שרשור התפקדות- דצמבר

backstreet girl

New member
את רוצה שאני אשנה את המאמר?

כאילו אכתוב חדש? רגע..את אומרת כאילו שהמאמר שלי לא איכותי? כאילו לזה את מתוונת(אני שואלת..זאת לא שאלה רטורית).. אני רוצה למחוק את שלי.

itayagmon

New member
לא ממקומי להגיד לך למחוק את המאמר

לא, אל תמחקי, זה שאני לא אוהבת אותו לא אומר שאין כאלה שכן אוהבים אותו.. וואי נראה לי מזה פגעתי לך בביטחון אני ממש מצטערת.. לא התכוונתי!! תשמעי, זאת היתה רק הדיעה שלי, אני בטוחה שעל כל אדם שלא אהב את המאמר יש 10 שכן. אל תמחקי אותו, בטח שלא בגללי. בקשר לשאלה שלך (ואני מתלבטת אם לענות כי זה די פוגע לך בביטחון כפי שאני רואה- אבל את רצית תשובה אז אני אענה לך.)- אני לא אומרת שהמאמר שלך לא איכותי, אני אומרת שהוא לא באיכות שהייתי מצפה מביקורת על דיסק. את יודעת מה- זה אפילו לא עניין של איכות. אני פשוט ציפיתי למשהו אחר.

backstreet girl

New member
חמודה-לא נעלבתי. ממש לא.

את צודקת. יש לך זכות להביע את דעתך בין אם זה מוצא חן בעיניי ובין אם זה לא. אני פשוט חושבת שאת צודקת ובגלל זה אני אבקש מהדס למחוק ואעשה מאמר חדש או שאולי את תעשי מאמר על וואן הוט מיניט ואני אעשה על קליפוניקשיין היא היא האלבום האהוב עליי. על כל מקרה-לא משנה איזה ביקורת אני אעשה אני אדע לעשות אותו בצורה יותר טובה. תודה על ההערה מתוקה. ממש לא נפגעתי-זה חשוב לעשות טעויות בשביל לדעת איך נוהגים נכון.

Bassיסט

New member
אז עכשיו אני???

שם: רון גיל: עוד חודשיים ויום 20 עיסוק: לפני צבא כמה זמן בפורום: בערך חודש וחצי... לא סופר אלבום אהוב: MOTHER'S MILK מסר לאומה: אהבתי תמשחק שלה בספרות זולה (אומה תורמן)

MasterD_iL

New member
../images/Emo182.gif

שם: דן. גיל : 20 עיסוק: חייל. כמה זמן בפורום: מהתחלה, אך כמעט ולא כותב. אלבום אהוב: BSSM. מסר: שיהיה אחלה סופ"ש.

פרטים

גיל: 16.5 עיסוק: תלמידה שנכשלת באזרחות כמה זמן בפורום: שבוע בעאך אולי קצת יותר אלבום אהוב:californication מסר לאומה: חג חנוכה (חג מולד) שמח לכולם

othersider

New member
אני :]

שם: אייר גיל: 14 וחצי עיסוק:תלמידה כמה זמן בפורום: לא זוכרת, אבל בלי קשר- זה הפורום האהוב עליי
אלבום אהוב של הפפרס: קשה לבחור, אבל נראה לי שבלאד שוגר. מסר לאומה: אממ...אני אחשוב על זה...

FortuneFaded

New member
me 2

שם: יניב גיל: 17 עיסוק: ישיבה כמה זמן בפורום: שבוע אלבום: בלאד שוגר סקס מג'יק! מסר לאומה: בעעע

the funky monk

New member
אני ../images/Emo36.gif

שם: סתיו גיל: 15 עיסוק: תלמידה כמה זמן בפורום: גִ'יי, איי דונט קנו אלבום אהוב של הפפרס: BSSM מסר לאומה: עזרא. וכל מילה אחרת מיותרת. הו, בעצם...פולי הוא פלא של פיל

הא הייתי בטיול שנתי

הנה אני פה: שם:מירית גיל:עוד חודשיים בערך 18 עיסוק:לומדת בבצפר משעמם כמה זמן בפורום:נראה 3 שבועות מאז שהוא נולד. אלבום אהוב של הפפרז:בלאד שוגר סקס מג'יק. מסר לאומה:

למעלה