו כזה אלבום אהוב: דם סוכר סקס קסם מסר לאומה: מי זו אומה?

Rock and MetaL

New member
אני../images/Emo137.gif

שם:אורי גיל 14 וחצי עיסוק:תלמיד כיתה ט' כמה זמן בפורום:כבר יותר משנה אלבום אהוב של הפפרז:כרגע One hot minute מסר לאומה:תקחו סואצ'ר לכול מקום

Dr Drums

New member
ררר

שם: אבישי X גיל: 15 וחצי ככה עיסוק: תלמיד ומתופף כמה זמן בפורום: חצי שנה ככה אלבום אהוב של הפפרז: דם סוכר סקס קסם מסר לאומה: מסר לאומה.

backstreet girl

New member
מתפקדת.

שם: רוני. גיל: 15 וחודשיים. עיסוק: תלמידה. כמה זמן בפורום:בעיקרון אני פה מאז שהפורום הוקם(תסתכלו בארכיון). אבל אני כובתב פה קבוע איזה 5 חודשים. אלבום אהוב של הפפרז: מסר לאומה: אממ...ממצב?

frikin shin

New member
אני

שם: דניאל גיל: 14 ו... נוותר על החודשים. בחודש אפריל אני אהיה בת 15... עיסוק: תלמידה מתוסכלת כמה זמן בפורום: הצטרפתי לא מזמן אבל הייתי עוד לפני. אלבום אהוב: אני ממש לא יכולה לקבוע כי יש לי רק אוסף אחד שלהם ואת BSSM מסר לאומה : אתם מוזמנים להרוג אותי אחרי שמוזיקה תימאס עליי ואחרי שאני אקרא את כל הספרים המעניינים בעולם. חבל שזה לא יהיה אף פעם כי אין לי סיבה אחרת לחיות...

../images/Emo13.gif

איזה מנהג מעצבן זה.. לא נורא... שם: לי . גיל:15 וחצי. עיסוק: תלמידה וסרסור חצי משרה. כמה זמן בפורום: שנה וקצת... אלבום אהוב של הפפרז:eek:hm וbssm מסר לאומה: יש לי אבן בתוך הנעל.

../images/Emo108.gif

שם: ניצן גיל: 16 עיסוק: תלמידה כמה זמן בפורום: בדיוק שנה ושבוע. אלבום אהוב של הפפרז: Cali ו-OHM מסר לאומה: זה היה חודש ממש מחורבן. כל דבר שרציתי שיקרה בצורה מסוימת קרה בדיוק בצורה ההפוכה ושני חתולים נהדרים שלי מתו בהפרש של שבוע אחד מהשני. יש לקוות שדצמבר יהיה יותר טוב.

kalista

New member
עדיין פה

שם: מלכה גיל: עוד חודש ויום בת 15
עיסוק: תלמידה בכיתה ט' כמה זמן בפורום: הממ 4 חודשים שבוע ויום וחצי (אבל מי סופר..
) חחח סתם .. משהו כמו חצי שנה אלבום האהוב של הפפרז: bssm מסר לאומה: מממממ....
יש!! עוד סמיילים

Rusty Cage

New member
אני

שם: טליה גיל: 15 עיסוק: תלמידה (לצערי), גיטרה, מתנדבת ב s.o.s חיות (טוב, ת'אמת זה מחוייבות אישית, אבל גם ככה הייתי הולכת להתנדב בלי קשר, אז זה נחשב
) כמה זמן בפורום: לא זוכרת... כמה חודשים אני מניחה... אלבום אהוב של הפפרז: בלאד שוגר סקס מג'יק מסר לאומה: ראפ זה טוב (במיוחד טופאק, נאס ופאבליק אנמי)

עדיין כאן

שם:נועה גיל:30 עיסוק:כל מיני כמה זמן בפורום:לא זוכרת. כבר כמה חודשים. אלבום אהוב של הפפרז:BSSM מסר לאומה:תהנו מה

למעלה